- 25 Şubat 2016
- 941
- 1.264
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
35 yaşındayım evlenip ayrıldım çocuğum yok.işyerinden biriyle bir yıla yakın zamandır beraberiz oda evlenip ayrılmış 12 yaşında bir oğlu var annede kalıyor.bir sene içinde üç kez ayrıldık biri bir hafta biri bir ay en sonuncusu üç ay sürdü ayrılık süreci.bir ay ayrı kalınca o aradı üç aylık ayrılık sonrası ben aradım tekrar başladık.
İşyerinden bir arkadaşım çapkın güvenilmez uzak dur dedi.ama ben sevdiğim ve güvenmek istediğim için devam ettim ama içimde hep bir şüphe vardı.whattapta sürekli Online oluyırdu bana yazmadığı zamanlarda sorduğumda gruplar var işle ilgili filan diyordu.ama gece 2-3 gibi saatler sabah gözünü açtığı anda gibi.ilk zamanlar görüşme sıklığı çok azdı bunları sorun ettim hep.facebookta boşanmış olduğu dönemde eski eşi ve oğlu beraber kahvaltıya gitmişler Doğum günü kutlamışlar böyle fotolarını gördüm kadın başka şehirden bizim yaşadığımız şehre gelmiş oğlunun burda olduğu dönemde.sahte bir hesap aldım ve kadınla iki saat yazıştım.kaynanam yüzünden ayrıldık kötü biri degil dedi.beni kıskanmana gerek yok bizim evliliğimiz bitti dedi.daha sonra bizim yazışmaları sevgilime atmış.bana çok kızdı doğal olarak bu olay üzerine ayrıldık.bir ay sonra beni geri aradı barıştık.bir ay kadar görüştük telefonu geç açtığı için kavga ettik yüne ayrıldık.üç ay sonra ben aradım tekrar başladık.yeniden başlayınca herşey düzeldi ilgili oldu sık sık buluştuk.annemle tanıştırcam seni dedi.üstünden bir ay geçti sesi çıkmadı bende sordum.annesi koltuk takımını değiştirecekmiş misafir kabul etmiyormuş ben biraz darıldım oda bir hafta sonra tanıştırdı iyi biriydi annesi beni de beğenmiş.sonra işyerindeki arkadaşlarına açıkladı geldiler yanıma tebrik ettiler çok mutlu oldular.
Ben evlilik düşünüyor artık dedim.yazın seni ablamla tanıştırcam dedi.ben bozuldum biz hep sevgili mi kalıcaz dedim.önümüzdeki seni belki evleniriz dedi.çocugu evlenmesini istemiyor onu ikna etmesi gerekiyormuş maddi olarak hazır olmak lazımmış.ben garanti veremem evlilik için dedi.ayrılmak istedim bir haftadır aynı konuyu konuşuyoruz fikri hep sabit.ben sana evlenmiycem demiyorum ama süre belki üç ay belki bir yıl bekli on yıl olur diyor.ben belirsizliği bekleyemem dedim kavga ederek ayrıldık.ikimizde engelledik telefonlardan.
Ortada sağlıklı bir ilişki yokken çocuk için acele etmeniz normal mi peki, tamam anne olmayı istemeniz çok normal ama doğacak çocuk da sağlam temelleri olan bir aileyi hakediyor.Çocuk için yaşım geçiyor bunun için acele ediyorum.ilişkiye başlarken ben çocuk istiyorum ne düşünüyorsun dedim senin çocuğun yok bir tane de senden olur dedi ama benim kadar istekli degil.aklıma gelen bir iki yıl beni oyalayacak sonrada çocuk ya olmayacak belki bende istemiycem yaşım geçti diye.
Üç aydır ilişki iyi gidiyor bir senedir de sevgiliyiz evlilik lafını açan annesiyle tanıştıran kendisi madem niyeti yok neden umut veriyorIkinizin de niyeti evlilikse flört doneminu uzatmanin anlami yok. Bence siz haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?