- 4 Temmuz 2014
- 140
- 31
-
- Konu Sahibi herzamanmutsuz
tabiiki kısa ama oncesinde 8 yıllık bi ilişkim vardı ve ben tanıyamamısım6 ay biraz erken degilmi ?
Iyice tanimani tartmani oneririm.
Stres genelde normal bir nevi hayata yeniden basliyacaksin.
selam kızlar benim 6 aylık bir ilişkim var.10 yıldır bulunduğum sehirde özel sektörde çalışıyor.ailesi ise bize 5 saat uzaklıkta memleketinde.en umutsuz anımda çıktı sevgiyi aşkı bilmezken...onu görmek için heycanlandım, güvendim yanında olmak huzur oldu.sadece elini tutup yanında oturmak dünyaya bedel oldu.ailemle tanısmak istedi tanıstı ve ailelerimizi tanıstırma kararı aldı.iş bu derece ciddileşince beni bi korku sardı daha oncesinde basımdan sorunl bir nişanlılık geçmişti.ilerde pişman olmaktan korkuyorum.birde o ilerde memleketine yerleşmesi gerekirse gitmek istiyor.ben hiç ailemden ayrılmadığım için bu durumda korkutuyor.aslında bu konuyuda gerekirse gereken yere gideriz diye kapamıstık.ama birden aileler girip ciddileşince korkularım çıktı.sizlerdede hiç bu sekilde evlilik korkusu stresi oldumu(
tabiiki kısa ama oncesinde 8 yıllık bi ilişkim vardı ve ben tanıyamamısımayrı sehirlerdeydik hep ve son dört ay aynı sehirde bulunduk ozaman gerçek yuzunu gördüm.bu ilişkimde 6 ay boyunca hemen hemen hergün görüştük.daha fazla şey paylaştık.o yuzden hayırlısı diyorum
yaşlarımız 26 ve 30 evet ilkinde 2 yıl nişanlı kaldım ve o yuzden uzatma taraftarı değilim.bir yıl sonra filan olur kısmet olursa düğün.Yaslariniz kac?
Yorucu bi iliskiden cikmissiniz, hayirli isler uzatilmaya gelmez ama sizinki fazla erken geldi bana.
Peki simdi isteseniz ortalama ne kadar zaman sonra evlenirsiniz ?
yaşlarımız 26 ve 30 evet ilkinde 2 yıl nişanlı kaldım ve o yuzden uzatma taraftarı değilim.bir yıl sonra filan olur kısmet olursa düğün.
selam kızlar benim 6 aylık bir ilişkim var.10 yıldır bulunduğum sehirde özel sektörde çalışıyor.ailesi ise bize 5 saat uzaklıkta memleketinde.en umutsuz anımda çıktı sevgiyi aşkı bilmezken...onu görmek için heycanlandım, güvendim yanında olmak huzur oldu.sadece elini tutup yanında oturmak dünyaya bedel oldu.ailemle tanısmak istedi tanıstı ve ailelerimizi tanıstırma kararı aldı.iş bu derece ciddileşince beni bi korku sardı daha oncesinde basımdan sorunl bir nişanlılık geçmişti.ilerde pişman olmaktan korkuyorum.birde o ilerde memleketine yerleşmesi gerekirse gitmek istiyor.ben hiç ailemden ayrılmadığım için bu durumda korkutuyor.aslında bu konuyuda gerekirse gereken yere gideriz diye kapamıstık.ama birden aileler girip ciddileşince korkularım çıktı.sizlerdede hiç bu sekilde evlilik korkusu stresi oldumu(
Ohooooo. Kaç yıldır tanıdığım, arkadaşım, sırdaşımla evlendim ben. Her huyunu biliyorum, düşün. Ne dersen kabul edecek, sessiz ve sevdiğini her koşulda savunup mutlu edecek biri... Onunla evlenirken bile korktum. Hatta evlendim, bir kaç kere tartıştık acaba hata mı yaptım, keşke evlenmeseydim diye düşündüm. Ama sonra aynı evde yaşamaya alışınca geçti. İşler ciddiye binince nedense insanda bir korku oluyor. Durumun ciddiyetinin verdiği bir ağırlık herhalde... Endişelenme canım.selam kızlar benim 6 aylık bir ilişkim var.10 yıldır bulunduğum sehirde özel sektörde çalışıyor.ailesi ise bize 5 saat uzaklıkta memleketinde.en umutsuz anımda çıktı sevgiyi aşkı bilmezken...onu görmek için heycanlandım, güvendim yanında olmak huzur oldu.sadece elini tutup yanında oturmak dünyaya bedel oldu.ailemle tanısmak istedi tanıstı ve ailelerimizi tanıstırma kararı aldı.iş bu derece ciddileşince beni bi korku sardı daha oncesinde basımdan sorunl bir nişanlılık geçmişti.ilerde pişman olmaktan korkuyorum.birde o ilerde memleketine yerleşmesi gerekirse gitmek istiyor.ben hiç ailemden ayrılmadığım için bu durumda korkutuyor.aslında bu konuyuda gerekirse gereken yere gideriz diye kapamıstık.ama birden aileler girip ciddileşince korkularım çıktı.sizlerdede hiç bu sekilde evlilik korkusu stresi oldumu(
6 aydır birlikte olduğun adamla evlenmekten zaten korkmalısın. İlişkiniz henüz çok yeni ve fazla hızlı gitmişsiniz bana kalırsa. Soruna gelirsek; 3 yıldır birlikte olduğum adamla henüz geçen ay evlilik kararı aldık. Ve onu tamamen tanıyıp emin olduğum için tek hissettiğim şey mutluluk ve heyecan.. Evleneceğim günü iple çekerek şafak sayıyorumselam kızlar benim 6 aylık bir ilişkim var.10 yıldır bulunduğum sehirde özel sektörde çalışıyor.ailesi ise bize 5 saat uzaklıkta memleketinde.en umutsuz anımda çıktı sevgiyi aşkı bilmezken...onu görmek için heycanlandım, güvendim yanında olmak huzur oldu.sadece elini tutup yanında oturmak dünyaya bedel oldu.ailemle tanısmak istedi tanıstı ve ailelerimizi tanıstırma kararı aldı.iş bu derece ciddileşince beni bi korku sardı daha oncesinde basımdan sorunl bir nişanlılık geçmişti.ilerde pişman olmaktan korkuyorum.birde o ilerde memleketine yerleşmesi gerekirse gitmek istiyor.ben hiç ailemden ayrılmadığım için bu durumda korkutuyor.aslında bu konuyuda gerekirse gereken yere gideriz diye kapamıstık.ama birden aileler girip ciddileşince korkularım çıktı.sizlerdede hiç bu sekilde evlilik korkusu stresi oldumu(
tabiiki kısa ama oncesinde 8 yıllık bi ilişkim vardı ve ben tanıyamamısımayrı sehirlerdeydik hep ve son dört ay aynı sehirde bulunduk ozaman gerçek yuzunu gördüm.bu ilişkimde 6 ay boyunca hemen hemen hergün görüştük.daha fazla şey paylaştık.o yuzden hayırlısı diyorum
Bence bir şart koş annen ile en azindan ayni şehirde ol sakin uzağa gitme.selam kızlar benim 6 aylık bir ilişkim var.10 yıldır bulunduğum sehirde özel sektörde çalışıyor.ailesi ise bize 5 saat uzaklıkta memleketinde.en umutsuz anımda çıktı sevgiyi aşkı bilmezken...onu görmek için heycanlandım, güvendim yanında olmak huzur oldu.sadece elini tutup yanında oturmak dünyaya bedel oldu.ailemle tanısmak istedi tanıstı ve ailelerimizi tanıstırma kararı aldı.iş bu derece ciddileşince beni bi korku sardı daha oncesinde basımdan sorunl bir nişanlılık geçmişti.ilerde pişman olmaktan korkuyorum.birde o ilerde memleketine yerleşmesi gerekirse gitmek istiyor.ben hiç ailemden ayrılmadığım için bu durumda korkutuyor.aslında bu konuyuda gerekirse gereken yere gideriz diye kapamıstık.ama birden aileler girip ciddileşince korkularım çıktı.sizlerdede hiç bu sekilde evlilik korkusu stresi oldumu(