Müsrüf değil müsrif...yine ben :) kızlar çok yoğun çalıştığım için arkadaşlarımla yeteri kadar dertleşemiyorum o yüzden çok sık konu açıyorum burda.size bir şey danışmak istiyorum.Ben 25 yaşındayım mimarım bi ofiste çalışıyorum.nişanlım tayini çıkacak bir memur.biz bu evlilik kararı aldık neyse yakın zamanda nikahım var.Ben evlilik yoluna girdiğimden beri çevremdeki herkes evliliğin mecburiyetlerle sıkıntılarla dolu olduğunu yaşımın küçük olduğunu kısacası nikahtan sonra bu hayatımın sona ereceğini söylüyorlar.ben her yaz yurtdışına çıkan fazlasıyla aktif bir kızım.bunların hiç birini evlenince yaşayamayacaksın.ergin statüsüne gireceğimi söylüyor babam sürekli.hatta geçen bir de çocuğun olur ona bakarsın koca gün sen unut artık yurtdışı tatillerini falan dedi.balayı planı yapıyorum hevesle anlatıyorum işte siz artık evlisiniz müsrüf olmayın tasaruf yapın hatta gitmeyin bile dediler.umursamamaya çalışıyorum ama canım sıkılıyor.bir de aşağılamalar var tabi kuzenlerimden evlilik düşünmüyorum özgür yaşayacağım falan diye.evlenecek kızlar istedikleri kadar okumuş görmüş gezmiş olsun hemen koca meraklısı evinin kadını çocuklarının anası mı oluyo.
yine ben :) kızlar çok yoğun çalıştığım için arkadaşlarımla yeteri kadar dertleşemiyorum o yüzden çok sık konu açıyorum burda.size bir şey danışmak istiyorum.Ben 25 yaşındayım mimarım bi ofiste çalışıyorum.nişanlım tayini çıkacak bir memur.biz bu evlilik kararı aldık neyse yakın zamanda nikahım var.Ben evlilik yoluna girdiğimden beri çevremdeki herkes evliliğin mecburiyetlerle sıkıntılarla dolu olduğunu yaşımın küçük olduğunu kısacası nikahtan sonra bu hayatımın sona ereceğini söylüyorlar.ben her yaz yurtdışına çıkan fazlasıyla aktif bir kızım.bunların hiç birini evlenince yaşayamayacaksın.ergin statüsüne gireceğimi söylüyor babam sürekli.hatta geçen bir de çocuğun olur ona bakarsın koca gün sen unut artık yurtdışı tatillerini falan dedi.balayı planı yapıyorum hevesle anlatıyorum işte siz artık evlisiniz müsrüf olmayın tasaruf yapın hatta gitmeyin bile dediler.umursamamaya çalışıyorum ama canım sıkılıyor.bir de aşağılamalar var tabi kuzenlerimden evlilik düşünmüyorum özgür yaşayacağım falan diye.evlenecek kızlar istedikleri kadar okumuş görmüş gezmiş olsun hemen koca meraklısı evinin kadını çocuklarının anası mı oluyo.
biz de hep birlikte olucaz tatile gidicez gezicez eğlenicez falan diyoruz nişanlımla.öyle bir yorumlar alıyorum ki çevremden nasıl sığ bu kadar diyorum.herkes öyle olmak zorunda mı yani bencede değil.Ne garip bir cevren varmis oyle.Ne bana ne esime evlilik hic engel olmadi.Istedigimiz gibi gezebiliyoruz imkanlar dahilinde.
Millet uc gunluk cocuguyla antalya otellerinde.yabanci cogu.
Neden engel olsunki.
Icinizi karartmayin.Evlenince sorumluluk var evet ama karsilikli saygi sevgi hosgoru varsa bekarlik gunlerinize acirsiniz...sahsen ben hep derimkeske esimle daha evvel evlenseydim
bu tamamen karşındaki evleneceğin kişiyle alakalı bir şeyyine ben :) kızlar çok yoğun çalıştığım için arkadaşlarımla yeteri kadar dertleşemiyorum o yüzden çok sık konu açıyorum burda.size bir şey danışmak istiyorum.Ben 25 yaşındayım mimarım bi ofiste çalışıyorum.nişanlım tayini çıkacak bir memur.biz bu evlilik kararı aldık neyse yakın zamanda nikahım var.Ben evlilik yoluna girdiğimden beri çevremdeki herkes evliliğin mecburiyetlerle sıkıntılarla dolu olduğunu yaşımın küçük olduğunu kısacası nikahtan sonra bu hayatımın sona ereceğini söylüyorlar.ben her yaz yurtdışına çıkan fazlasıyla aktif bir kızım.bunların hiç birini evlenince yaşayamayacaksın.ergin statüsüne gireceğimi söylüyor babam sürekli.hatta geçen bir de çocuğun olur ona bakarsın koca gün sen unut artık yurtdışı tatillerini falan dedi.balayı planı yapıyorum hevesle anlatıyorum işte siz artık evlisiniz müsrüf olmayın tasaruf yapın hatta gitmeyin bile dediler.umursamamaya çalışıyorum ama canım sıkılıyor.bir de aşağılamalar var tabi kuzenlerimden evlilik düşünmüyorum özgür yaşayacağım falan diye.evlenecek kızlar istedikleri kadar okumuş görmüş gezmiş olsun hemen koca meraklısı evinin kadını çocuklarının anası mı oluyo.
bende gezmeyi çok severim ama maddi imkanlar çok müsait değil ne yazıkki.
eşim de sever.
sadece annem darılıyo biz eşimle gezmeye gidince o da gelmek istiyo sanırım
Yani.Kimin ne haddine.Diyorum ya ne ilginclermis oyle.Bosverin kafaya takmaya degmez.Siz evlenin ve gosterin onlara neyin ne oldugunubiz de hep birlikte olucaz tatile gidicez gezicez eğlenicez falan diyoruz nişanlımla.öyle bir yorumlar alıyorum ki çevremden nasıl sığ bu kadar diyorum.herkes öyle olmak zorunda mı yani bencede değil.
bu tamamen karşındaki evleneceğin kişiyle alakalı bir şeyadam dese ki evimin kadını çocuklarımın anası olacaksın bu dediğin doğru ama bu şahıs seni bu halinle kabul ettiğine göre böyle devam edecek demektir karşınızdakini iyi tanıyın öncelikle
Siz çocuk istemiyorsunuz peki nişanlınız ne diyor bu duruma ileride evlilikte sorun olabilir eğer bir taraf isterse ve diğer taraf istemezse.çocuk istemediğimi nişanlıma söyledim ki 5 7 yıl değil hiç istemiyorum.hatta yurtdışında yaşama gibi bir durumumuz var o olursa belki düşünebilirim dedim nişanlım bu düşüncelerimi biliyor.yurtdışına hep nişanlımla gittim sevgiliyken yani o da seviyor.ama insanlar öyle yorumlar yapıyor ki yüksek yapıcam diyorum hmmmm yapıyorlarr ne diye bağırasım geliyor.ya da böyle evliliği küçümsüyorlar hep.kafam karışıyor böyle olunca yanlış mı yapıoruz diye.
ya işte ben bunu anlamıyorum.evlenmişsin eşin var annen niye darılıyor.normalde olsa vallahi sallamazlar çıkalım desen gelmez.böyle eşimle gidicem falan diyince bi kıymete biniyorsun.vallahi fırsat bulduğun her anın tadını çıkarmak gerek.
yine ben :) kızlar çok yoğun çalıştığım için arkadaşlarımla yeteri kadar dertleşemiyorum o yüzden çok sık konu açıyorum burda.size bir şey danışmak istiyorum.Ben 25 yaşındayım mimarım bi ofiste çalışıyorum.nişanlım tayini çıkacak bir memur.biz bu evlilik kararı aldık neyse yakın zamanda nikahım var.Ben evlilik yoluna girdiğimden beri çevremdeki herkes evliliğin mecburiyetlerle sıkıntılarla dolu olduğunu yaşımın küçük olduğunu kısacası nikahtan sonra bu hayatımın sona ereceğini söylüyorlar.ben her yaz yurtdışına çıkan fazlasıyla aktif bir kızım.bunların hiç birini evlenince yaşayamayacaksın.ergin statüsüne gireceğimi söylüyor babam sürekli.hatta geçen bir de çocuğun olur ona bakarsın koca gün sen unut artık yurtdışı tatillerini falan dedi.balayı planı yapıyorum hevesle anlatıyorum işte siz artık evlisiniz müsrüf olmayın tasaruf yapın hatta gitmeyin bile dediler.umursamamaya çalışıyorum ama canım sıkılıyor.bir de aşağılamalar var tabi kuzenlerimden evlilik düşünmüyorum özgür yaşayacağım falan diye.evlenecek kızlar istedikleri kadar okumuş görmüş gezmiş olsun hemen koca meraklısı evinin kadını çocuklarının anası mı oluyo.