evlilik kararınıza karşı çıkan oldu mu?

Evet karsi cikti ailem ama esim ile ilgili bir durum yuzunden ve ya maddiyattan oturu degildi. 21 yasindaydim daha bir sene okulum vardi. Kpss vardi onumde. Once annemi ikna ettim nisan istiyoruz dugun okul bitince soz veriyorum dedim. Ben simdiye kadar uzdum mu sizi dedim. biraz damardan girdim senin de dugun dernek kurma yaşın geldi dedim senden kucuk teyzem anneanne oldu dedim. Annem de babami ikna etti.

Sen çalışıyor musun? Baban endişelenmekle çok haklı, bende memur çocuğuyum memuriyet düşünüyorum, eşim özel sektörde gerçekten çok zor. Özellikle 1600 tl maaşla geçim de zor. Bekleyin o zaman maaşı yükselsin, o işte istikrarlı şekilde bir süre çalışsın. Zamanla ikna olur belki babanız.
benim işim son iki atamaya kaldı.84.aldımç.en son puan 84.4 de kaldı atanırım yüzde 80 memur olarak.ailem karşı çıkınca deli gibi çalıştım da kpssye

çok şey söyledi aslında aynı boydasınız bu ne dedi daha başka birini bulamadın mı dedi. annesi çok konuşuyor dedi sürekli böyle şeyler.. ama ilk söylediğimde bana sokakta gezdiğini bu eve getiremezsin demişti..
ozaman durum karışık senin.
konu sahibine dedim eğer güvenin varsa, evlenince başımı önüme eğdirmez diye düşünüyosan, tüm söylenenleri göz ardı edip peşinden gitmelisin.

Evet karsi cikti ailem ama esim ile ilgili bir durum yuzunden ve ya maddiyattan oturu degildi. 21 yasindaydim daha bir sene okulum vardi. Kpss vardi onumde. Once annemi ikna ettim nisan istiyoruz dugun okul bitince soz veriyorum dedim. Ben simdiye kadar uzdum mu sizi dedim. biraz damardan girdim senin de dugun dernek kurma yaşın geldi dedim senden kucuk teyzem anneanne oldu dedim. Annem de babami ikna etti.
ahahaha .ben böyle konuşamam ki .karandenizli bi aileyiz sen düşün gerisini.kafama terlik yerim

benim işim son iki atamaya kaldı.84.aldımç.en son puan 84.4 de kaldı atanırım yüzde 80 memur olarak.ailem karşı çıkınca deli gibi çalıştım da kpssye

Tamam ne güzel, sen atan önce, erkek arkadaşında çalışsın ayaklarınız yere sağlam basınca işi ciddiyete dökmek için babanızı ikna edebilirsiniz.

Merhaba ;
7 senelik beraberlikten sonra evlendim.7 senelik evliyim.Annem eşimi hiç istememişti.Ben Karadenizliyim eşim Kahramanmaraşlı.Babam sağolsun ben evet dedikten sonra kimseye bişey düşmez deyip herkese resti çekti.
Eşimin ailesi de istemiyordu yani ben öyle hissediyordum.Zira benle olduğunu bile bile başka başka insanları sunmuşlar.B durumu çok sonra öğrendim.Eşim acemibirliğinden geldikten sonra yengesine ya Prensesannesi34 yada hiç kimse anneme söyle demiş.
Evet sonunda kazanan sevgi oldu.Çok şükür şimdi herkes eşimi sever.En çok ta karşı çıkanlar:KK53:

Allah kolaylıklar versin zor iş bu işler önce niyetler önemli sonra beklentiler Rabbim kolaylıklar versin ama babana ters cevap verme sakin ol biraz zamana yay inş. hayırlısı olur

ahahaha .ben böyle konuşamam ki .karandenizli bi aileyiz sen düşün gerisini.kafama terlik yerim

Annenizle de mi konusamazsiniz? Benim annemde bu konu da katiydi ama ben cesaretimi topladim ve kararli bir sekilde konustum. Benim annemde erzurumlu asagi kalir yani yoktur karadenizlilerden sinir konusunda. Hatta bana ters ters bakti bakma oyle beni camdan asagi atsanda dogrulari soyluyorum neredeyse senden 7 yas kucuk dayim oglunu evlendirecek sen de ancak dugunlere git dedim ama ben annemin ilk evlenecek cocuguydum. Sizin abiniz ablaniz varsa kesmez bu taktik ama baska bir zayif nokta bulabilrsiniz.

Annenizle de mi konusamazsiniz? Benim annemde bu konu da katiydi ama ben cesaretimi topladim ve kararli bir sekilde konustum. Benim annemde erzurumlu asagi kalir yani yoktur karadenizlilerden sinir konusunda. Hatta bana ters ters bakti bakma oyle beni camdan asagi atsanda dogrulari soyluyorum neredeyse senden 7 yas kucuk dayim oglunu evlendirecek sen de ancak dugunlere git dedim ama ben annemin ilk evlenecek cocuguydum. Sizin abiniz ablaniz varsa kesmez bu taktik ama baska bir zayif nokta bulabilrsiniz.
ben de ilkim canım.inşallah ikna edebilirim .ilk söylediğimde maddi durumları kötüydü istemediler askerliğinde yapmamıştı.şimdi babası da çalışıyor,3 kardeşi sağlıkçı oldu atandı.sevgilimde iş buldu.ev alıcm kocaeliden bize lazm olck ilerde diyor.düşünceli yani çocuk sorumlu.hiç bi problemm yok onun açısından.annelerimz ilkokul arkdşı köydeki evleri (syaşadığı ev sevglmn annesiyle babasının)kötü old için annem çok karşı çıkıyp

X