evlilik nedir?

Bence evlilik hem hersey hem de hicbirseydir.
Hem bir hayatı artık seni dogurup buyutenler yerine eş dediğin insanla paylaşmak, hem de aslında bazen sadece 'medeni durumunun ' degismesidir.
Türkiye şartlarında evlenmek cogunlukla temeline bakınca sadece esine endeksli bir hayat ve çocuk sahibi olmak üstüne kurulu. Ama bu bir bakış açısı elbette. Bana da çok basite indirgenmis gibi geliyor bu hayatlar.
temizlik Yap, yemek yap, çocuğu Besle akşam dizileri izle modu bana göre de hiç değil mesela. Herkes istediği hayatı yaşar umarım.

Offf bu insanlar çok biliyo. Eğer nisanlinda senin gibi dusunuyosa neden olmasın ben 2 aylikken kapadokya ya gittim dağ tepe tirmandim şahsen çocuk dogunca da pek durmayı düşünmüyorum sanki evlilik çocuk engel. Tika kulaklarını He de geç anlatamazsin sinirini bozduğunla kalırsın hiç bitmiyor soyliycek lafları hiç.

Eğer nişanlın senin gibi gezmeyi seviyorsa hiç sorun olmaz, çocukla bile gezersiniz.
Ama biraz evcil, yatmayı seven, rahatına düşkün, üşengeç bir tipse evet maalesef dedikleri
gibi oluyor..

valla kafa dengı bır esın olursa gezersınde, ıstedıklerını yapar hayatını dolu dolu yasarsın da bırazda ıkınızın ortak zamanı olmasına ve en onemlısı maddıyata bakar bu iş...

çocuk olunca ıster ıstemez bır sure ona yogunlasacaksın ama bu da bır surec sadece, bıraz buyudugunde onunla da cesıtlı sosyal aktıvıteler yapabılırsın.

ayrıca yaslandıkca bazı seylerı yapacak takatın de, istegınde kalmayacak cunku doygunluk ve olgunluk gelecek

evlılık guzel sey ama kolay da degıl evlılıgı yurutmek, aynı evde yasayınca ıyı yanları dısında kotu yanlarını da goreceksın esının.

bayan oldugun ıcın ıster ıstemez evın buyuk yuku senın omuzlarına bınecek ( temızlık, çamasır, bulasık, yemek, ütü rutını ve varsa cocuk bakımı, erkeklerınde bırer cocuk oldugunu unutmayalım ) eger elın hızlıysa ve becerıklıysen bunları yapmak sıkıntı olmaz ama ekmek elden su golden aılenın evinde bırsey yapmadı ısen bugune kadar ya da yalnız yasamadı ısen hıc ve yavas bır ınsansan bıraz zorlanabılırsın...

ama egerkı sevgınız bakıyse ve bırbırınıze karsı anlayıslı olabılıyorsanız, aılelerde anlasıyorsa ( bu cok onemlı bır faktor çünkü bırıyle evlenmek aılesıylede evlenmek demek), ortak zevklerınız varsa evlılık bence guzel bırsey...

veee en onemlısı bu daha cok erkeklerde olan bırsey ama kadınlarda asagı kalmıyor, evlendık dıye bu benım demeyın benımle deyın her zaman, karsınızdakını degıstırmeye kalkmayın vars abır yanlısı ya da sızı uzen bır davranısı kırmadan mantık cercevesınde konusmayı deneyın, ve bırbırınızın ozel zevklerıne mudahale etmeyın..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…