- 1 Ekim 2024
- 20
- 6
- 38
-
- Konu Sahibi ikizlerrrr
Çok teşekkür ederim sagolasin onuda denerim tabikiCuma vaktinde 18cuma suresi peş peşe okuyup dua et. Buna ara vermeden devam et. netten de araştır bak anlatıyor. tecrübe edilmiştir Allah hayırlı nasibini çıkarsın.
Allah razı olsun çok sagolun7 tane okuyabilim adınıza
Çok ama çok teşekkür ederim Allah sizden de razı olsun bu sayıyı tamamlayacak biraz insan olsa inanın hepinize minnettar kalicam45 tane okudum, Allah en yakın zamanda en hayırlı kısmeti bahşetsin.
Rica ederim, ben elimden geldikçe yardımcı olacağım, siz de okuduklarınızı buraya yazın veya kendi özelinizde takip edin, diğer arkadaşlar da yardımcı olur, güzelce tamamlarız inşallah.Çok ama çok teşekkür ederim Allah sizden de razı olsun bu sayıyı tamamlayacak biraz insan olsa inanın hepinize minnettar kalicamsevgiyle kalın
Tamamdir çok teşekkür ederimmmRica ederim, ben elimden geldikçe yardımcı olacağım, siz de okuduklarınızı buraya yazın veya kendi özelinizde takip edin, diğer arkadaşlar da yardımcı olur, güzelce tamamlarız inşallah.
Size nasıl teşekkür etsem azdır çok sagolunnn45 daha okudum, okuduklarım 90 oldu. Allah kabul etsin.
Teşekkür ederim inşallahAllah ikinizinde gönlüne göre versin inşallah olurr
sağolun, biz elimizden geldiğince niyetimizi ve çabamızı gösterdik, inşallah en yakın zamanda güzelce olacak.Size nasıl teşekkür etsem azdır çok sagolunnnsizden başka okuyan yok şu an zatenn sayiyi tamamlayamicaz isterseniz devam etmeyin. Kulun kula ettiği dua daha makbul derler Allah razı olsun sizden ve ne muradiniz varsa versin sizede az çok demeden yardımcı olmaya çalıştınız Allah niyetimizi biliyo sayılar sadece bir anahtar o istedikten sonra 44 kerede okusak kabul eder 4444 kerede. O Ol dedikten sonra hersey olur. Duayla ve sevgiyle kalın.
Amin inşallahhh sagolunnnsağolun, biz elimizden geldiğince niyetimizi ve çabamızı gösterdik, inşallah en yakın zamanda güzelce olacak.
100 tane okudum100 tane okuyacağım niyetinize, okuyunca güncellerim
İnşallah kalbinize göre , iyi , sevgi saygı dolu bir eş sizi bulur