Peki o zaman bu yazdıklarınız üzerind en azından şöyle cvplayayım konunuzu. Erkekler birkaç durumda evliliğe sıcak bakarlar:
1- Etraflarındaki erkek ve çiftler patır patır evlendikçe, acaba geç mi kalıyorum? Benimde yaşım gelmiş. diyerek
2- Birlikte olduğu kişinin etrafta talibi arttığında, onu kaybederim korkusuyla. Ki güzel ve dikkat çeken bir kadınsa evlenelim direkt erkekten geliyor.
3- Evliliğin hayat kalitesini artıracağını ve ihtiyaçlarına cevap verecek bir kurum olarak değerlendirdiklerinde.
4- Ailede kendi ya da aile büyükleri gibi üyelerin bakıma ihtitacı varsa bunlarla ilgilenecek yükünü azaltacak birini istediklerinde.
5-Çok azı neslimi devam ettirim. Oğlum, kızım, çocuklarım olsun dediklerinde. ( ki bir çoğu çocuğu evliliğin getirisi olarak kabul eder ve zamanla babalığı ve babalık sorumluluğunu bünyede oturturlar ki bu çok isteyen için bile böyle olabilir.)
Bu noktada senin de taliplerin olabildiğini ve artık zannettiği kadar küçük olmadığını anlarsa belki ilişkinizin adını koyma şansınız olabilir, bu konu gündeme gelebilir diye düşünüyorum. X teyze anneme söylemiş Y teyzenin bir oğlu var acaba senin kızla bi görüştürsek mi? gibi bir cümle ve tabi eklemelisiniz ben daha 20 yaşındayım tamam bende birkaç yıl sonra en azında 25’ime kadar evlenmek isterim, çocuk sahibi olmak isterim ama şimdi erken buldum, annemde seni biliyor zaten şimdilik hayır daha ufak kızım, pandemide de gerek yok demiş gibi diyebilirsiniz. En azından evliliğe nasıl bakıyor, sizin için ne düşünüyor
bi fikriniz olur. Ama dikkat edin de yalancı
çıkmayın.