Evlilik teklifimi aldımmmmm :)

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
. Kızlar öncelikle geçmiş bayramlarınız kutlu olsun :) bayramın son günü sevdiğimden evlenme teklifi aldım :) nisan ayı gibi nişan planlamıştık ama öncesinde isteme ve söz bi arada olucak o zaman tektaşı mı takıcam başka mı takıcam bilmiyorum bana yardım eder misiniz :)

Merhaba :)) Öncelikle tebrik ederm hayırlı olsun
Sözde artık eski ince söz yüzükleri adeti kalmadığı için, gereksiz görüldüğünden kıza tektaş, erkeğe ise nişanda takacağı alyansı takılıyor
Nişan aşamasında kıza yeni alyans alınırken, erkek aynısını takmaya devam ediyor :)
Son yıllarda böyle tabi aileye göre, adetlere göre değişir
Biz de bu şekilde yapmayı düşünüyoruz :)

Çok teşekkür ederim :) o zaman bir an önce alyanslara bakmak lazım ben alyans takılması gerektiğini düşünmemiştim daha doğrusu bilmiyodum :) bi tek bana tektaş takılsa yeter sanmıştım :) o zaman nişanda sevgilim aynı yüzüğü çıkarıp tekrar takıcak

tabi yine de isteğinize kalmış ama sözlenmişken iki taraf da yüzük takarsa hoş olur

Biz sözlenirken aldık yüzüklerimizi , nişanda da çıkarıp taktık. 2 kere merasim oldu yani. Aynı zamanda tek taş takıldı bana sözde. İçine nasıl siniyorsa öyle yap, içinde hiçbirşey kalmasın.

Daha önce bu konularla hiç ilgim olmadı o yüzden çevredekilere hiç dikkat etmedim :) şimdi kızıyorum kendime ama nafile :) sanırım nasıl içimize sinerse öyle olcak :)

canım öncelikle hayırlı olsun:) aynı gün düğünümüz olucak gördüğüm kadarıyla :) ben nişanlandım ama ha bi teklif yok tektaşımı danişanla birlikte taktım...nişanlım bu konuya biraz eğileyim diyor, ama tektaşsız teklif mi olur diyor :)) yapmadı napakkk

Önemli olan tektaş değil zaten sevdiklerimizle evleniyor oluşumuz ikimize de hayırlı olsun :) ben nişanı havalar ısınsın öyle yaparız dedim o yüzden bekliyorum :) şimdi takıyorum ben tektaşımı zaten teklifi aldığımdan beri ama sözde napacağımızı bilememiştim :) bide aramızda 12 saatlik mesafe var görüşüpte alyans seçmeye fırsatımızda olmuyo :) internetten bakıyoruz şimdilik Aralık ayında isteme ve söz olucak biraz formalite gibi olucak zaten çünkü düğün salonu bile tutuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…