evlilik takvimi

amin inşallah

iyi akşamlar canım :) 2 gününüz kalmıışş

evlendiiiik :)))

bir ömür boyu mutluluklar canım sana nasıldı düğünün
benim de ailem tekirdağ da ben sakaryadayım bu arada nişanlım da geldi hatta neredeyse 2 hafta olmuş yaa geleli ne kadar çabuk geçti öyle
şu an ama durum kötü hala daha balayı oteli beğenemedik beğendiklerimiz çok pahalı bizim (

evlilik takvimimde birşeye tik atmayı artık başardım :)

çok şükür balayı mekanımız belli oldu

4 9 ağustos arası antalya sidede balayındayız kızlar :)

Allah c.c razı olsun tatlım :) çok güzeldi ıkı yerdekı dugunumuzde Allah sızede en guzelını nasip etsin
sevdiğiyle evli olmak bir kadın için müthiş duygu her kapının arkasından çıkabilir her uyandıgında o.. ne diyim ki Allah kimsenın agzının tadını kacırmasın

canım benimde eksiklerim aynı bornoz takımı nevresim takımı aynen..ama biz fotoğrafçıyı balayını yerini kuaförü ayarladık eğer önceden araştırdı isen 1 haftanı alır en fazla..biz hallettik o rezervazon işlerini:)

:)bennn konunun bittiğini görmemişim kusura bakmayınn eeheheh

Son düzenleme:

balayını geçen hafta ben de ayarladım antalya sideye gidiyoruz balayına. fotoğrafçı için kuaför için büyük bir yerde olmadığımızdan rezervasyon yaptırmaya gerek yok. ablamda da 1 2 hafta öncesinden sadece haber vermiştik her zaman gittiğimiz kuaföre fotoğrafçıyla da pazarlık için 1 ay öncesinden gitmiştik :) şimdilik şu anda işimiz ev bakmak ev hazır olduktan sonra eşyalar kolay diyo bizimki çok güveniyo kendine 1 ayda hallederiz herşeyi diyo nasıl olacaksa o :)

inanmıyorum 5 ay 7 gün kalmış bu günler nasıl bu kadar çabuk geçiyo!!

haksız da değil cnm artık lojistik sistemi çok gelişti bi günde teslimat filan oluyo yani:) gelip herşeyi takıp ediyolar..yeter ki evin olsunn..kafanı solacak bi evin olsun gerisi oolur tabi çalışmıyosan çalışıyosan ev yerleştirme işleri ile uğraşman zor olur...:):) içini ferah tut

çalışıyorum canım zaten düğün için gün sayarken hafta sonlarını sayıyorum bi tek epi topu aslında bir aylık bir süre var benim için.. baktık yetişmiyo artık izin alır kendi yerleştirir düzenler evi

o işte zorlar seni ama içini ferah tut cnm herşey bi günde hazır olacak diye birşey yok..biz şimdiki gençlik şanslıyız bence 20 yıl öncesine kadar gelinler ayrı eve bile çıkamıyodu ayıplanıyodu..hala da böyle şeyler var..inşallah mutlu huzurlu olursn:)

ayy amin canım ya ne kadar güzel söylemişsin aynen inşallah güzel günler olur bizim için hepimiz için :)

Kizlar ekleyebildim mi fotoğrafları bilmiyorum ama biz evi aldik cok sukur önümüzdeki hafta temizlik var :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396193799178.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 60
  • $1396193831397.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $1396193860775.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $1396193886929.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $1396193906928.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $1396193942878.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $1396193964777.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $1396194017773.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 68
Kimse mutlulugumu paylasmamis gerçekten üzüldüm su an

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…