Nikah Evlilik öncesi risk değerlendirmesi konusunda acil yardım

bebisibeklerkeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
156
87
28
Merhabalar yakın zamanda evleneceğim. Nikah işlemlerini başlatmak için sağlık ocağına sağlık raporu almak için gittiğimde bana evlilik öncesi risk değerlendirme formu verildi. Sorulan sorulardan bazıları "daha önce intihar girişiminiz oldu mu?" , "Ailenizde ve çevrenizde verem hastası var mı " Sorularıydı. erğenliğimde aptalca düşüncelerle intihar girişimim olmuştu ve annem gençliğinde verem tedavisi görmüş bunlar evlenmeye engel mi?
Rapor alma sürecinde bunlarla alakalı pürüzlerle karşılaşır mıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Benimkinde para karşılığı biriyle birlikte oldunuz mu diye bi soru vardı ya resmen. Bu sorular eşinizle ikinizi korumak için soruluyor. Annen atlatmış zaten, ergenlik dönemini de yazmazsan bi sıkıntı olmaz sanmıyorum.

Benimkinde para karşılığı biriyle birlikte oldunuz mu diye bi soru vardı ya resmen. Bu sorular eşinizle ikinizi korumak için soruluyor. Annen atlatmış zaten, ergenlik dönemini de yazmazsan bi sıkıntı olmaz sanmıyorum.
Evet o soru bende de var okuyunca utandım resmen :olamaz: intihar girişimimi yazmazsam eğer doktor onu sistemden göremez mi

Evet o soru bende de var okuyunca utandım resmen :olamaz: intihar girişimimi yazmazsam eğer doktor onu sistemden göremez mi
Kız o kadar araştırılır mı hiç :) hadi yazdın diyelim bence yine bşy olmaz ki zaten o an senden eşine geçicek bi risk söz konusu mu ona bakıyolar takılma o kadar bas nikahı mutluluklar 😙

X