evlilik nasıl bir şey? değer mi katlanmaya?

Çok haklısın.. Kim mutluluğundan vazgeçmek ister ki.. Hem de yakalamışken.. Sen de gelgitler yaşıyorsun tabi..
Duygular mantıksızlığı örterse, mantıksızlıklar da duyguları azaltabilir sonradan sonradan..
Belirsizlikler varken netlik beklenmemeli.. Zihninizdeki flulukları netleştirin.. Belirsizliğe adım atmayın..
Mezhep farklılığı problem olabilir de olmayabilir de, sizlerin karekterleri ile ilgili ..
Yaşı ilerlemiş bakıma muhtaç anne-baba ile birlikte yaşamak, olmaz değil ama biraz düzene aykırı.. Yapabilenlere hayranlık beslerim ama yapamayanlara kötülük beslemem..
Bunun için sevgisinden vazgeçmez insan, alternatif yollar arar ama, huzurunun,sevgisinin devamı için.. Aynı dört duvarı teneffüs etmektense, aynı apartmanda olabilir, maddiyat yeterli ise bakıcı tutulabilir, eşinizin akrabalarından destek alınır,fikir alınır.. Çözüm aranır..
Siz bunlardan dolayı evlilik bana göre diyor olmalısınız.. Hak verdim ben size..

şöyle söylyeyim
çok şükür mutlu bir evlilğim var
eşimlen güzel anlaşırız
7 yıldırda beraberiz
5 yıl olacak evlenenli
11 aylık kızım var o hele dünyalara bedel
fakat bazen düşünüyorumda
eğer tekrar dünyaya gelsem aceba birdaha evlenirmiydim diye
evlilik çok büyük sorumluluk helede çocuk olduktan sonra
bazen yorucu olabiliyor
babamın evinde çok rahatım bir elim yağda bir elim baldaydı
yine öyleyim çok şükür fakat ozamanki özgürlük farklıydı
bazı insanlar vardır ne olursa olsun evlenmek taraftardırlar
ben öyle değilim...

bencede evlilik çok güzel olduğu kadar çokda zor evleneceğin kişiyi gerçekten sevmen önemli ama ilk önce kendine güvenmen daha önemli yapabilirim dediğin an evlenmelisin ailesiyle birlikte yaşamaya gelince kesinlikle ev ev üstüne olmaz yapamazsınız ne kadarda iyi insanlar desende bilemezsin içlerinde değilsin şuan belli olmaz sonradan değişiyolar bende çok karşıyım beraber oturmaya olmadı altlı üstlü oturun ama yinede sen bilirsin iyi düşün kendini hazır hisset öncelikle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…