- 25 Nisan 2015
- 60
- 41
-
- Konu Sahibi makaleyazar
Merhaba kızlar bir konu hakkında fikrinizi almak istedim
8 yıldır devam eden güzel bir iliskim var tek sorunumuz sevgilimin ailesi hep birlikte yasamak istedi ben hic kabul etmedim.
Sonra ikna oldular falan şimdi önümüzde engel kalmadı evleneceğiz ama yine ev sorunu gündemde.
Hic istemiyorum kötü insanlar değiller ama olmaz diye düşünüyorum fakat durumları olmadıgı için ayrı ev döşemeye güçleri yetmeyeceğinden yine aynı evi istiyorlar.
Sevgilimin ısı iyi ama hem borç ödeyip hemde ev gecibdirecek kadar değil. Bende bir is icin uğrsiyorum eğitimini alıyorum ama en az 6 ay para kazanmam cok zor.
Bu yüzden elimden birşey gelmiyor ve uzatma şansımız kalmadı 26 yasindayiz ikimiZde.
Sevgilim bir yıl gibi hır sürede borçlarını bitirip o arada ailesiyle yaşayarak sonrasında çıkmamızı istiyor ama ben cok kararsızım.
Istemiyorum hic sadece mecburiyetten düşünüyorum.
Oturduk saatlerce konuştuk her türlü garantiyi veriyor sevgilim hic karışmaz annem diyor.
Geçici olduğu icin kabul etmeli miyim kaynanasında yaşayıp mutlu olan var mı ben hic görmedim?
Ailesinin hem gücü yok hem sıkıştırıyorBencede 26 yas geç değil ama ailesi durmuyor sürekli sıkıştırıyorlar evlenin artık diye onlara göre geç kaldık.
Benim ailem cok zor ikna oldu onlarda artık ne olacaksa olsun bekleme diyorlar ama ev mevzusuna razı olmayacaklar yine