• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik mi zor?İş bulamamak mı?

masummelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2007
29
0
86
Nevşehir
merhaba dr.hanım ben 2.5 yıllık evliyim.ankaradan nevşehire yerleştim hemende bebeğim oldu.tabiki bebekte olunca eve kapandım.önceden çalışıyordum.neyse bebeğim şimdi 2 yaşında.uzun süredirde iş bulamıyorum.bu durum beni çok strese sokmaya başladı.ayrıca kayınvalidemle yaşıyorum.aramız çok iyi ama ne kadar iyi olursa olsun bazen dayanılmaz oluyo..eşime yansıtamıyorum ama bendeki bu sıkıntı ve stres evliliğimi sarsacak diyede korkuyorum..karamsar bir ruh halindeyim..artık pozitif düşünemiyorum..ne yapacağımı şaşırdım:((

Merhaba Masummelek,
Yaşamanızda kuvvetli değişimler hem çok sayıda hem de çok kısa zamanda olmuş. Bunlardan sadece birisi bile depresyon nedeniyken, siz evlenmişsiniz, şehir değiştirmişsiniz, anne olmuşsunuz, çalışırken, işsiz kalmışsınız, kayınvalidenizle aynı evde yaşıyorsunuz. Eee, son derede normal sıkıntı yaşamanız. Ben sizin durumunuz için mutlak bir süre düzenli destek öneririm. Bir süre için yaşam koçluğu almayı düşünebilirsiniz.

Back