Istanbuldayim,erkek arkdsmla alicaz,ailesi anlyisli kisitlama yok ama ben nedense sanki aldiklarim zevkim eslestrilcek gibi geliyo,nisani evde yapicaz,dogru durust topuklu ayakkabi bile alamiyorum,sivri topuklrda hic ayakta duramiyorum,bitane siyah kibar ama topuklu degil babetten biraz yuksek bi ayakkabi aldim,inci ye derimoda filan baktim,ama hep cok svri bana gore duramiyom,kendimi garip hissettim,ben biraz zor begenn biriyim bu tur seylrde,yoksa gunluk giyimde cok rahatim,erkek arkdsmda bunaliyo biraz,bende onu dolastrdim icin bunaliyom,o yuzden zaten alisverise yalnz cikarim genlde,camasr gecelik vs.nerden hangi marka almami onerrsiniz,elbise kiyafet filan alin demisler bohca icin,hm den kotondan filan bi pantolon ya da etek bi ust alsam olurmu,erkek arkdsmla raht konusablyrm,ben begenmedim seyi sirf alinsin die alamyrm zaten o zamnda biraz fazla geziniyorm,sevgilim bna bi miktar paraverdi kartini verdi,sen raht ol yeterki die,zaten formalite hesabi,o caliatgi icin kendim gdip alicam ,bunaldimİstanbul'daysan Eminönü dışında heryere git. Zira beni Eminönü'ne getirdiler ne kadar ıvır zıvır varsa aldılar. Alınacakları liste yaparsan gereksiz hiçbir şey almamış olursun. Bana "adettendir" diye aldıkları tüylü terlik tuhaf bi gecelik takımı evin en ücra köşesinde gözüme görünmemek için saklanıyor bulursam atmayı planlıyorum
Bana gelen bohçada: eşarp-yüz havlusu-ayak havlusu-çorap-çetik-seccade-lif-iç çamaşırı-gecelik-gömlek-tunik-pantolon-şal-ayna takımı-sandık-çanta-ayakkabı-nişan elbisesi ve iç çamaşırı-şal-bone-nişan tepsisi-yüzük-küpe
Erkek bohçasında: seccade-kemer/cüzdan/kravat/gömlek takımı-yüz havlusu-ayak havlusu-lif-gecelik-terlik-iç çamaşırı-yüzük bide ona çorap örmüştüm (takım elbisesini ayakkabılarını ve traş takımını kendi almıştı)
Erkek tarafı nişanda getirdi bohçayı biz nişandan 1 hafta sonra verdik ve önce erkek tarafı kızın ailesine bohça getirir onlar getirmediler. Ben evlendikten sonra kvdem bohça hazırlamıştı ama biz hazırlamadık.
Biz damat bohcasini dugune yakin goturcez henuz hicbisey almadim,ama kullanmicag seyler almicam aldi olunsn diyeİstanbul'daysan Eminönü dışında heryere git. Zira beni Eminönü'ne getirdiler ne kadar ıvır zıvır varsa aldılar. Alınacakları liste yaparsan gereksiz hiçbir şey almamış olursun. Bana "adettendir" diye aldıkları tüylü terlik tuhaf bi gecelik takımı evin en ücra köşesinde gözüme görünmemek için saklanıyor bulursam atmayı planlıyorum
Bana gelen bohçada: eşarp-yüz havlusu-ayak havlusu-çorap-çetik-seccade-lif-iç çamaşırı-gecelik-gömlek-tunik-pantolon-şal-ayna takımı-sandık-çanta-ayakkabı-nişan elbisesi ve iç çamaşırı-şal-bone-nişan tepsisi-yüzük-küpe
Erkek bohçasında: seccade-kemer/cüzdan/kravat/gömlek takımı-yüz havlusu-ayak havlusu-lif-gecelik-terlik-iç çamaşırı-yüzük bide ona çorap örmüştüm (takım elbisesini ayakkabılarını ve traş takımını kendi almıştı)
Erkek tarafı nişanda getirdi bohçayı biz nişandan 1 hafta sonra verdik ve önce erkek tarafı kızın ailesine bohça getirir onlar getirmediler. Ben evlendikten sonra kvdem bohça hazırlamıştı ama biz hazırlamadık.
Elbisemi aldik evde topuklu ayakkabim var topugu fazla yuksek degil kibar,onu giyicem rahat ettgim icinİstanbul'daysan Eminönü dışında heryere git. Zira beni Eminönü'ne getirdiler ne kadar ıvır zıvır varsa aldılar. Alınacakları liste yaparsan gereksiz hiçbir şey almamış olursun. Bana "adettendir" diye aldıkları tüylü terlik tuhaf bi gecelik takımı evin en ücra köşesinde gözüme görünmemek için saklanıyor bulursam atmayı planlıyorum
Bende nişanımı evde yaptım. Boylarımız aynı olduğu için babet giymiştim çokta rahattım.Istanbuldayim,erkek arkdsmla alicaz,ailesi anlyisli kisitlama yok ama ben nedense sanki aldiklarim zevkim eslestrilcek gibi geliyo,nisani evde yapicaz,dogru durust topuklu ayakkabi bile alamiyorum,sivri topuklrda hic ayakta duramiyorum,bitane siyah kibar ama topuklu degil babetten biraz yuksek bi ayakkabi aldim,inci ye derimoda filan baktim,ama hep cok svri bana gore duramiyom,kendimi garip hissettim,ben biraz zor begenn biriyim bu tur seylrde,yoksa gunluk giyimde cok rahatim,erkek arkdsmda bunaliyo biraz,bende onu dolastrdim icin bunaliyom,o yuzden zaten alisverise yalnz cikarim genlde,camasr gecelik vs.nerden hangi marka almami onerrsiniz,elbise kiyafet filan alin demisler bohca icin,hm den kotondan filan bi pantolon ya da etek bi ust alsam olurmu,erkek arkdsmla raht konusablyrm,ben begenmedim seyi sirf alinsin die alamyrm zaten o zamnda biraz fazla geziniyorm,sevgilim bna bi miktar paraverdi kartini verdi,sen raht ol yeterki die,zaten formalite hesabi,o caliatgi icin kendim gdip alicam ,bunaldim
Cok sagolun ya :)sizinkide hayirli olsun istemedede babet giymistim mecbur kalmsm dugunlerdede giymem kadini guzel gosteriyo ama iste dusck gbi oluyom,yumurta topujmu ne diyolar ondn giyeblym anca.Bohca deyince biraz da şık seyler aliniyor ya o biraz stresyapti galiba,bide bohcayi aciyolar kiz tarafi yorum yapiyolar filan,aslnda kimseyi pek takmm ama karakterim huyum zaman zaman boyle takiyorum,gecelik camasr filan kullancgm seyler alim dogru bnde oyle istym,corap vs.alckmyim makyaj malzemelrde cok abartmk istemyrm onlar alsin diyolar ben hem cok basit kacmak istem hem de abartmak,Be
Bende nişanımı evde yaptım. Boylarımız aynı olduğu için babet giymiştim çokta rahattım.
Gecelik konusuna gelince; evlenince giyilen tahminen bi yarım saat kullanıcağın gecelikte marka arama. Hangisi güzel rahat görünüyorsa onlardan al. Bana aldıkları gibi 120 tl verip hiç giymeyeceğin gecelik almaiçinde sabahlık pijama ya da elbise bir arada olandan istediğin renk (beyaz şart değil) alabilirsin..
Sen nişanlanıyorsun sen kullanıcaksın bütün gün aldıkların senin gözüne batıcak bu yüzden kimseyi kafana takma. Sen beğendiysen noktayı koy olurda virgül koyarsan kimse susmaz hep hayatına müdahale eder. Hayırlı bi yuva kurman dileğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?