- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
- Konu Sahibi pembecanta
şuan yaşadığın hayatta kader..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoo kendin beğenip seçip evleniyosun. (zorla evlendirilenler hariç)
bazı alimler evlilik tercihtir bazıları kaderdir der..Selamın Aleyküm . .
başlıktanda anlaşıldığı üzere sizce evlilik insanın kaderimidir ?
(çok uzun oldu k.bakmayın artık )
çok karmaşık döngü bu .)bazı alimler evlilik tercihtir bazıları kaderdir der..
ben tercihtir diyenlerdenim..
ama şöyle birşeyde var ben daha evlenmeden eşimi kaynanamı görümcem olacak şahsiyeti rüyamda gördüm..annem bana onları gösterip işte bu senin kaderin dedi.
acaba tercihlerimizmi kader oluyor..
evet...eğer bu evlilikte yağtığım tercihse kötü tercih yapmışım..yok kaderse kaderim kötüymüş..çok karmaşık döngü bu .)
nasıl anlıycam doğru insan olup olmadığını malum insan sevince mantık devre dışı :)
birilerine anlatsan anlattığın kadarıyla yol çizecek sana
anlatmadan kör kütük tamam desen sonuç sans meselesi kaybetmekte var kazanmakta !
İŞTE böyle olsun istemiyorum ben pişmanlık . . ALLAH kimseye bu duyguyu yaşatmasın . .evet...eğer bu evlilikte yağtığım tercihse kötü tercih yapmışım..yok kaderse kaderim kötüymüş..
geleceği insan bilemiyor..eşim başka bir şehirden ben başka bir şehirden..hiç tanımadım söz kesildi 1 ay içinde evlendim..eğer biraz uzun vadeli olsaydı tanıma süreci evlenmezdim..ama ufaktan ufaktan aşık olmuştum..yakışıklıydı..ama bende güzeldim hani..
neyse ..evlendim evleniş o evleniş..kaynana ve görümceden çekmediğim kalmadı..anlatsam yar yaaa.
aşk insanın gözünü kör ediyor derler ya doğru işte..ama aşk bitiyor bittimi vay bana demek kalıyor..