- 31 Mart 2024
- 288
- 743
- 26
-
- Konu Sahibi esra777057
Allah'ım çok şükür dünyada tek böyle düşünen ben değilmişimoldum olası evliliğe hevesli biri olmadım yani şundan bahsediyorum her kızın küçükken bi evlenme gelinlik giyme hayali vardır ya benim hiç öyle hayal kurma isteğim olmadı. Çocukları da pek sevmem. Güzel bir ailede büyüdüm güzel yetiştirildim demem o ki öyle çocukluk travmalarım da yok. Şuan 27 yaşındayım yaşıtlarım evlendi hatta çocukları bile oldu ama ben evliliği düşünemiyorum bile. Hatta uzun süren ilişkimde evlilik teklifi aldığımda ayrılmak istedim hata yaptım mı bilmiyorum ama beraber olduğum kişiyi oyalamak istemediğimden açıkça söyledim.
Böyle büyük bir sorumluluğu almak istemiyorum ama ilerde pişman olurum diye de korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz özellikle evli kadınların fikirlerini merak ediyorum gereksiz evham mı yapıyorum?
oldum olası evliliğe hevesli biri olmadım yani şundan bahsediyorum her kızın küçükken bi evlenme gelinlik giyme hayali vardır ya benim hiç öyle hayal kurma isteğim olmadı. Çocukları da pek sevmem. Güzel bir ailede büyüdüm güzel yetiştirildim demem o ki öyle çocukluk travmalarım da yok. Şuan 27 yaşındayım yaşıtlarım evlendi hatta çocukları bile oldu ama ben evliliği düşünemiyorum bile. Hatta uzun süren ilişkimde evlilik teklifi aldığımda ayrılmak istedim hata yaptım mı bilmiyorum ama beraber olduğum kişiyi oyalamak istemediğimden açıkça söyledim.
Böyle büyük bir sorumluluğu almak istemiyorum ama ilerde pişman olurum diye de korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz özellikle evli kadınların fikirlerini merak ediyorum gereksiz evham mı yapıyorum?
Valla beni uçan kuş bile evlendirmeye çalışıyo birine bir gün küfretcem o raddedeyim evlenmeyinci görürsem şok olcamBirazdan sakin evlenmeciler, pisman olursuncular gelirEvlenmeden once o korku bende de vardi. Nisan atmaya bile calistim ama esimin ustun gayreti ile basaramadim simdi iyi ki diyorum. Dogru kisi karsiniza ciktiginda bir sekilde sizi evlilige ikna edecektir ve evliligin ocu olmadigini farkedeceksinizdir.
Valla beni uçan kuş bile evlendirmeye çalışıyo birine bir gün küfretcem o raddedeyim evlenmeyinci görürsem şok olcam
Burda denk gelmedim de sosyal hayatta yılmış durumdayım sizde durumlar nasılHer konuya muhakkak geliyorlar size daha denk gelmedi migenelde evlenmek istiyorum konularina yaziyorlar aklin varsa evlenme diyorlar oysa akli olana bosanmak da kolay.
Burda denk gelmedim de sosyal hayatta yılmış durumdayım sizde durumlar nasılbı de bende şöyle bi şey farkettim eskiden oguyun yavrum oguyun koca neymiş evlenmek neymiş oku çalış oku da oku sen oguyacann diye empoze ettiler ama şuan yüksek lisansa niyetlendiğim dönemde boşver daha ne okican evlensene diyen vardı şuan herkes evlen evlen evlen param yok isim yok diyorum rabbim yardım eder diyolar en son akıl veren çok para veren yok diyorum laftan anlamayanlara
Allah sabır versin bizlereBizde durumlar soyle ee cocuk yok mu daha diyorlar
Sizde durumlar benden daha kötüymüşvalla ben de istemiyorum
hayalini bile kurmuyorum
gece rüyamda bile görmüyorum
kendimi hiç gelinlikle hayal etmedim
ama tüm bunlar aklıma gelmezken hep boşandıgımı hayal ediyorum
Ben de öyleydim, ben evlenilemem diye ortalıkta geziyordum. Bir erkek arkadaşımla da evlilik teklifini reddedince ayrıldık. Eşim azimli çıktı ikna ettioldum olası evliliğe hevesli biri olmadım yani şundan bahsediyorum her kızın küçükken bi evlenme gelinlik giyme hayali vardır ya benim hiç öyle hayal kurma isteğim olmadı. Çocukları da pek sevmem. Güzel bir ailede büyüdüm güzel yetiştirildim demem o ki öyle çocukluk travmalarım da yok. Şuan 27 yaşındayım yaşıtlarım evlendi hatta çocukları bile oldu ama ben evliliği düşünemiyorum bile. Hatta uzun süren ilişkimde evlilik teklifi aldığımda ayrılmak istedim hata yaptım mı bilmiyorum ama beraber olduğum kişiyi oyalamak istemediğimden açıkça söyledim.
Herkesin hayat görüşü birbirinden farklı siz böyle tercih ediyorsunuz demekki öncelikle herkes evlenecek diye bir kural yok ve daha karşınıza nasibinizdeki insan çıkmamış demektir çıkınca hiç böyle şeyler düşünülmüyor çünküoldum olası evliliğe hevesli biri olmadım yani şundan bahsediyorum her kızın küçükken bi evlenme gelinlik giyme hayali vardır ya benim hiç öyle hayal kurma isteğim olmadı. Çocukları da pek sevmem. Güzel bir ailede büyüdüm güzel yetiştirildim demem o ki öyle çocukluk travmalarım da yok. Şuan 27 yaşındayım yaşıtlarım evlendi hatta çocukları bile oldu ama ben evliliği düşünemiyorum bile. Hatta uzun süren ilişkimde evlilik teklifi aldığımda ayrılmak istedim hata yaptım mı bilmiyorum ama beraber olduğum kişiyi oyalamak istemediğimden açıkça söyledim.
Bende yaşım geldi evet artık olması gerekiyo diye dite kendime istiyorum sanıyodum meğer bende istemiyomuşum bunu son zamanlarda farkettim. Korkuyomuşum... kendimi hem hazır hemde hazır hissetmiyorum hem istiyorum hem istemiyorum. Birileri tavsiye edilince saçma bahaneler bulup reddediyorum. Dışarda ortak alanda bependiğim biri olunca istiyorum keşke olsa diyoeum o kişi bana yaklaşıp muhabbet başlayıncada bu kez ben kaçıyorum tersliyorum konuşmayı bırakıyorum. Endişelerimi paylaştığım kişiler nasibin olsa kaçmazdın sevsen kaçmazdın doğru zaman deilmiş diyolar. Doğrudur belkş ama bu hep böyle gidicek diyede korkuyorum sürwkli eleştirel bakıyorum erkeklere bepenmicek bişelr buluyırum bunu evlilikten kaçmak için yapıyorumoldum olası evliliğe hevesli biri olmadım yani şundan bahsediyorum her kızın küçükken bi evlenme gelinlik giyme hayali vardır ya benim hiç öyle hayal kurma isteğim olmadı. Çocukları da pek sevmem. Güzel bir ailede büyüdüm güzel yetiştirildim demem o ki öyle çocukluk travmalarım da yok. Şuan 27 yaşındayım yaşıtlarım evlendi hatta çocukları bile oldu ama ben evliliği düşünemiyorum bile. Hatta uzun süren ilişkimde evlilik teklifi aldığımda ayrılmak istedim hata yaptım mı bilmiyorum ama beraber olduğum kişiyi oyalamak istemediğimden açıkça söyledim.
Bence bu kafadan çıkın. Ben de sizle benzer durumdaydım farkında olmadan bu enerjiyle etrafımdaki insanlari ittiğimi düşünüyorum. Sonra benim gibi 35 yaşına gelince yaslanınca ne yapacağım diye göz yaşı dönersinizoldum olası evliliğe hevesli biri olmadım yani şundan bahsediyorum her kızın küçükken bi evlenme gelinlik giyme hayali vardır ya benim hiç öyle hayal kurma isteğim olmadı. Çocukları da pek sevmem. Güzel bir ailede büyüdüm güzel yetiştirildim demem o ki öyle çocukluk travmalarım da yok. Şuan 27 yaşındayım yaşıtlarım evlendi hatta çocukları bile oldu ama ben evliliği düşünemiyorum bile. Hatta uzun süren ilişkimde evlilik teklifi aldığımda ayrılmak istedim hata yaptım mı bilmiyorum ama beraber olduğum kişiyi oyalamak istemediğimden açıkça söyledim.
1. Bu evham degil.oldum olası evliliğe hevesli biri olmadım yani şundan bahsediyorum her kızın küçükken bi evlenme gelinlik giyme hayali vardır ya benim hiç öyle hayal kurma isteğim olmadı. Çocukları da pek sevmem. Güzel bir ailede büyüdüm güzel yetiştirildim demem o ki öyle çocukluk travmalarım da yok. Şuan 27 yaşındayım yaşıtlarım evlendi hatta çocukları bile oldu ama ben evliliği düşünemiyorum bile. Hatta uzun süren ilişkimde evlilik teklifi aldığımda ayrılmak istedim hata yaptım mı bilmiyorum ama beraber olduğum kişiyi oyalamak istemediğimden açıkça söyledim.