2013/Eylül ayı bir hafta sonu gününü tam hatırlayamadığım için yazamıyorum 30 ağustosta nişanlanan arkadaşlarımızın nişanını kutlamak için Taksime gittik.Müzik dans eğlence geceyi bitirdik mekandan çıktık İstiklalde yürüyoruz 5 kişi evlere gidicez İstiklalde yaya trafiği çiçekçiler gidenler bilir çok yoğundur.Önümüzü bir çiçekçi kesti ki şimdi sözlüm o zaman sevgilimdi hiç çiçek aldığını hatırlamam 1,5 senelik ilişkimizde ben sevgilimden önce çiçekçiye döndüm ve çiçek sevmiyor o dedim o an bi kaç flaş patladı sevgilim çiçeği aldı diz çöktü ve ömrümün sonuna kadar sol yanımda kal benimle evlenir misin dedi ben hiç beklememenin ,onun diz çökmesinin , flaşların patlamasının ve etrafımızdaki herkesin bize izleyerek alkışlamasının şaşkınlığıyla sadece efendim ve lütfen kalk diye bildim bu sefer bağırdı BENİMLE EVLENİR MİSİN diye sarıldım gözlerim doldu.Cevabımı merak ettiğinizi düşünerek açıklıyorum yaklaşık 5 dakika sonra arkadaşlardan biri cevabı duyamadık dedi ben şaşkınlıkla cevap vermemişim fark edince sonsuza kadar EVET dedim :) hiç beklemediğim hiç düşünmediğim bir sürprizdi sevgilim ve arkadaşlarıma organize iş birliği için teşekkürler.