Teşekkür ederim yorumunuz için :) benimki korkudan ziyade bedenimle alakalı çekince. Önerileriniz mantıklı geldi. Çeyizim de yok vallahi :) erkek arkadaşımın bekar evindeki eşyalarla devam :) eskidikçe yenileriz o sorun değil de. Estetik operasyon da düşünmüyor değilim, şöyle her yerimi komple gerdirmek fena olmaz :dAnnemin yanında ben de soyunmadım
Herkesin kendince vücudunda eksiklikler olabilir ben zayıfım ama selülitlerim var ne yapalım ölelim mi
Kocanız da mükemmel değil merak etmeyin. Siz kendinizi sevin özgüvenli olun ve gerçek sevgi söz konusu olduğu zaman vücut kusurları göze bile gelmiyor. Ki ilk zaman loş bir ışıkta kıyafetlerinizi giyip çıkarırsanız siz de alışırsınız hem kusurlu olduğunu düşündüğünüz bölgeleriniz göze gelmeyeceğini düşünüp rahat edersiniz.
İlk gece korkusu dediğiniz ise ilk ilişki heyecanı. Sakın bunu korku olarak düşünmeyin. İğne olmuyorsunuz nihayetinde
Bu korkuyu yoğun yaşarsanız vajinismus gibi bir hastalığa davetiye çıkarırsınız.
Yanınızdaki insana güvenmeniz, birbirinize karşı rahat ve sevgiyle dokunmanız acı bile hissetmeden güzel bir cinsellik yaşamanıza sebep olur. Cinsellik ile ilgili bilinçlendirecek kitaplar okumanızı tavsiye ederim. İnanın çeyiz düzmekten daha önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?