• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifimi aldımmmmm :)

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
$image.jpg . Kızlar öncelikle geçmiş bayramlarınız kutlu olsun :) bayramın son günü sevdiğimden evlenme teklifi aldım :) nisan ayı gibi nişan planlamıştık ama öncesinde isteme ve söz bi arada olucak o zaman tektaşı mı takıcam başka mı takıcam bilmiyorum bana yardım eder misiniz :):16:

Merhaba :)) Öncelikle tebrik ederm hayırlı olsun :nazar: :16:
Sözde artık eski ince söz yüzükleri adeti kalmadığı için, gereksiz görüldüğünden kıza tektaş, erkeğe ise nişanda takacağı alyansı takılıyor
Nişan aşamasında kıza yeni alyans alınırken, erkek aynısını takmaya devam ediyor :)
Son yıllarda böyle tabi aileye göre, adetlere göre değişir
Biz de bu şekilde yapmayı düşünüyoruz :)

Merhaba :)) Öncelikle tebrik ederm hayırlı olsun :nazar: :16:
Sözde artık eski ince söz yüzükleri adeti kalmadığı için, gereksiz görüldüğünden kıza tektaş, erkeğe ise nişanda takacağı alyansı takılıyor
Nişan aşamasında kıza yeni alyans alınırken, erkek aynısını takmaya devam ediyor :)
Son yıllarda böyle tabi aileye göre, adetlere göre değişir
Biz de bu şekilde yapmayı düşünüyoruz :)

Çok teşekkür ederim :) o zaman bir an önce alyanslara bakmak lazım ben alyans takılması gerektiğini düşünmemiştim daha doğrusu bilmiyodum :) bi tek bana tektaş takılsa yeter sanmıştım :) o zaman nişanda sevgilim aynı yüzüğü çıkarıp tekrar takıcak:16:

Çok teşekkür ederim :) o zaman bir an önce alyanslara bakmak lazım ben alyans takılması gerektiğini düşünmemiştim daha doğrusu bilmiyodum :) bi tek bana tektaş takılsa yeter sanmıştım :) o zaman nişanda sevgilim aynı yüzüğü çıkarıp tekrar takıcak:16:

tabi yine de isteğinize kalmış :1: ama sözlenmişken iki taraf da yüzük takarsa hoş olur :16:

Biz sözlenirken aldık yüzüklerimizi , nişanda da çıkarıp taktık. 2 kere merasim oldu yani. Aynı zamanda tek taş takıldı bana sözde. İçine nasıl siniyorsa öyle yap, içinde hiçbirşey kalmasın.

Biz sözlenirken aldık yüzüklerimizi , nişanda da çıkarıp taktık. 2 kere merasim oldu yani. Aynı zamanda tek taş takıldı bana sözde. İçine nasıl siniyorsa öyle yap, içinde hiçbirşey kalmasın.

Daha önce bu konularla hiç ilgim olmadı o yüzden çevredekilere hiç dikkat etmedim :) şimdi kızıyorum kendime ama nafile :) sanırım nasıl içimize sinerse öyle olcak :):16:

canım öncelikle hayırlı olsun:) aynı gün düğünümüz olucak gördüğüm kadarıyla :) ben nişanlandım ama ha bi teklif yok tektaşımı danişanla birlikte taktım...nişanlım bu konuya biraz eğileyim diyor, ama tektaşsız teklif mi olur diyor :)) yapmadı napakkk :(

canım öncelikle hayırlı olsun:) aynı gün düğünümüz olucak gördüğüm kadarıyla :) ben nişanlandım ama ha bi teklif yok tektaşımı danişanla birlikte taktım...nişanlım bu konuya biraz eğileyim diyor, ama tektaşsız teklif mi olur diyor :)) yapmadı napakkk :(

Önemli olan tektaş değil zaten sevdiklerimizle evleniyor oluşumuz :16: ikimize de hayırlı olsun :) ben nişanı havalar ısınsın öyle yaparız dedim o yüzden bekliyorum :) şimdi takıyorum ben tektaşımı zaten teklifi aldığımdan beri ama sözde napacağımızı bilememiştim :) bide aramızda 12 saatlik mesafe var görüşüpte alyans seçmeye fırsatımızda olmuyo :) internetten bakıyoruz şimdilik Aralık ayında isteme ve söz olucak biraz formalite gibi olucak zaten çünkü düğün salonu bile tutuldu :16:

Back