Evlilik Sorunu

Sakın ama sakın... Eşya nedir almayıverin illa evlenecekseniz. Eşyalı bir ev tutarsınız mesela 1+1 sonrasında sizde çalışınca alırsınız yavaş yavaş. O eve giderseniz ne borç biter ne de huzurunuz kalır. Yaşınız müsait bekleyin, geç evlenin huzurunuzla yaşayın.

evlendikten sonra insan kendi ailesine gittiğinde bir tuhaf oluyor.
sen kv -kp ile nasıl yapacaksın?
burda bu konu hakkında ne kadar çok açılmış konular var. bir ara vakit ayır da oku.

ev ev üstüne olmaz.
1 sene dediğin nedir ki? Bekarken hem para kazanırsın hem çeyizini yaparsın.

onların amacı seni bezdirip kabul ettirmek aynı evde yaşamaya. yoksa 1 senede piyango ikramiye mi vuracak da ev için o kadar para sağlayacaklar.

Son düzenleme:
Ev ev üstüne olmaz. Bir yıl denir,sonra müstakbel eşiniz ordaki rahatliğa alışınca biraz daha kalalıma döner olay,zaten istemediğinizi bile bile bu kadar ısrar etmeleri bile bu kapıya çıkıyor bence.
Erteleyin evliliği derim.

Burada açılan konuların 1 2 sini bile okusanız önceden melek olan anne babanın sonradan çıkan sorunlarını görmüş olursunuz. Madem yardım edecek güçleri yok ,boşuna evlilik için sıkıştırmasınlar ,madem 1 senede paranız birikicek ozman 1 sene daha bekleyin. Hiç yüz göz olmadan evlenip ayrı eve çıkın

borç bitene kadar evlenme arkadaşım. öyle 1 yıl sonra çıkarız diye çıkmayanları çoook gördük burda. ev üstüne ev kurulmaz bir evinde 2 hanımı olmaz. evliliğin ilk 6 ayı çok sıkıntılı geçer o cicim ayı denilen bölüm 15 gün falan sürüyor sonrası tam bir kabus evliliğe alışana kadar. bu zamanda onlarla birlikte yaşarsan hiçten alışamazsın.26 yaş hiç de geç değil 1 sene daha bekle kafan rahat olsun

Merhaba kızlar bir konu hakkında fikrinizi almak istedim
8 yıldır devam eden güzel bir iliskim var tek sorunumuz sevgilimin ailesi hep birlikte yasamak istedi ben hic kabul etmedim.
Sonra ikna oldular falan şimdi önümüzde engel kalmadı evleneceğiz ama yine ev sorunu gündemde.
Hic istemiyorum kötü insanlar değiller ama olmaz diye düşünüyorum fakat durumları olmadıgı için ayrı ev döşemeye güçleri yetmeyeceğinden yine aynı evi istiyorlar.
Sevgilimin ısı iyi ama hem borç ödeyip hemde ev gecibdirecek kadar değil. Bende bir is icin uğrsiyorum eğitimini alıyorum ama en az 6 ay para kazanmam cok zor.
Bu yüzden elimden birşey gelmiyor ve uzatma şansımız kalmadı 26 yasindayiz ikimiZde.
Sevgilim bir yıl gibi hır sürede borçlarını bitirip o arada ailesiyle yaşayarak sonrasında çıkmamızı istiyor ama ben cok kararsızım.
Istemiyorum hic sadece mecburiyetten düşünüyorum.
Oturduk saatlerce konuştuk her türlü garantiyi veriyor sevgilim hic karışmaz annem diyor.
Geçici olduğu icin kabul etmeli miyim kaynanasında yaşayıp mutlu olan var mı ben hic görmedim?

26 yas evlilik icin gec bir yas degil, ne bu acele ne bu mecburiyet.

Sevgilinizin verdigi o garantiler imzayi atip o eve girene kadar.

Maceraya atilmayi severim, mucadele tam bana gore diyorsaniz evlenin gitsin.

Bence de bir sene bekleyin 8 sene beklemişsiniz zaten. yaşınız geç değil. ev ev üstüne olmaz.

Ölmek istiyorsan kendini uçurumdan at daha iyi. İki gün sonra hizmetçi olur ağlayarak bıktım yazarsın.
Gerekirse üç yıl bekle kendi evin olsun.Aşk dediğin üç gün kaynana kayınpederi pantolonu ütüler, girdikleri tuvaletleri yıkarken aşk üç günde sürmez emin ol.Senin kendi eviné gelin gelen prenses gibi olan kızlardan neyin eksik.

8 senedir önünüzü görmeden birikim yapamadıysanız en azından son 2 3 senedir,o evde 1 yıldan çoook daha uzun süre kalırsınız..

Merhaba kızlar bir konu hakkında fikrinizi almak istedim
8 yıldır devam eden güzel bir iliskim var tek sorunumuz sevgilimin ailesi hep birlikte yasamak istedi ben hic kabul etmedim.
Sonra ikna oldular falan şimdi önümüzde engel kalmadı evleneceğiz ama yine ev sorunu gündemde.
Hic istemiyorum kötü insanlar değiller ama olmaz diye düşünüyorum fakat durumları olmadıgı için ayrı ev döşemeye güçleri yetmeyeceğinden yine aynı evi istiyorlar.
Sevgilimin ısı iyi ama hem borç ödeyip hemde ev gecibdirecek kadar değil. Bende bir is icin uğrsiyorum eğitimini alıyorum ama en az 6 ay para kazanmam cok zor.
Bu yüzden elimden birşey gelmiyor ve uzatma şansımız kalmadı 26 yasindayiz ikimiZde.
Sevgilim bir yıl gibi hır sürede borçlarını bitirip o arada ailesiyle yaşayarak sonrasında çıkmamızı istiyor ama ben cok kararsızım.
Istemiyorum hic sadece mecburiyetten düşünüyorum.
Oturduk saatlerce konuştuk her türlü garantiyi veriyor sevgilim hic karışmaz annem diyor.
Geçici olduğu icin kabul etmeli miyim kaynanasında yaşayıp mutlu olan var mı ben hic görmedim?
Benden önceki tüm yorumlara özel olarak baktım. Bir tane bile olumlu yok, hatta belki diyen bile olmamış. İster kardeş nasihati de, ister abla nasihati de, ister anne nasihati de. Burada her yaştan kadın var. Birimizi olmazsa diğerimizi dinle. BEKLE!

kaynanasından dert yananlar grubu kursam en basta bn olurum cnm .bence bu kararının arkasında durmalısın .kaynana denen ınsanlar ne kadar karısmaz desede zamanla esınle olan ılıskını kıskanacak herseyıne karısacak zamanla artık delı olacan evdesın bı de calısmıyosun da bence bıraz daha bekle derım once ev sonra evlılık

kocan geldiğinde onu öpüp severek karşılayamacak,evliliğin tuzu biberi ,evinin her köşesinde kocanla sevişemeyeceksin ...evli hanımlar yanılıyor muyum ? evliliğin ilk yılları biraz da bu değil midir çiftleri birbirine bağlayan ? bu açıdan da düşün derim

yahu 6 ay iş bulamam demişsin.bunun sözü var nişanı var .Evlenene kadar 1 yıl geçse hemen iş bulsan..Tüm eşyalarınızı alırsınız evlenmeden önce.

Zor işler değil bu. Eşin de evlendikten sonra kirayı öder.

Sakın sakın ben kendi ailemle ve eşimin ailesine çok yakın oturuyorum. Aynı mahalle yani. Benim bundan bile muzdarip olduğum durumlar var. Dip dibe karınca ailesi gibi. Böylesi bile olmuyor. Kaldı ki aynı ev

6 ay sonra ise girme garantiniz var mı?
E nişanlınızında borçları 1 sene sora biriyormuş.
Bence siz bekleyin biraz. Kabul etmeyin.

o borçlar bitinceye kadar sadece bir yıl beraber oturalım lafı, olur iki yıl üç yıl o borçlar bitmez, üstüne yeni borç gelir gene çıkamazsınız kv yanından; bence hiç bulaşma derim, daha yaşın iyi bir yıl daha beklersiniz kendi evinize temiz temiz çıkarsınız. ev üstüne ev olmaz, sevgilin ne derse desin sen genede kv ile yüz göz olursun ister istemez çünkü gün gelecek 24 saat bir arada duracaksın kv ile insan kendi annesine bile katlanamıyor o kadar süre, değil ki bir başkasının annesine katlansın. bence bir yıl bekleyin,sonra kendi evinize çıkın.

8 senedir berabermişsiniz madem 8 senedir onlar kendi durumlarını düzeltseydi
bu zamana kadar düzelmemiş durumları siz evlendikten 1 sene sonra mı düzelecek ?

1 sene doldunca hadi vakit tamam çıkalım ev tutalım diyebileceğinize inanıyor musunuz?
ben öle geçici olarak girip de çıkanı görmedim demeyim ama sorunsuz olarak çıkanı kesinlikle görmedim
tezgaha gelmeyin bence
madem 8 yıldır berabersiniz madem 1 sene sonra drumlarını düzeltebileceklerine inanıyorlar bekleyin sizde 1 sene daha hiçbişe olmaz 26 yaş çok değil.

bir de şu annem hiç karışmaz diye garanti vermeleri var ya melek sanıyorlar annelerini
benim de eşim derdi ki '' annem bi odada kuranını okur hiç çıkmaz bize hiç karışmaz ''
heee tabi kadın bi odada eşimi doldurup benim üzerime salıyordu sonrada biz kavga ederken evet aynen eşimin dediği gibi bi odada fiti fiti fiti kuranını okuyordu allah kabul etsin böle böle cennete gitmeyi umuyor kadın

şimdi derseniz eşiniz dolduruşa gelmeseydi evet ben eşimi de sucluyorum fakat biz yeni evliydik ikimizde cahildik evliliği oturtamamıştık yoksa eşim de suclu

X