evlilik kararınıza karşı çıkan oldu mu?

peki hiç pişman oldunuz mu zor zamanlar geçirdiniz mi.ben yanlış yoldamıyım

Pişman olmadım, mutlu bir evliliğim var.
Ama problemler tabii ki oldu.

Ailem kültür farkı dedi mesela, evet bu konuda sıkıntı yaşadık özellikle aileyle ama aşılmayacak, büyütülecek şeyler değil.

İş konusu onay vermemeleri için ciddi bir sebepti onlara göre.
Özel sektör olması, işinin şartları.
Açıkçası bu konuda sıkıntı çekiyorum, hatta sanırım ara ara bunalıma giriyorum.
Ailem bunu önceden gördü işte.
Sorun maddi değil, esnek çalışma saatleri ve günleri.

Bu kadar zorlanacağımı bilseydim de vazgeçmezdim ama.
Keşke evlenmeseydim demedim hiç, iyi ki evlendik dedim/diyorum hep.

istanbulda hakmar varya onda işte canım bilmiyorum isim veriliyormu forumda ama
İsim veriyor kızlar sorun olmuyor canım biliyorum o maketler zincirini bizim burda da varHoppahayırlı olsun işi inş :KK51:her anne baba evladının iyi geçinmesini ister onlara çok da kızma benimde iki Evladım var Allah bağışlarsa iyi geçinsinler isterim maddi manevi eşimle benim gibi:KK68:

baştan aileden olumsuz karar duyunca ileride işler hepten mi sarpasarıyor? aile nasıl ikna edilir kızlar:KK51:

Canım benim de annem istememişti, evlendim, daha 1. gün pişman oldum. Ailen emin ol bişeyleri görüyordur. Senin kötülüğünü istemez. Bence onları dinle. Ailesini dinlemeyen herkes pişman oluyor. Bu çok net. Ben 1 çocukla aldatıldım ve boşandım sonuçta. Annem eşimi daha ilk görüşte 1. saniyede notunu vermişti. Bense aldatılınca ancak anladım.

Canım benim de annem istememişti, evlendim, daha 1. gün pişman oldum. Ailen emin ol bişeyleri görüyordur. Senin kötülüğünü istemez. Bence onları dinle. Ailesini dinlemeyen herkes pişman oluyor. Bu çok net. Ben 1 çocukla aldatıldım ve boşandım sonuçta. Annem eşimi daha ilk görüşte 1. saniyede notunu vermişti. Bense aldatılınca ancak anladım.
oo kötü olmuş.

bizim karakteri açısından değil maddi problemler yüzünden ailem karşı çıkıyor yalnız.

benim ailem de karşı çıkmıştı. gelecek için bir yatırımı olmayan eğitimsiz insanlar demişti annem. ömrün boyu kira ödersin demişti. yanlış anlaşılmasın mal mülk peşinde değiliz ama kendinin 1 tane evi olsun hayata kirayla borçla başlamayın derdindeyim demişti. 'biz arttırır biriktirir bi şekilde evimizi alırız' deyip yine de nişan yaptırmıştım ama baktım kayınvalide 'artık oğluşumla sizin evlerden birine geçer oturursunuz, sana düğünde set takıcaz ama emanet düğünden sonra geri verirsin, kızım diyor ki abimin karısının kiralarından biriyle beni yurtdışına gönderin vs' muhabbetleri dönünce anladım ki bu aile bizi yolmanın peşinde. Yok öyle yağma...

p.s: eski kayınpederime laf yok, onun bunlardan haberi bile yokmuş.. bana karşı çok iyiydi sağolsun kendisi.

bizim iki ailemde karşı çıkıyor.para eğitim vs değil kültürel uyuşmazlık.iki ailede istemiyor ve ben sevgilim her koşulda arkamda durur mu gerektiği yerde ailesine rest çekebilir mi bilemiyorum.tatlı tatlı çözeceğiz diyor ama evlatlıktan reddederiz vs derlerse ne yapar bilmiyorum.nasıl sorabilirim bunu onu kırmadan?ailen mi ben mi demek istemiyorum ama böyle bir durumda ne yapar merak ediyorum.

X