Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Evlilik öncesi mobilyalar:(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

krvsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
6
0
36
Arkadaşlar, ağustosta düğünüm var. evi ayarladık ancak günlerdir bakmama rağmen mobilyaları bir türlü uyduramıyorum. şu an doğtaş 10bin üzerine 1200 lira indirim yapıyor. alacağım eşyalar; yatak odası tk.+masa sandalye+ tv sehpası+ koltuklar. fakat ben hepsini birbirine bir türlü uyduramıyorum. kanepenin ayakları, masa sandalyeler, tv sehpası, parkeler.. mutlaka biri ambiyansı bozuyo :) bu arada modern ve sade şeyler istiyorum. imkanlar kısıtlı olduğundan seçenekler de kısıtlı oluyor ama bir kaç model beğendim, sizlerin de fikirlerini almak istedim. hatta bana yardımcı olursanız çok sevinirim. sizce bu koltuklar nasıl? çok mu salaş?
image.jpg

ve bu nasıl bir şeyler kombinlenir ki :KK43: yordu bu mobilya beni ya :KK43: bildiğiniz modern koltukların yemek odalarının olduğu siteleri söyler misiniz lütfen :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında güzel bir takım bana göre ama koltuk ayaklarının demirden olmasını sevmedim ben. Bir de örümcek bacağı gibi kavisli olmasını. Fiyatları vs. nasıldır bilmiyorum ama lazzoniyi çok beğeniyorum, modern görünümlü oluyor koltuk takımları bir bakın isterseniz.

ben pek beğenmedim yani ayakları özellikle sanki büro koltuğu gibi duruyor özellikle tekli koltuk

Evet canim yaa gencsin şöyle cicili bicili bahar gibi koltuklar var ne güzel bunlar aynı buro koltuğu gibi evinde şöyle bahar yelleri essin sıcak renkler olsun aksesuarlar falan ayy ben bile yeniden duzsem esyalarimi keske

Ben hic begenmedim. Hem Doğtaş olmasi ozel tercihiniz mi? Ben alirken cok arastirdim Doğtaştan kimse memnun degil son zamanlarda

ya klasik oturma takımları istemiyorum, modern olsun dedim ama bulamıyorum. lazzoni gibi yerler de çok pahalı. masa açık renk olsun istiyorum ama her yerde çiğ bembeyaz şeyler var. deliricem ya :KK43: doğtaş 10bin üzerine kampanya yapmış da ondan. yoksa ben de çok olumsuz şey duydum :KK43: sizin mobilyalarınız nerelerden? ya da bana ne önerirsiniz? parkeler koyu renk evimizin

Ofis mobilyası gibi yazmış arkadaşlar abartmışlardır diye düşündüm ama cidden bizim ofis böyle

Şehrinizde ikea varsa baknışsınızdır yoksa internetten bakın

Açık renk ahşap ayaklı keten görünümlü değiştirilebilir kılıflı koltuk kanepe vs aldık biz memnunuz uyumlu masa tv ünitesi sehpa vs var

ikea çok kalitesiz gibi geliyo bana ya ondan cesaret edemiyorum. enza home güzel ama pahalı:KK43: kelebek öyle :KK43: nuve mobilyanın koltukları iyi aslında. allahım ne zormuş :KK43:

ayakları kırık bacaklı kedi gibi duruyor hoş durmuyor

ikea çok kalitesiz gibi geliyo bana ya ondan cesaret edemiyorum. enza home güzel ama pahalı:KK43: kelebek öyle :KK43: nuve mobilyanın koltukları iyi aslında. allahım ne zormuş :KK43:

10 yıl önce istikbal mobilyadan almıştım koltuk kanepe vs hiç açmadığım koltukların açılma mekanizması bozuldu

Ikea yı ben de kalitesiz olsa da sorun değil çocuk var diye aldım ama istikbalden daha iyi temizliği silinmesi vs bir de kılıflarını sıkılırsan değiştirebiliyorsun

Ahşap ürünlerimden ise çok memnunum suntalamlar biraz basitler olabilir ama canlı duvardan duvara kitaplığım vs var bence fonksiyonel ve şık

Canım ikea ya baksana hem çok daha ucuz hemde hazır kombin edilmiş şekilde tüm eşyalar. Ben tüm evin eşyalarını ordan aldım çataldan yatak odası takımına oturma odasından misafir odasına kadar toplamda 10 bin bile bulmadı.şimdi bebeğe beşik alıcam düşün 159 tl

ikea aklımda arkadaşlar ama değişik bir şeyler olsun istiyorum, her yerde avangard ve country var :KK43:

Ben yatak odasını da beğenmedim açıkçası dolabı fena değil

Ev sizinse monteli dolap yaptırın bence tavana kadar 10 yıl idare eder sizi yorgan vs de ortadan kalkar

Ben baza üstü yatak kullanıyorum karayoldan yok uzun yıllar başlığım bile yoktu

En son aldım kumaş baza ile aynı bir de şifonyer var tamam

Ikea şifonyerleri de beğendim ama benim var diye almadım

X