Evlilik nedir ?

meltemgul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
457
120
44
Bu soruyu evliliğin binlerce tarifi ,yorumu olduğunu bilemem rağmen sordum.Yorum yazacak olanlar elbetteki birçok şey yazabilir. Güzel ve farkında olmadığımız ve bu sayede olacağımız şeyler çıkacağına eminim.

Evlilik birsey yapmak istediginde tek olmadigini bilmektir bircok konuda fedakarliktir en onemlisi sorumluluktur bir ken iki ikiyken uc olmaktir
(beni cok kasan seydir)

bir ekleme yapayım,ya üç tahtan fazla olacak yada eksık,eğer tam ıse evlenmezsın zaten
eksik ise sorun yok olanlara güler geçersin,falaz ise gülüp geçemezsın..oda sıkıntı

evlilik mi?
her allahin gunu yaptiginiz yatak, temizlediginiz ev icin size bir kere bile tesekkur etmeyen kocalarin, binlerce TL odeyerek kaldiginiz otelde, odalari temizleyen hanimfendilere tesekkur etmelerini izlemektir..
ne tatli kibar kocalarimiz var..

Harika bir cevap.
Mini

Bence fedakarlıktır.Ben iken biz olmaktır.Attığın her adım da onunla yürümektir.Onun en ufak rahatsızlığında üzüntüden ölmektir.Ona kıyamamaktır.Sevgiden önce saygıdır.Değerdir,sabırdır,büyümek olgunlaşmak demektir.Bu kadar geldi aklıma

evlilik, kişin evlilik hayatında ne yaşadığına göre değişir.bana göre evlilik ise aşk duygusunun bana kazığıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…