Evlilik sıkıntıları

Napalım köy düğünü öü yapalım

Bi şey demek istemiyorum daha yazı yazmayı bilmiyorsun kendini ifade edemiyorsun ki sen ...
Ailen namına bu kadar değer veriyorsa çok zenginse neden düğünü üstlenmiyor biricik kızı için ? Desinler diye yapılmış bir düğün de kimseyi mutlu etmez . Kimin neye durumu varsa onu yapar bu kadar . Kirada oturacağız demişsin. Nişanlını gerçekten sevdiğine emin misin ?

Kirada oturmayı da sorun ediyorsun anladığım kadarıyla. Sen evlenebilecek türde biri değilsin. Acı ama gerçek. Çok sevmek bir halt ifade etmiyor. Rahatını konforunu önemsiyorsun o çocuğun başını da seviyorum bahanesi ile yakmak istiyorsun. Seven insan bencil olmaz. Ayrıca düğünü aileler oturup konuşur burada konu açılacak bir durum görmedim ben daha konuşulmuş birşey yok ortada kafandan varsayım yapıyorsun

Denginizi bulun her anlamda.
Otelde düğün görmemiş biri ise bunu yaptıramazsınız zaten.
Hadi siz deli, o sizden deli herhalde…

ailelee nasıl konuşçak ki

aileler nasıl konuşçak anlamadım ben neler konuşçaklar
ailem sorun edio bn dğil..

Yoooo görmüş biri
E gördüyse onun da çevresi o dur, tek sizde yok yani.
Dolayısıyla tercihine kalır ya da zevkine.
Aileniz daha şimdiden damat adayının oyuna buyuna karışacaksa vah halinize.
Bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmek gerekir, kabul etmeyene kapı oradadır.
Ailenizin maddi olarak kaygıları var ise de ‘bize yakışanı yaparız, başkasından beklemeyiz’ der ve yapar.
Bu kadar basit.

yo benden daha az imkanları olan biri değilki ztn..

madem aileni başka türlü olmaz diyor,kendsi ödesin masrafı .ne yani şimdi biz sabancı ile evlenecek olsk onlar istiyor diye onların istediği düğünü mü yapıcaz, nasıl yapıcaz ayrıca, servet harcsan yine yetmez ,sizinki de o misal, mecbur aileniz yapacak düğünü, geçmiş olsun. ayrıca bu ne böyle en başta bir uyumsuzluk,adam napsın parası yoksa ,sizin aile zengin ama malesef anlayışsız . karşı tarafa yazık olacak

Napalım köy düğünü öü yapalım

Neden sürekli yazdığımdan alakasız cevaplar verdiğinizi anlamadım. Ne alaka şimdi bu cevap? Düğünler otelde yemekli ve köy düğünü olarak ikiye mi ayrılıyor? Sizin hayallerinizdeki düğünü nişanlınızın ailesi yapmayacak belli ki. Zorla mı düğün yaptıracaksınız? Ya kendi aileniz yapacak ya yapılana razı geleceksiniz. Bir seçenek de nişan atmak. Sonrasında denginiz bir kısmet gelirse onunla evlenirsiniz. Hoş bence gelse zaten onunla evlilik yoluna girmiştiniz ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…