Evlilik icin istenilen tahliller

Yildiztozu93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
285
114
53
31
Merhaba arkadaşlar. Nasipse mayısta evleniyorum nikah dairesine gittik bir kağıt verdi aile sağlığından tahlil yapılması gerekiyormus hangi tahlilleri istiyorlar? Aynı gün çünkü başka doktora da randevum var o da kan tahlili isteyecek. Hastanede yaptıramaz miyim istenilen tahlilleri aynı gün 2 kez kan versem fazla olur sanki.

Kan alıyorlar. Fazla olmaz alınabilir. Gittiğiniz de evlilik için olduğunu belirtirsiniz

Kan gruplarına bulaşıcı hastalıklara anemilere falan bakılıyor. Erkek te ek olarak sma falan bakılıyor ama onun sonucu hemen çıkmıyor 4 ay falan sürüyor.

Kan gruplarına bulaşıcı hastalıklara anemilere falan bakılıyor. Erkek te ek olarak sma falan bakılıyor ama onun sonucu hemen çıkmıyor 4 ay falan sürüyor.
Anladım teşekkür ederim o kadar saçma yapmışlar ki aile sağlığı rapor veriyor ama 2 gün yokmuş doktor akciğerde istiyolarmıs orda yokmuş baska yerde çekilmesi gerekiyormus özelde kabul edilmiyormuş neden bu kadar zorlastirmislar anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…