Evlilik konuşulurken yalnız bırakıldım.

Bibliyo

…..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
1.275
1.722
333
İstanbul
Merhaba,
uzun zamandır tanıdığım, güvendiğim biriydi.
yıllar öncesinde bile benden hoşlandığını ya da beni sevdiğinin farkındaydım.
gün geldim gün gittim. sonunda en doğrusu diye bu kişiye gittim.
geçmiş zamanda hatalarım, birine saplantılı olduğumu, her şeyimi biliyordu.
bilmediği kısımları da ben söyledim ve beni öyle böyle hatalarımla kabul etti.
ilk baştan sonuna kadar evleneceğiz diye başladık evlenemeyiz diye bitirdi.
her şey çok güzel, arada tartışmalar çıkarsam da her zaman her şeye koşan biriydi.

bir sıkıntı var ki ailesi ya da sadece annesinin beni istemediğini hissediyorum hep. ama bunu ona pek de belli etmiyorum.
askerliğinde yanına gidiyorum annesi beni facebooktan takip ediyormuş. tek benim olduğum bir fotoğraf yüklüyorum. annesi görür görmez aramış vay efendim yanına mı geldi şu bu. o sıra benim bu dünyada en sevdiklerimden birini kaybetmişim. benim acım bana yeterken bir takım laflar işitiyorum. bunun üzerine ben de "annenle tanışmak istemiyorum, istemeye gelince tanışırız". diyorum.
yine bir gün antalya' ya gidiyoruz 2 günlüğüne. x kişisi ailesine iş toplantısına diye çıkıyor.
tatil dönüşü alanya kalesi biletini buluyor annesi.
vay efendim sen pupillistle mi gittin şu bu. bu da inkar ediyor tabi (yanlış anlamasınlar diye). neyse annesi inanmış zannediyoruz ama sabah oğlu işe giderken uyanıyor (hiç böyle bir durum yokmuş) aynen şunu soruyor "diyelim ben pupillisti istemiyorum, naparsın o zaman" oğlu da "ben istiyorum kimin isteyip istemediğini umursamıyorum, bu iş olacak" gibi birşeyler söylemiş.
annen neden böyle bir şey soruyor dediğim de "beni deniyor işte, seni ne kadar seviyorum, ne kadar kararlıyım diye".
neyse bunu da atlatıyorum.
daha önce askerdeyken de ne düşünüyorsunuz dediklerinde "askerden gelir gelmez bişey yapamayız, beklemeyin" diye bir şeyler de demişti annesi.
o tabi benim annemle tanışalı çok oldu.
bu zamanları da tembihliyor "pupillist istemeye geldiğimizde annen beni ilk kez görüyor gibi davransın, annem şey yapmasın şimdi" diye sözleri de oluyor.
neyse şu geçen anneler gününde annesine çiçek gönderiyorum.
sevgilim de bu çiçekten sonra tanışma da hızlanır artık gibi bişeyler diyor.
çiçek komşuya teslim ediliyor.
annesinden ses seda yok.
eve gittiğinde (evdekiler misafirlikte) beni arayıp hiç bi yerde yok diyor. neyse diyorum. 1 saat sonra aklıma çöpe atma ihtimali geliyor.
kalk çöpe bak diye arıyorum. x kişisi gülüyor ben her yere baktım derken oraya da baktım diyor. şok oluyorum tabi.
neden baktın diye sorduğumda "aman işte anneler erkek çocukları evlenmeye yakınken bir haller geliyor ya, olur mu olur diye baktım diyor".
sabah oluyor tabi bu benim bu çiçekten çok beklentiye girdiğimi bildiğinden beni arıyor "annem çok sevinmiş pupillist, valla bak, gerçekten teşekkür ettiğimi söyle dedi" falan diyor.
hiç üstünde durmuyorum.
yani fırsattan istifade benimle konuşması bana bizzat teşekkür etmesini bekliyorum.
benim anneme de birlikte bulaşık makinesi alıyoruz(bu fikri aylar öncesinden söylemişti bizim evde bulaşık mak. olmadığından)
2 ay öncesine kadar bana kredi falan çekiyor (zorda kaldığım için)
hiç maddi olarak benden bişey kısmıyor.
sen benim karım olacaksın , biz mutlu olacağız şu bu.
anneler gününün ardından 1 hafta geçiyor biz ufak bir meseleden tartışıyoruz ve ben yine bitsin bitsin diye tutturuyorum, kabul etmiyor.
ara verelim diyorum kabul etmiyor.
tamam kafanı dinle diyor ama beni sevdiğini söyle öyle kapatırım tel. (bunlar olmadan önce biz ertesi gün mobilya bakmaya gideceğiz, bana oturacağımız evin krokisini çizecek falan)
tel. kapatıyoruz 15 dk. sonra (eve girdiğinde) beni arıyor
ben bu ilişi için çok emek verdim. hep bitsin diyordun bitsin. ben de tamam diyorum (ama bi gazla söyledi diye umursamıyorum)
ama ciddiymiş.
annen sebep diyorum onları haberi yok diyor.

Son düzenleme:
Üzgünüm ama hata senin.. Bitsin, bitsin diye tutturursan adam da bitirir. Sonra da peşinde koşarsın. Seni kırmak için demiyorum bunları ama adam senin ve ailen için neler yapmış ve sen bitsin diyorsun. Adam da diyecek ki e bu yaptığım şeyler için yanımda. İşi hallettikten sonra da bitsin diyor.. Üzgünüm, daha da geri gelmez. Her şeyde bitsin, bitsin denilmez ki. Çok yanlışşş...

Allah allah sebep neymis tatlim ya anlayamadim hic birsey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayatınızı yargılamak bize düşmez. Ama aldatmak nedir yani ya?! Yalnız merak ettiğim bir şey var. Aldatılma olan ilişkilerin sağlıklı olacağına kesinlikle inanmıyorum. Size nasıl güvendiğini de bilmiyorum. Sonuç olarak sürekli aklına gelir. Sürekli bitsin demek ise hiç hoş değil. Yani benim görüşüm sadece bu anlattıklarınıza dayanarak kesinlikle haksız olduğunuzu düşünüyorum.

ben uzun zaman sevemedim ki bu adamı. sevmediğim zamanlarda bile sabrımı taşıran tartışmalar çıkardı. ama sabırla durdum. daha geçen güne kadar sen de benim sevdiğim noktaya kadar geldin ama ben 100 sen daha 90. ve aramızdaki 10 seni memnun etmiyor. diyordu. yani aileme bana bir çok şey yaptı ama sizin dediğiniz gibi bir şeyi aklının ucundan ne o ne ben geçiririm. sürekli istemiyorum demekle hata yaptığımı yeni farkettim ben de. ama ailesinden şüpheleniyorum ben

bana inanır çünkü hata da yapsam saklamam. yani neden aldattığımı açıklayacak sözlerim yok. zaten aldattığımı söylediğimde beni bırakmasını istiyordum. bırakmadı. tam ben artık çok seviyorum derken beni bıraktı.

bazi insanlarin degeri kaybedince anlasiliyor malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adama yapmadigini birakmamissin, hala anne diyorsun. Dolmus dolmus son damlada da tasmis. Bu kadar basit.

Neden ansızın bıraktı, anlam veremedim ben de. Kötü düşünmek de istemiyorum. Annesi seni kıskandığı için mi öyle davranmış onu da hiç anlamadım. Bekle biraz, üzerine gitme derim. Gittikçe kaçar gibi. Kokusu çıkar yakında.

Bilemiyorum tabiki ailesi de olabilir. Ama bttiyse de artık kurcalamayın %100 seveceğiniz birini bulabilirsiniz zamanla.. Hayatta bi tek o yok.. Ama lütfen severken her şeyini iyice bilin de öyle sevin ki hatalar ardı arkasına gelmesin. Aldatmanızı saymıyorum pişman olmuş olabilirsiniz o bize düşmez. Ama artık bitti, Son.. Yapacağınız pek bir şey yok gibi. Siz kaçarken o kovaladı, şimdi o kaçarken siz mi kovalayacaksınız?
Kovalamak zor iştir ama bi süre sonra insan uğraşmaktan bıkar. Mutlu edemiyorum, yetemiyorum bari annemi dinleyeyim demiştir ki bence haklı da... Kendinizi biraz onun yerine koyun bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…