Merhaba hanımlar. Evlilikte masturbasyon yapmak hakkında ne dusunuyorsunuz. Esım bana ayda bır kez falan yaklasıyor.dıger zamanlar ben onunla ılıskı ıstegımı reddedıyor.sonuc olarak ayda 1 ıstıyor yanı oyle bısey.ve sevısme falan yok.dokunma oksama opme hıcbırı yok.soyunup soyunmadıgımız bıle onemı yok sadece bosalıyor o kadar.sadece bır bucuk dakıka falan suruyor ılıskı ve o bosalıyor oyle .
artık son 3 ayda kendım 4 kez falan mastrbasyon yaptım.
Bu durumu da masturbasyon yaptıgımdada gızlemek ıstemıyorum artık. Ve artık her hafta yapmayı dsuunuyorum masturbasyon.
Benım gıbı olan varmı .hem uzgunum hem kırgınım hemde hersey. Kaybolmus gıbıyım. Uzerımde o kadar yuk varkı maddı manevı.(bu konulara hıc gırmeyeyım sımdı konu uzar gıder gece gece)
Bırde bu seks konusu dahada gerıyor benı.neden boyleyız dıye soruyorum bısey yok dıyor yada bısey demıyor.
Merhaba hanımlar. Evlilikte masturbasyon yapmak hakkında ne dusunuyorsunuz. Esım bana ayda bır kez falan yaklasıyor.dıger zamanlar ben onunla ılıskı ıstegımı reddedıyor.sonuc olarak ayda 1 ıstıyor yanı oyle bısey.ve sevısme falan yok.dokunma oksama opme hıcbırı yok.soyunup soyunmadıgımız bıle onemı yok sadece bosalıyor o kadar.sadece bır bucuk dakıka falan suruyor ılıskı ve o bosalıyor oyle .
artık son 3 ayda kendım 4 kez falan mastrbasyon yaptım.
Bu durumu da masturbasyon yaptıgımdada gızlemek ıstemıyorum artık. Ve artık her hafta yapmayı dsuunuyorum masturbasyon.
Benım gıbı olan varmı .hem uzgunum hem kırgınım hemde hersey. Kaybolmus gıbıyım. Uzerımde o kadar yuk varkı maddı manevı.(bu konulara hıc gırmeyeyım sımdı konu uzar gıder gece gece)
Bırde bu seks konusu dahada gerıyor benı.neden boyleyız dıye soruyorum bısey yok dıyor yada bısey demıyor.
Evlilikte mastürbasyon yapılabilir bu çok doğal. Ayda 1 çok az. Ne kadar süredir evlisiniz? Eşiniz çok çok erken boşalıyor. Bunun için mutlaka üroloji bölümüne gitsin , kan versin değerlerine baktırsın. Ek olarak cinsel terapiste ya da psikoloğa gitmesi iyi olur.
Sizce bu evlilikte tek problem sizin kocanızdan gizli yaptığınız mastürbasyonunuz mu? Cinsellik denilen ve evliliğin mihenk taşı olan olay yok. Sizin bu durum düzelmezse direkt boşanmanız gerekiyor, bu hukuken de bir boşanma sebebidir. Ürolojiye gitmeli eşiniz, hatta terapi de deneyebilirsiniz; ortada ciddi bir problem var. Zaten ayda bir olan bir dakika için don indirmek bile gereksiz.
Öpme,dokunma, okşama,sevişme hiçbir şey yok. Çok tuhaf bu durum. Normal testesteron seviyesinde olan bir erkek, mümkün değil karısını öpmeyecek, okşayıp dokunmayacak, sevişmeyecek .
Eşinize masturbasyon yaptiginizi söyleme isteginizin nedenini çozemedim.
Ayrıca eşiniz ereksiyon sorunu yaşıyor gibi geldi bana, her istediginizde olmayisinin sebebi bu bence.
Sadece ereksiyon olabildiginde yapiyor muhtemelen
Bir erkek ayda bir kez ilişkiye girmenin normal olmadığını biliyordur zaten. Yanlışını anlaması için bak ben senin yüzünden mastürbasyon yapıyorum demenize gerek yok. Ciddi ciddi konuşup tedavi olmaya ikna edin, yoksa da boşanın. Boşuna psikolojinizi bozmayın.