- 26 Temmuz 2011
- 1.953
- 701
- Konu Sahibi cheryblossommm
İnşallah . inşallah güzel haberleri yazarız beraber :)aminn canım.olumlu ve ya olumsuz bi sonuç alırsanız yazın buraya ki umutlanırız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah . inşallah güzel haberleri yazarız beraber :)aminn canım.olumlu ve ya olumsuz bi sonuç alırsanız yazın buraya ki umutlanırız :)
peki hiç pişman oldunuz mu zor zamanlar geçirdiniz mi.ben yanlış yoldamıyım
İsim veriyor kızlar sorun olmuyor canım biliyorum o maketler zincirini bizim burda da varhayırlı olsun işi inş her anne baba evladının iyi geçinmesini ister onlara çok da kızma benimde iki Evladım var Allah bağışlarsa iyi geçinsinler isterim maddi manevi eşimle benim gibiistanbulda hakmar varya onda işte canım bilmiyorum isim veriliyormu forumda ama
baştan aileden olumsuz karar duyunca ileride işler hepten mi sarpasarıyor? aile nasıl ikna edilir kızlar
oo kötü olmuş.Canım benim de annem istememişti, evlendim, daha 1. gün pişman oldum. Ailen emin ol bişeyleri görüyordur. Senin kötülüğünü istemez. Bence onları dinle. Ailesini dinlemeyen herkes pişman oluyor. Bu çok net. Ben 1 çocukla aldatıldım ve boşandım sonuçta. Annem eşimi daha ilk görüşte 1. saniyede notunu vermişti. Bense aldatılınca ancak anladım.
bizim karakteri açısından değil maddi problemler yüzünden ailem karşı çıkıyor yalnız.Canım benim de annem istememişti, evlendim, daha 1. gün pişman oldum. Ailen emin ol bişeyleri görüyordur. Senin kötülüğünü istemez. Bence onları dinle. Ailesini dinlemeyen herkes pişman oluyor. Bu çok net. Ben 1 çocukla aldatıldım ve boşandım sonuçta. Annem eşimi daha ilk görüşte 1. saniyede notunu vermişti. Bense aldatılınca ancak anladım.