Satın almayı düşünüyorsanız şimdiden araştırın bence. Bütçenize uygun evin ne zaman denk geleceğini bilmiyorsunuz.
kızlar merhaba. kısmetse 30 temmuzda benim memleketimde 3 ağustosta nişanlımın memleketinde düğünümüz var. biz de şu anda ailelerden farklı bir yerde çalışıyoruz. evlendikten sonra da burada kalmaya devam edeceğiz..
nişanlım şubatta dönüyor geldikten sonra çok kısa bir zaman kalıyor düğüne ve benim uyku seti nevresim takımı ve bornoz seti dışında hiçbir şeyim yok
bu kısa zaman içerisinde alınacakların hepsi alınmalı balayı oteli ayarlanmalı davetiyeler fotoğraf çekim mekanı nikah için kına gecesi için hazırlıklar ev tutulmalı çeyiz serilmeli gelinlik damatlık kuaför ayarlama birçok şey var.
şimdi buradan kendime bir takvim çıkarmak istiyorum en azından nişanlım gelene kadar bu takvimi belirleyip buna göre hareket etmeliyim. sizlerinde yardımınızı esirgemeyeceğinizi düşünüyorum. mesela ev düğünden ne kadar zaman önce bulunmalı biz kiralık değil satın almak istiyoruz gelir gelmez başlasak hemen bulursak da taşınmak filan hemen olamaz o yüzden çok erkenden de bulmak saçma mı sizce? ve de gelinlik ne zaman hazır olmalı davetiye ne zaman hazır olmalı? ev tam tamına ne zaman hazır olmalı??
bunlarla başlayalım mı :)
Yılbaşı sonrası güzel indirimler oluyor. Bunu ev eşyalarını almak için kullanabilirsiniz bence. Küçük aletleri alın dursunlar eviniz müsaitse. Hem ödemesi de biter bir an önce. Tabak, çanak, vs de alabilirsiniz nişanlınız gelmeden. Mutlaka onun da fikri olsun istersiniz ama ne kadar hızlı o kadar iyi olur ödeme konusunda :)
Hayırlısı olsun. Allah tamamını erdirsin.
tatlım merhaba öncelikle:)) yazdıklarını görünce sevdiceğimle evliliğe giden yolumuz geldi.. evi 1,5-2 ay önceden halletmelisiniz bence eşyalar alınıcak onlar bır ayda anca gelıyor zaten..eşya eve göre alınıcağı için bir ayağınızı iki pabuca sokmayın derimmm. ben çeyiz için alınacakların yarısını internetten aldım tavsiye ederim çoook uygun oluyorsen ne yapılıcaksa önceden senınde dedıgın gıbı lıstenı hazırla tarıhlerı aşağı yukarı belırle ki nişanlın gelınce işiniz kolay olsun.senın o saydıkların işin ilk başları bende en basta onlardan basladm almaya ama haaalaaa alıyoruz 4 ay oldu şimdiden çooook kolay gelsin tatlımm
ayy çok sağol canım yaa valla karıştım iyice ben de internetten bakıyorum sürekli ama bi cesaret edip alamıyorum saatlerimi sadece bakarak harcıyorum. kahvaltı takımı alacağım ama poselen.net var keramika var güralın var sitesi başka ne var acaba?
ayy çok sağol canım yaa valla karıştım iyice ben de internetten bakıyorum sürekli ama bi cesaret edip alamıyorum saatlerimi sadece bakarak harcıyorum. kahvaltı takımı alacağım ama poselen.net var keramika var güralın var sitesi başka ne var acaba?
tatlım baktımda sitesine benım aldıklarım nette yok zaten nette cok urun yok 15 tane anca cesıt var sen magazasına gıt gez en güzeli :)
6 gün kalmış düğününüze ay ben bile heyecanlandııımm :)
bir de bana sorunn
heyecandan beynim durdu artık düşüncelerim birbirine girdi
bu geçirdiğim dönem boyunca sabrı bir nebzede olsa öğrendiğimi düşünüyorum
inşallah her şey istediğiniz gibi geçer :)
bir de bana sorunn
heyecandan beynim durdu artık düşüncelerim birbirine girdi
bu geçirdiğim dönem boyunca sabrı bir nebzede olsa öğrendiğimi düşünüyorum
bizim daha 3 buçuk ay var nasıl geçer bilmembi yandan çabuk geçin istiyorum diğer yananda zaman dursun
aynen tatlım ben de öyleydim... bir yandan ailemden ayrılmayayım istiyorum öteki yandan sevdiğim adamla evlenmek onunla aynı evde yaşamak onun nefesi olmak...merak etme ben de senin gibi günleri sayıyorum hala hatta telime geri sayım sayacı yükledim gün saat dk ya kadar sayıyor günde kaç kere ona bakıyorum bilmiyorum
ben kütahyalıyım nişanlım sakaryalı 3 saatlik mesafedede olsa hani derlerya beşik ardı gurbet diye gerçektende doğru. ailemle daha önce en fazla 10 gün ayrı kaldık. çok üzülüyorum çok özleyeceğim onları
sizin yine maş 3 saatmiş.benim nişanlım konyalı ben istanbul aramızda 11 saat var 750 km...2 ay olucak düğün günü o kadar çok özledim ki onu özlemim boğazımda düğümleniyor.. hiç bu kadar ayrı kalmadık biz.ama bu seferde ailemi özlicem senin gibi napıcam diye düşünüyorum orada koca evde ses seda yok hayırlısı olsun artık tez zamanda ıstanbula gelebılelım dıye dua edıyorum
inşallah hakkınızda hayırlısı inşallah :) istanbul'da yaşayamasınızda atlarsınız uçağa hooop istanbuldasınız. ailenizde sık sık gelir ziyarete:) Allahıımmmm çok zor gerçekten ühüüü ağlıcam valla şimdi yahu ne zormuş 25 yıldır evimden ailemden kardeşlerimden kopup gitmek