- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.464
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Napalım köy düğünü öü yapalımSoruma cevap vermemişsiniz. Ben size hiçbir şey yapmayacaksınız demedim zaten. Sadece düğünü bu şekilde istiyorlar dediğiniz toplam kaç para haberiniz var mı? İstiyorlarmış yapsınlar madem. Sizin akrabalarınız göbek atacak, aileniz eşe dosta gösteriş yapacak diye nişanlınızın ailesi bir dünya para ödemek zorunda mı?
Gorucu de gelmiyomus kiDenginizi bulun her anlamda.
Otelde düğün görmemiş biri ise bunu yaptıramazsınız zaten.
Hadi siz deli, o sizden deli herhalde…
ailelee nasıl konuşçak kiKirada oturmayı da sorun ediyorsun anladığım kadarıyla. Sen evlenebilecek türde biri değilsin. Acı ama gerçek. Çok sevmek bir halt ifade etmiyor. Rahatını konforunu önemsiyorsun o çocuğun başını da seviyorum bahanesi ile yakmak istiyorsun. Seven insan bencil olmaz. Ayrıca düğünü aileler oturup konuşur burada konu açılacak bir durum görmedim ben daha konuşulmuş birşey yok ortada kafandan varsayım yapıyorsun
O zaman fakir otel motel demeyecek, e şart tabii evlilik.Gorucu de gelmiyomus ki
Aileni tehdit et. Dugunun yarisini yapmazsaniz evlenemem de?ailelee nasıl konuşçak ki
Yoooo görmüş biriDenginizi bulun her anlamda.
Otelde düğün görmemiş biri ise bunu yaptıramazsınız zaten.
Hadi siz deli, o sizden deli herhalde…
Sizin yasiniz kacti?Yoooo görmüş biri
aileler nasıl konuşçak anlamadım ben neler konuşçaklarKirada oturmayı da sorun ediyorsun anladığım kadarıyla. Sen evlenebilecek türde biri değilsin. Acı ama gerçek. Çok sevmek bir halt ifade etmiyor. Rahatını konforunu önemsiyorsun o çocuğun başını da seviyorum bahanesi ile yakmak istiyorsun. Seven insan bencil olmaz. Ayrıca düğünü aileler oturup konuşur burada konu açılacak bir durum görmedim ben daha konuşulmuş birşey yok ortada kafandan varsayım yapıyorsun
Konusçak degil o. Bzbzbzvvz ay yatayim ben.aileler nasıl konuşçak anlamadım ben neler konuşçaklar
ailem sorun edio bn dğil..
E gördüyse onun da çevresi o dur, tek sizde yok yani.Yoooo görmüş biri
yo benden daha az imkanları olan biri değilki ztn..E gördüyse onun da çevresi o dur, tek sizde yok yani.
Dolayısıyla tercihine kalır ya da zevkine.
Aileniz daha şimdiden damat adayının oyuna buyuna karışacaksa vah halinize.
Bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmek gerekir, kabul etmeyene kapı oradadır.
Ailenizin maddi olarak kaygıları var ise de ‘bize yakışanı yaparız, başkasından beklemeyiz’ der ve yapar.
Bu kadar basit.
Yemedi çok güzel yaptılar.Kızın ailesi kızın başını yedi mi ne bu böyle diye
Hayırlı beddua diye bir şey var sen hala annenle babanla göbek bağını kesememissin önce eşim sonra ailem diyemedikten sonra o yuvayı kurmayacaksinBöyle bişi umamazsınız hoş değil
Napalım köy düğünü öü yapalım