Evlilik için acele mi ediyorum?

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
941
1.264
113
43
35 yaşındayım evlenip ayrıldım çocuğum yok.işyerinden biriyle bir yıla yakın zamandır beraberiz oda evlenip ayrılmış 12 yaşında bir oğlu var annede kalıyor.bir sene içinde üç kez ayrıldık biri bir hafta biri bir ay en sonuncusu üç ay sürdü ayrılık süreci.bir ay ayrı kalınca o aradı üç aylık ayrılık sonrası ben aradım tekrar başladık.
İşyerinden bir arkadaşım çapkın güvenilmez uzak dur dedi.ama ben sevdiğim ve güvenmek istediğim için devam ettim ama içimde hep bir şüphe vardı.whattapta sürekli Online oluyırdu bana yazmadığı zamanlarda sorduğumda gruplar var işle ilgili filan diyordu.ama gece 2-3 gibi saatler sabah gözünü açtığı anda gibi.ilk zamanlar görüşme sıklığı çok azdı bunları sorun ettim hep.facebookta boşanmış olduğu dönemde eski eşi ve oğlu beraber kahvaltıya gitmişler Doğum günü kutlamışlar böyle fotolarını gördüm kadın başka şehirden bizim yaşadığımız şehre gelmiş oğlunun burda olduğu dönemde.sahte bir hesap aldım ve kadınla iki saat yazıştım.kaynanam yüzünden ayrıldık kötü biri degil dedi.beni kıskanmana gerek yok bizim evliliğimiz bitti dedi.daha sonra bizim yazışmaları sevgilime atmış.bana çok kızdı doğal olarak bu olay üzerine ayrıldık.bir ay sonra beni geri aradı barıştık.bir ay kadar görüştük telefonu geç açtığı için kavga ettik yüne ayrıldık.üç ay sonra ben aradım tekrar başladık.yeniden başlayınca herşey düzeldi ilgili oldu sık sık buluştuk.annemle tanıştırcam seni dedi.üstünden bir ay geçti sesi çıkmadı bende sordum.annesi koltuk takımını değiştirecekmiş misafir kabul etmiyormuş ben biraz darıldım oda bir hafta sonra tanıştırdı iyi biriydi annesi beni de beğenmiş.sonra işyerindeki arkadaşlarına açıkladı geldiler yanıma tebrik ettiler çok mutlu oldular.
Ben evlilik düşünüyor artık dedim.yazın seni ablamla tanıştırcam dedi.ben bozuldum biz hep sevgili mi kalıcaz dedim.önümüzdeki seni belki evleniriz dedi.çocugu evlenmesini istemiyor onu ikna etmesi gerekiyormuş maddi olarak hazır olmak lazımmış.ben garanti veremem evlilik için dedi.ayrılmak istedim bir haftadır aynı konuyu konuşuyoruz fikri hep sabit.ben sana evlenmiycem demiyorum ama süre belki üç ay belki bir yıl bekli on yıl olur diyor.ben belirsizliği bekleyemem dedim kavga ederek ayrıldık.ikimizde engelledik telefonlardan.

Bu ilişkiyi yaşayan 30'lu yaşlarının ortalarında çoluklu çoluklu olgun insanlar mı yoksa 15 yaşında liseli ergenler mi anlayamadım.

Acele ediyor musunuz etmiyor musunuz bilemem ama bu kadar ayrıl barışlı bir ilişkinin mutlu bir evlilikle sonuçlanmayacağını net biliyorum.

Ben evliliğe giden bir yol göremedim. Bence tekrar barışma. Seni oyalıyor, gönül eğlendiriyor gibi. Kimseye kendini yara bantı yapma. Zaten yaşınız 30 u geçmiş sizin gibi büyük birine akıl vermek bana düşmez ama, barışma derim ben. Ben anlatışınızdan adamı hiç samimi bulamadım. Tabi yinede siz bilirsiniz.

Benim nişanlımda evlenip ayrılmış çok genç yaşta yaşamış bunları maalesef.Bu sebeple evliliğe karşı bakış açısı çok farklıydı.Evlilikle ilgili konuşmak bile istemiyordu bana dur bakalım falan diyordu.Aynı şekilde bende evlenmek istediğimi söyleyip duruyordum.Zamanla ikna oldu yazın düğünümüz var.Ancak siz 35 yaşındaymışsınız yanlış anlamayın ama birisine yıllarınızı bağlayacak durumda değilsiniz bence eğer çocuk istiyorsanız belirli bir yaştan sonra zorlaşıyor.Şuan çocuğu evlenmesini istemiyormuş yarın birgün hadi evlendiniz diyelim.Çocuk babasının evlenmesini istemiyorsa evlendikten sonra birde kardeşe ikna etmek için uğraşırsınız bence eşiniz çocuğum var zaten diyerek çocuk yapmak istemeyedebilir.Bence iyi düşünün.

Çocuk için yaşım geçiyor bunun için acele ediyorum.ilişkiye başlarken ben çocuk istiyorum ne düşünüyorsun dedim senin çocuğun yok bir tane de senden olur dedi ama benim kadar istekli degil.aklıma gelen bir iki yıl beni oyalayacak sonrada çocuk ya olmayacak belki bende istemiycem yaşım geçti diye.

Ortada sağlıklı bir ilişki yokken çocuk için acele etmeniz normal mi peki, tamam anne olmayı istemeniz çok normal ama doğacak çocuk da sağlam temelleri olan bir aileyi hakediyor.

1 sene kısa bir süre değil uzmanlar zaten 1 sene hadi iki diyorlar
Yaşını başını almışsın çocuğun yok çocuk istiyorsun 10 sene onu bekleyemezsin dimi?
Annesiyle falan tanıştırması ne alaka madem kesin evlenicem demiyor ne münasebet yani .
Eski eşine ulaşman çok çok yanlış .tabiki söyler anladığım kadarıyla dostça görüşüyorlar küskünlükleri yok
Bence adamın niyeti yok kusura bakma
Boşver yoluna bak

Ikinizin de niyeti evlilikse flört doneminu uzatmanin anlami yok. Bence siz haklisiniz

Ikinizin de niyeti evlilikse flört doneminu uzatmanin anlami yok. Bence siz haklisiniz
Üç aydır ilişki iyi gidiyor bir senedir de sevgiliyiz evlilik lafını açan annesiyle tanıştıran kendisi madem niyeti yok neden umut veriyor

Olayın içinden sıyrılıp objektif bir şekilde kendi ilişkinize baktığınızda ne görüyorsunuz?
Yazdıklarınızı okuyunca çok net ortada her şey..
Sürekli küsüyorsunuz. Evlenince ne yapacaksiniz?
Bir insanin 7/24 whatsappta takılıp sadece gruplarda konuştuğuna işle alakalı olduğuna ben inanmıyorum. Herkesin grubu var herkesin işi var, hepimiz sürekli whatsappta mı duruyoruz?
Bence evlilik düşünmeyin.Sizin de yeni bir ilişki için olgunlaşmanız gerekiyor bence..

Sizin ilişkinin cılkı çıkmış bırakın evliliği adamın niyeti olsa kesin bir tarih verirdi niyeti gezip tozmak hem dul adam gözü daha açıktır onun şimdi kolay evlenmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…