ebruef Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2015 130 49 35 13 Mart 2015 Konu Sahibi ebruef #1 Merhaba kızlar bu yaz kismetse gelin olacağım,ve o kadar proplem ile uğraşıyorum ki her atlayış bir sorun bir proplem...
Merhaba kızlar bu yaz kismetse gelin olacağım,ve o kadar proplem ile uğraşıyorum ki her atlayış bir sorun bir proplem...
kumralti Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2014 1.155 1.106 14 Mart 2015 Konu Sahibi ebruef #2 ebruef .!.: Merhaba kızlar bu yaz kismetse gelin olacağım,ve o kadar proplem ile uğraşıyorum ki her atlayış bir sorun bir proplem... Genişletmek için tıkla... merhaba, ne gibi problemler yaşıyorsunuz ? hani nişanlılık döneminde herkes bir takım sıkıntılar yaşıyor stresten dolayı...o tür problemler mi ? inşallah ciddi bir problem yoktur
ebruef .!.: Merhaba kızlar bu yaz kismetse gelin olacağım,ve o kadar proplem ile uğraşıyorum ki her atlayış bir sorun bir proplem... Genişletmek için tıkla... merhaba, ne gibi problemler yaşıyorsunuz ? hani nişanlılık döneminde herkes bir takım sıkıntılar yaşıyor stresten dolayı...o tür problemler mi ? inşallah ciddi bir problem yoktur