kızlar ben şuan sözlüyüm. iş durumu yüzünden tarih netleşmese de bu yaz bitmeden düğün olacak inş.
şimdi yumurta kapıya gelmeden sizlere sorayım dedim. nişan-kına-düğün, nikah tarihi, düğün fotoğrafı, eşya alımı, ev tutulması vs.
biz farklı şehirlerdeyiz, kına-düğün işini nerde yapalım? kınayı burda, düğünü erkek tarafındamı yapalım? düğünden önce fotoğraf çekimi için bi gün ayırmam lazım, daha gelinlik alınacak, provalara gidilecek uff..
zaman belli değil dedim ya tüm sıkıntım bundan. yani hemen 2 ay içinde de olabilir, aylarca daha bekleyedebilirim. benim işimi ayarlamama bağlı yani.
farklı şehirde olunca nikah başvurusu için farklı bi uygulama söz konusu oluyo mu?
daha çoook soracaklarım var ama çok bunaltmayım şimdiden, konu ilerledikçe sorarım![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
özellikle farklı şehirlerde olanlar bu işlemlerde yaşadığınız tecrübelerinizi bekliyorum. hadi hanımlar pamuk eller klavyeye![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
şimdi yumurta kapıya gelmeden sizlere sorayım dedim. nişan-kına-düğün, nikah tarihi, düğün fotoğrafı, eşya alımı, ev tutulması vs.
biz farklı şehirlerdeyiz, kına-düğün işini nerde yapalım? kınayı burda, düğünü erkek tarafındamı yapalım? düğünden önce fotoğraf çekimi için bi gün ayırmam lazım, daha gelinlik alınacak, provalara gidilecek uff..
zaman belli değil dedim ya tüm sıkıntım bundan. yani hemen 2 ay içinde de olabilir, aylarca daha bekleyedebilirim. benim işimi ayarlamama bağlı yani.
farklı şehirde olunca nikah başvurusu için farklı bi uygulama söz konusu oluyo mu?
daha çoook soracaklarım var ama çok bunaltmayım şimdiden, konu ilerledikçe sorarım
![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
özellikle farklı şehirlerde olanlar bu işlemlerde yaşadığınız tecrübelerinizi bekliyorum. hadi hanımlar pamuk eller klavyeye
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)