evlilik kararınıza karşı çıkan oldu mu?

of .. :KK43: Allahım yardım etsin.
hiç tasalanma canım benim bak iş bile yoktu şükür ki halloldu hem maaşı da gayet yerinde ve güzel şimdi bunun için şükret ve sorunun için de dua edelim ama dediğim gibi büyütme içinde yarın öbür gün baban tamam dediğinde minnak ya ben kendimi amma da üzmüşüm diceksin bak görürsün inşallah o günlere bi gelelim kulaklarını çekicem senin :KK19:

Annem istemiyor maalesef üstelik sebebi yok.
her gece ağlamama rağmen 3 kere gidip gelindi söz olsun istiyorlar annem erteliyor.
sebebi yok kendince öyle herkese istemiyorum diyor bana hariç

benim ablam karşı çıkmıştı, hem gurbete gideceğim için hemde eşimin ailesiyle kültür farkımız olduğu için. hatta ayrıl yapamazsın diye çok ısrar etmişti. ve evlendim,, 2 yıl oldu. çok güzel bi şehirde, yaşıyorum. eşimle ve ailesiyle zerre problemim yok. ablam şuan iyiki beni dinlememişsin diyor. ben ikna etmeye uğraşmadım sevgimin peşinden gittim. ablam yanıldığını anladı.
bu süreç ne kadar sürdü :) Allahm daim etsin canım.benim toptan herşeye önyargılı bi ailem var.kızların telefon kullanmasına ,tek başına gezmesine,arkadaşlarıyla dolaşmasına ,aşkla yapılan evliliğe herşeye karşılar.benim psikolojim mi.iptal.

hiç tasalanma canım benim bak iş bile yoktu şükür ki halloldu hem maaşı da gayet yerinde ve güzel şimdi bunun için şükret ve sorunun için de dua edelim ama dediğim gibi büyütme içinde yarın öbür gün baban tamam dediğinde minnak ya ben kendimi amma da üzmüşüm diceksin bak görürsün inşallah o günlere bi gelelim kulaklarını çekicem senin :KK19:
ay inşallah minnakım inşallah boşuna üzülüyorumdur ben.

öfke anında flan istememe sebebini söylemiyor mu?
aynı boydayız annem bunu bahane etti şimdi topuklu giyemiyecekmişim.
ondan öncede annesi çok konuşuyor dedi. kadın seninle tanışmak istiyor dedim.
şimdide duyuyorum babaannemden ordan burdan istemiyorum dediğini bıktım artık gerçekten.

bu süreç ne kadar sürdü :) Allahm daim etsin canım.benim toptan herşeye önyargılı bi ailem var.kızların telefon kullanmasına ,tek başına gezmesine,arkadaşlarıyla dolaşmasına ,aşkla yapılan evliliğe herşeye karşılar.benim psikolojim mi.iptal.
nişanlılık döneminde bile gözümün içine baktı atayım yüzüğü diye. annemide etkiledi. ama ben hereşye kulağımı kapadım. baktı ayrılmıyorum kabullenmeye başladı. şuan benden farksız seviyor eşimi. biraz sıkıntı çekersin elbet ama inanıyorsun sevgilin yüzünü kara çıkarmayacağına #direngamze :KK66:

aynı boydayız annem bunu bahane etti şimdi topuklu giyemiyecekmişim.
ondan öncede annesi çok konuşuyor dedi. kadın seninle tanışmak istiyor dedim.
şimdide duyuyorum babaannemden ordan burdan istemiyorum dediğini bıktım artık gerçekten.
3 kere de istemeye gelmişler.topuklu bahane değildir bence.bildiği başka bişey mi var acaba

nişanlılık döneminde bile gözümün içine baktı atayım yüzüğü diye. annemide etkiledi. ama ben hereşye kulağımı kapadım. baktı ayrılmıyorum kabullenmeye başladı. şuan benden farksız seviyor eşimi. biraz sıkıntı çekersin elbet ama inanıyorsun sevgilin yüzünü kara çıkarmayacağına #direngamze :KK66:
:)) aman iyiki hemen evlenip kurtulmuşsun baskıdan.evden uzaklaşıp 6 ay gelmeyesim var şu an

sare_sare merhaba, benim aileler 3 kere gidip geldi tanışıldı herkes öğrendi ama annem herkese tanıştık diye evlendircek halim yok diyor istemiyorum diyor her gece ağlamaktan bıktım artık sence verildikten sonra sorun olur mu? 5 yıldır birlikteyiz annem vazgeçeceğimi düşünüyor.

sare_sare merhaba, benim aileler 3 kere gidip geldi tanışıldı herkes öğrendi ama annem herkese tanıştık diye evlendircek halim yok diyor istemiyorum diyor her gece ağlamaktan bıktım artık sence verildikten sonra sorun olur mu? 5 yıldır birlikteyiz annem vazgeçeceğimi düşünüyor.
vermemesinin sebebi ne acaba? ona göre değişir durum

3 kere de istemeye gelmişler.topuklu bahane değildir bence.bildiği başka bişey mi var acaba
Ben arnavutum o karadenizli onun dışında tanışmaya falan gelince kahkahalar muhabbetler falan ben ters hiçbirşey göremiyorum. Annem sadece severek kısmına karşıydı. hatta ilk söylediğimde sokakta gezdiğin çocuğu buraya getiremezsin demişti. 5 yıldır birlikteyiz

bizimde 5 yıl.vazgeçme bana dediği gibi diren .sevgilinden yana bi sıkıntın yoksa.çünkü annen bildiğin bahane uyduruyor.tipini falan beğenmemiş bence.

Offffff abim ! Sürekli uzakta olacaksın ! Hayatının yarısı doğuda geçecek ! Tehlikeli ! Ona bişey olursa sen napacaksin oralarda !
Offff offff boğuluyorum onunla konuşurken :KK43:

Ben arnavutum o karadenizli onun dışında tanışmaya falan gelince kahkahalar muhabbetler falan ben ters hiçbirşey göremiyorum. Annem sadece severek kısmına karşıydı. hatta ilk söylediğimde sokakta gezdiğin çocuğu buraya getiremezsin demişti. 5 yıldır birlikteyiz
abov.benimkiler de öyle .severek evlenmeye karşılar.da biz buluşamıyoruz bile 2 yıldır.sokakta falan gezmişliğimiz çok az.tekrar karşılarına çıktığımda biz ayrıydık tekrar barışmya karar verdik ailesi birden istemiş gibi olucak

abov.benimkiler de öyle .severek evlenmeye karşılar.da biz buluşamıyoruz bile 2 yıldır.sokakta falan gezmişliğimiz çok az.tekrar karşılarına çıktığımda biz ayrıydık tekrar barışmya karar verdik ailesi birden istemiş gibi olucak
bu buluşma konusunda bende çok sıkıntı çektim :)

ama benim babam gerçekten dediğim dedik bi insan ben korkuyorum minnakım .bir de markette çalışıyor.bahsettiğim terfinin ilkini aldı 1600 maaşı var.1 seneye maaşım 2000 olur diyor.ama ben bu iş sürekli olur mu olmaz mı endişeliyim açıkçası.endişemin sebebi de babam memur ,memur kafası var adamda.kamuda çalışan birini falan istiyor.ikna edememe korkum bu.

Sen çalışıyor musun? Baban endişelenmekle çok haklı, bende memur çocuğuyum memuriyet düşünüyorum, eşim özel sektörde gerçekten çok zor. Özellikle 1600 tl maaşla geçim de zor. Bekleyin o zaman maaşı yükselsin, o işte istikrarlı şekilde bir süre çalışsın. Zamanla ikna olur belki babanız.

X