Evlilik öncesi ayrılık yaşayanlar, Nişan atanlar için duygusal arınma teknikleri..

orgursa

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
75
0
286
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Okuyan bilir belki ben evlenmemize az bir süre kala nişanlımla ayrılmıştım.Çok kötü Günler Geçirdim fakat şimdi çok mutluyum.Hayatımda biri mi var hayır yok, barışmadık da ama yine de mutluyum.Bunuda tamamiyle, EFT (Emotional Freedom Tecniques) yani duygusal arınma teknikleri denilen bir terapi şekline borçluyum.Ayrılık acısı veya hayatında büyük acılar yaşayan, eşiyle sorunları olan herekese tavsiye ederim.İnternetten araştırın mutlaka şehrinizde bu konu üzerine bir terapist bulacaksınızdır.Nişanım bozulduktan sonra (Nişanlım ayrılmak istemişti) hayatım tamamiyle değişti.Aynı işyerinde olduğumuz için hergün karşılaşıyordum onunla bu ayrıca acı verici bir durumdu.Şimdi ise benim için sıradan biri.Çok iyi bir işim olduğu için değiştiremiyordum.Kendimi çaresiz hissediyordum.Ve artık herşey bitti.Çünkü artık ben bir devlet memuruyum.Kpss atamam çıktı.Artık herşey daha güzel olacak....EFT yi mutlaka deneyin.
Sevgiler....

Bu yöntemi ilk defa duydum. Bunu psikolog mu önerdi yoksa kendi kendinizemi uyguladınız?

bende 20gün önce nişan attım duydumki nişanlım bi kız bulmuş sözlencekmiş acı çekiyorum neyapmalıyım yardımcı olun lütfen

Birbirimizi o kadar çok seviyoduk ki nişanlanmak için gün sayarken o gün daha gelmeden 1 gün öncesinden beri hiç gülmedim elülde nişanlandım 6 aydır yüzüm gülmüüyo herşey o kadar değişiyo ki önceden gözünden düşen 1 damla pırlantayken şimdi seller olsa sorun değil insanın o kadar zoruna gidiyo ki nişan atmayı düşünüyorum evlenince çok mutsuz olacağım belli ve zaten aşırı kırılgan bi insanım ailem eminim arkamda olur ama anıları silmek zor millate laf anlatmam konuşmam bile kimse ağzını açıp bişi diyemez diyenlerede cevabını veririm ama o dönem nasıl geçer bilmiyorum yarın nikah için gün alacaktık bugün kavga ettik o kadar bunalıyorum ki yaşamak bie istemiyorum bazen

Her zaman duru ve temiz kaldım sakındım kendimi yıllarca uzak dur herşeyden biri de alsın pırlanta gibiyken seni üzsün dursun herkes imrenirken bana ben şuan mutlu olamıyorum ya olamıyorum

Her zaman duru ve temiz kaldım sakındım kendimi yıllarca uzak dur herşeyden biri de alsın pırlanta gibiyken seni üzsün dursun herkes imrenirken bana ben şuan mutlu olamıyorum ya olamıyorum

Tatlım yazdıklarından ne kadar acı içerisinde olduğunu canı gönülden hissettim. Lütfen dirayetli ol, bu kadar yıpratma kendini.Sen pırlanta olduktan sonra kıymetini bilmeyen sarraf utansın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…