Evlilik Öncesi Makyajimin Bir Parçası:(

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
97
Puanlar
48
Arkadaslar 10 gün sonra düğünüm var ve benim makyajimin olmazsa olmazi göz altı kapaticisi. Göz altimda aşırı belirgin olan damarlar var ve mosmor:( Hadi simdi bekarim geceleri makyajimi silip uyurdum sabah ta uyandigimda aman kimse gormesin derdim yoktu ama şimdi var:(Çünkü nisanlim evlendigimizde hep yanibasimda olucak.Peki ben nasil bu şekilde onunla burun buruna olucam cok çirkin duruyo göz altlarim.Gun icinde hep kapaticiyla yoğun sekilde kapatarak gezerim evde bile. Ama evleniyorum ve o adam beni bu halimle sabah erkenden gun agarinca gorucek makyajsiz.Ama peki ben napayim yani nerdeyse kapaticiyi geceden sürüp yaticak hale geldim.Ne yapayim sizce geceden ne süreyimki gunduz uyaninca kötü göz altimla karsilasmiyayim:(

Keşke görmüş olsaydı. Ne gerek var ki evleneceğiniz insandan böyle bir şeyi saklamaya ?
Çirkin gözükse bile sizi sadece göz altınızdan dolayı terk edecek biri bırakın gitsin zaten.
Sürekli saklamakla da ömür geçmez. Gösterip kurtulun.

çok ilginç keşke her halinizle görmüş olsaydı ama ben sizin takıntı yaptığınız kadar kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum oda öyle düşünecek

Bence Dr a gidip vitamin eksikliği var mı baktırın tedavisi vardır elbet. Kapatıcı derdiyle ömür mü geçer??

Benim arkadaşım da öyle göz altı mordu baya nişanlısıda bilmiyordu görmemişti. Neyse evlendiler ilk sabah eşi demiş ki sen hasta mısın gözlerinin altı çok kötü hemen hastaneye gidelim deyip ayaklanmış. Bizim kızda yok hasta değilim hayatım benim göz altım böyle mor demiş. Çocuk önce kısa süreli bir şok geçirmiş  :KK48: ama hiç tanışmamış yani konusunda hiç açmamış ondan sonra. Seni sevecek adam öyle de sever.

bu bi yerde aldatma sayılmaz mı. kandırıyomuş gibi..

Ooooo yorumlara bak .Aldatmaya kadar getirenler bile olmuş.Arkadaşlar hepimiz kadınız ve hepimizin bu tarz sorunları kıldı,tüydü,kırışıklıktı vs ..bir sürü sıkıntılarımız olabiliyor.Aynı evi paylaşmamışlarsa nasıl görecek adam makyajsız halini.O zamanda aaa evlenmeden aynı evde mi kaldınız diye topa tutacaktınız..

Neyse konuya gelecek olursak rosalinda23 eninde sonunda evlendikten sonra her halimize şahit oluyorlar.. ilk zamanlar gece yatarken kapatıcı sürüp yatarsın sabah kalkınca yenilersin kendini daha iyi hissedeceksen.Zamanla bir şekilde görecek ve öğrenecek.O zamanda birlikte çözüm arayışına girersiniz ..

emin ol onunda senden sakladığı kişisel bakımları vardır ve evlenince sende bunları göreceksin.

evlilik evde kocam var diye prenses gibi dolaşmak değildir. ev senin özel alanın. ister donla dolaşırsın rahat diye ister çıplak. ister makyajlı ister makyajsız. kocam beni öyle görürse diye düşünme. illaki görecek. sabah ondan önce kalkıp kapatıp geri yatmak istersen o arı tabi.
sizi hiç makyajsız görmediyse yavaş yavaş azaltın göz altınızdaki kapatıcıyı. böylelikle alışmış olur onunda gözü. ve emin olun gözaltın var diyede seni sevmekten vazgeçmez. zaten gün içinde bakımlıymişsın. ayrıca erkeklerde uyanırken prens gibi uyanmıyor :D

Ooooo yorumlara bak .Aldatmaya kadar getirenler bile olmuş.Arkadaşlar hepimiz kadınız ve hepimizin bu tarz sorunları kıldı,tüydü,kırışıklıktı vs ..bir sürü sıkıntılarımız olabiliyor.Aynı evi paylaşmamışlarsa nasıl görecek adam makyajsız halini.O zamanda aaa evlenmeden aynı evde mi kaldınız diye topa tutacaktınız..

Neyse konuya gelecek olursak rosalinda23 eninde sonunda evlendikten sonra her halimize şahit oluyorlar.. ilk zamanlar gece yatarken kapatıcı sürüp yatarsın sabah kalkınca yenilersin kendini daha iyi hissedeceksen.Zamanla bir şekilde görecek ve öğrenecek.O zamanda birlikte çözüm arayışına girersiniz ..

aldatmak derken o anlamda demedim ben :KK14:
ama yani nişanlıyken evine gelip gitmiştir denizdi falandı hiç mi gösterilmemiş. ben makyaj yapmıyorum ama eger yapıyo olsaydım evlenmeden önce gösterirdm bi kerede olsa cıkardım karşısına tepskini ölcmek için sonucta seven insan her türlü sever:KK68:. bu bi kusur değil tabi kabullenilebilir nelerini duyduk biz kimler neler saklıyo bnm düşüncem saklamak tedirgin olmak yerine doğla olmak:21:

Back