- 22 Eylül 2022
- 78
- 22
- 3
- 27
- Konu Sahibi Misafir_misafir
-
İstemiyorsanız evlenmek zorunda değilsiniz. Daha sevgililikte evlilikten korkmak neden ki? Evlenmek istiyor ama korkuyor musunuz yoksa evlenmek istemiyor musunuz anlamadım ben.Şuan biriyle görüşüyorum ama evlenmekten korkuyorum başka bir eve çıkmak çocuğum olması merasimler tanışmalar hepsi beni evlilikten uzak tutuyor bir türlü bu durumu aşamıyorum. Bunu yaşayan atlatan var mı yardımcı olur musunuz?
Evlenmek istiyorum elbette ama içimden o korkuyu atamıyorum acaba ne olacak pişman olur muyum hata mı ediyorum korkusu hep o sebeple herşey güzel olsada bu duygu güzel olan herşeyi berbat ediyor. Öğrenmek istediğim böyle bir durum yaşayan varsa nasıl aştıİstemiyorsanız evlenmek zorunda değilsiniz. Daha sevgililikte evlilikten korkmak neden ki? Evlenmek istiyor ama korkuyor musunuz yoksa evlenmek istemiyor musunuz anlamadım ben.
Kiz artik oyle bi devr ki dugun bittiginde esinin cekirdek ailesi haric oype pek kimseyle gidip gelinmiyor istemediginiz surece zorunda degilsiniz herseyin zorlugu var cocuk olmasini zamanla kendiniz istersiniz hazir hissetiginizde zorla yapilmaz ev isi esiniz anlayisliysa ortak yapilabilir degilse surekli de evi bastan asagiya silmiyorsunuz hergun haftdada 2-3 defa silinir süpürülür ama rahatligida var alisiyorsunuz kendi evinize belli bi yerden sonra acele edio eve gitmek istersinizŞuan biriyle görüşüyorum ama evlenmekten korkuyorum başka bir eve çıkmak çocuğum olması merasimler tanışmalar hepsi beni evlilikten uzak tutuyor bir türlü bu durumu aşamıyorum. Bunu yaşayan atlatan var mı yardımcı olur musunuz?
Yaşamadım o yüzden nasıl aşılır bilemem. Tek tavsiyem karşınızdaki insandan emin olmadan, iyiye ölçüp tartmadan evlilik yoluna girmeyin. Size yanlış gelen tek bir davranışı varsa bile evlenince düzelir demeyin, asla düzelmez. Çevrenize kulaklarınızı tıkamayın, bazen aşktan sizin gözünüz görmez bazı şeyleri ama çevrenizdekiler görür.Evlenmek istiyorum elbette ama içimden o korkuyu atamıyorum acaba ne olacak pişman olur muyum hata mı ediyorum korkusu hep o sebeple herşey güzel olsada bu duygu güzel olan herşeyi berbat ediyor. Öğrenmek istediğim böyle bir durum yaşayan varsa nasıl aştı
Çok teşekkür ederimYaşamadım o yüzden nasıl aşılır bilemem. Tek tavsiyem karşınızdaki insandan emin olmadan, iyiye ölçüp tartmadan evlilik yoluna girmeyin. Size yanlış gelen tek bir davranışı varsa bile evlenince düzelir demeyin, asla düzelmez. Çevrenize kulaklarınızı tıkamayın, bazen aşktan sizin gözünüz görmez bazı şeyleri ama çevrenizdekiler görür.
Umarım her şey gönlünüzce olur.
Evet duydum evlendikten sonra insan annesinde bile kalsa evini arıyormuş. Ne biliyim hep bir korku yiyip bitiriyor beni acaba yanlış mı yapıyorum diye. Galiba deliriyorumKiz artik oyle bi devr ki dugun bittiginde esinin cekirdek ailesi haric oype pek kimseyle gidip gelinmiyor istemediginiz surece zorunda degilsiniz herseyin zorlugu var cocuk olmasini zamanla kendiniz istersiniz hazir hissetiginizde zorla yapilmaz ev isi esiniz anlayisliysa ortak yapilabilir degilse surekli de evi bastan asagiya silmiyorsunuz hergun haftdada 2-3 defa silinir süpürülür ama rahatligida var alisiyorsunuz kendi evinize belli bi yerden sonra acele edio eve gitmek istersiniz
Nereden nereye gelin gidiyorsun1 ay sonra düğünüm var ve tam bu eşikteyim. Akrabalardan, hazırlıktan yoruldum. Başka şehre taşınmak cabası sanırım evlilik öncesi depresyondayım
İstanbuldan balıkesire gidiyorum. Herkes bir şeyler söylüyor şöyle olsun böyle olsun bense sanki uzaktayım olayın içinde değilim anda olamıyorum tuhaf bir haldeyimNereden nereye gelin gidiyorsun
Evlenen herkes az çok tedirginlik gerginlik yaşar yani bu normal bir duygu. Hele ki Türkiye için. Çünkü sadece bir kişiyle evlenemiyorsun Türkiye'de. Akisa5birakmak lazımŞuan biriyle görüşüyorum ama evlenmekten korkuyorum başka bir eve çıkmak çocuğum olması merasimler tanışmalar hepsi beni evlilikten uzak tutuyor bir türlü bu durumu aşamıyorum. Bunu yaşayan atlatan var mı yardımcı olur musunuz?
Hayırlı olsun Allah pişmanlık vermesin. Balıkesirin güzel olduğunu duymuştum inşallah seninde orada güzel bir hayatın olurİstanbuldan balıkesire gidiyorum. Herkes bir şeyler söylüyor şöyle olsun böyle olsun bense sanki uzaktayım olayın içinde değilim anda olamıyorum tuhaf bir haldeyim
Evlenmeyin?Şuan biriyle görüşüyorum ama evlenmekten korkuyorum başka bir eve çıkmak çocuğum olması merasimler tanışmalar hepsi beni evlilikten uzak tutuyor bir türlü bu durumu aşamıyorum. Bunu yaşayan atlatan var mı yardımcı olur musunuz?
Muhteşem bir çözüm nasıl aklıma gelmediEvlenmeyin?
Valla belli ki gelmemişMuhteşem bir çözüm nasıl aklıma gelmedi
Öyle bir durum değil ama seni mi kırıcam hadi öyle olsunValla belli ki gelmemişŞartlanmışsınız illa evlenmem lazım diye. İstediğiniz için değil, öylesinin normal olduğunu düşündüğünüz ve evlenmezseniz toplum baskısı yaşayacağınızdan evlenmeyi düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?