Merhaba hanımlar. Evlilikte masturbasyon yapmak hakkında ne dusunuyorsunuz. Esım bana ayda bır kez falan yaklasıyor.dıger zamanlar ben onunla ılıskı ıstegımı reddedıyor.sonuc olarak ayda 1 ıstıyor yanı oyle bısey.ve sevısme falan yok.dokunma oksama opme hıcbırı yok.soyunup soyunmadıgımız bıle onemı yok sadece bosalıyor o kadar.sadece bır bucuk dakıka falan suruyor ılıskı ve o bosalıyor oyle .
artık son 3 ayda kendım 4 kez falan mastrbasyon yaptım.
Bu durumu da masturbasyon yaptıgımdada gızlemek ıstemıyorum artık. Ve artık her hafta yapmayı dsuunuyorum masturbasyon.
Benım gıbı olan varmı .hem uzgunum hem kırgınım hemde hersey. Kaybolmus gıbıyım. Uzerımde o kadar yuk varkı maddı manevı.(bu konulara hıc gırmeyeyım sımdı konu uzar gıder gece gece)
Bırde bu seks konusu dahada gerıyor benı.neden boyleyız dıye soruyorum bısey yok dıyor yada bısey demıyor.
Bana bırsey soyleyın.ne olacak benım halim boyle.
artık son 3 ayda kendım 4 kez falan mastrbasyon yaptım.
Bu durumu da masturbasyon yaptıgımdada gızlemek ıstemıyorum artık. Ve artık her hafta yapmayı dsuunuyorum masturbasyon.
Benım gıbı olan varmı .hem uzgunum hem kırgınım hemde hersey. Kaybolmus gıbıyım. Uzerımde o kadar yuk varkı maddı manevı.(bu konulara hıc gırmeyeyım sımdı konu uzar gıder gece gece)
Bırde bu seks konusu dahada gerıyor benı.neden boyleyız dıye soruyorum bısey yok dıyor yada bısey demıyor.
Bana bırsey soyleyın.ne olacak benım halim boyle.