Evlilik için acele mi ediyorum?

Adam vana hic guven vermedi.Seni anlarim ben de bu yollardan geçtim.Nasil adamlarla karşılaşıyoruz Allahım.Daha düzgün birini nasib etsin sana en kısa zamanda duam olsun sana.

Belki 3 ay belki 1 yil tamamen kararsiz oldugunu gösteriyor. Sakin acele etme

Ya ön yargı hoş değil ama işte biri bana uzak dur çapkın bu vs dese o adama büyük güvensizlik duyarım . Çünkü çapkınlık başka bişey ne biliyim. Ayrıca şey diyebilir er ya da geç biz evlenicez diyebilirdi ama o tam tersini söyleyip topu taca atmış .boşanmış erkeklerin hepsi değil ama büyük bir bölümü çocuğu da varsa .ben her şeyi yaşadım bundan sonra sadece birlikte zaman geçireceğim biri olsun kafasindalar evli gibi yaşayalım ama evlenmeyelim diye düşünürler. Tabi ikinci evliliği yapıp çok çok mutlu olanlarda var ama erkekler ikinci evlilikte bildiğin korkuyorlar biz hanımlarsa sadece sevgi istiyoruz ilgi istiyoruz .

1-Arkadaşınız neden çapkın bosver demiş araştırdınız mi?
2-bu adam sizinle evlenmez.

İkiside boşamış ve çocukları olan tanıdığım kişilerden kadın olan bana erkek hakkında sordu.Nasıl biri diye.Erkeğin hakkında bildiğim çok detay vardı ve arkadaşıma bende güvenilmez ve çapkın olduğunu detay vermeden söyledim.O zaman için çok kulak vermedi.Ama,kısa bir zaman içinde kendi bizzat tanık olduda başını yakmadan anladı şükür.İnsanların sözlerini dikkate almanızı tavsiye ederim.Özellikle arkadaş olarak nitelendirdiklerinizinkini.

Bu ilişki çoktan sürmenaj olmuş.
Yaşınızı yazmamış olsanız yeni yetme iki gencin oturmamış flörtü derdim.
Adamın evliliğe niyeti yok,
evlense de çocuk isteyeceğini sanmıyorum.
Sizin de yeni bir evliliği yürütecek psikolojide ve olgunlukta olmadığınızı düşünüyorum.

Bu iş olmaz gibi duruyor. Bir ayrıl bir barış.

ben sana evlenmiycem demiyorum ama süre belki üç ay belki bir yıl bekli on yıl olur diyor.

Bu yukarıda size söylenen lafın alt mesajı şudur: ''Ben biraz daha etrafa bakınayım, sen o sırada köşede uslu uslu beni bekle, eğer senden iyisini bulamazsam sana geri gelirim'' demektir.
Bir de erkek arkadaşınızın bir çocuğu olduğu için süre konusunda muazzam rahat.Utanmadan 10 yıl demiş ya..
Bence bu aday güven vermiyor. Ayrıca bana çok evlenmek de istemiyor gibi geldi..
Siz çok daha iyisini hak ediyorsunuz..

Not: Affedersiniz, açık açık yazdım çünkü karşınızdaki kişinin art niyetli olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Beklemeyin, oyalıyor. Bu çok belli.
Siz de evlilik diye gözünü korkutmuşsunuz sanırım.

Reactions: 000
2. Evliliğiniz olacak ve siz çok daha dikkatli davranmanız gerekirken böyle bir adamla evlenmeyi düşünüyorsunuz! Uzak durun çünkü bu adam sizinle evlenmek istemiyor

Reactions: 000
Adam tuhaf eski eşi de ayrı bir tuhaf... resmen fesatlıktan çatlamış hemen yazışmaları göndermiş.
Çok fevri davranıyorsunuz hemen ayrılmak engellemek falan. Unutun onu inş iyi biri çıkar yuvanızı kurarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…