- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
ben tekrar banladımArkadaş o kadar küfürden sonra ban yemedi mi?
neler demiş ya şoktayımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben tekrar banladımArkadaş o kadar küfürden sonra ban yemedi mi?
Ben de Erkek bu be bir kadın öyle küfür etmez.ben tekrar banladım
neler demiş ya şoktayımm
Karakterlerimiz ayni aslında birbirimize karsı tutumluyuz ve asığız değer veririz hep ilgilidir mesela o bana karşıİnsanlar yıllarca birlikte oluyorda ne oluyor? Boşananlar çok. Bu iş belli olmuyor. Aynı evi paylaşmak birlikte gezip tozmaktan daha zor. Asıl soru şu olmalı. Hayattaki sorunların altından beraber kalkabilecek misin?
Sadece konu sahibi için değil, herkes için.
Tamam aşıksın ne güzel. Ama bu yeter mi?
Bir ilişkide kafa birliği de olmalı ki o evlilik uzun ömürlü olsun.
Hayata bakışınız, tutumunuz nasıl?
Olayları ele alış şekliniz aynı mı yoksa karakterleriniz farklı mı?
Evlilikte sorulması gereken sorular bunlardır bence.
Karakterlerimiz ayni aslında birbirimize karsı tutumluyuz ve asığız değer veririz hep ilgilidir mesela o bana karşı
Küfür mü etti ki?Bu konunda nasıl çirkin bir küfür edeceksin acaba?
Evlilik saygıdan başlıyor tek bunu bilsen yeter aslında...
Hayır etmem neden uzatıyirsunuz anlamıyorum bi anlık sinirle oldu öyle biri değilimSevgiline erkek gibi küfür ettiğini söyledin mi? Evlilik teklifinden vazgeçebilir de.
Bilsin sinirlenince kendini kaybettiğiniHayır etmem neden uzatıyirsunuz anlamıyorum bi anlık sinirle oldu öyle biri değilim
Biliyor sinirlenince susması gerektiğini yani o kadar taniyoz birbirimizi ama neden uzatıyorsunuz halaBilsin sinirlenince kendini kaybettiğini
Evlilik ile ilgili yorum istemişsin ben de yorum yapıyorum.Biliyor sinirlenince susması gerektiğini yani o kadar taniyoz birbirimizi ama neden uzatıyorsunuz hala
Eşin anlayışlısa kibarsa sana değer veriyorsa evlilik harik ama değilse evlilik zulum olur. Evliliği düşünmeden evleneceğin insanı gercekden tanımak çok önemli. Ben 2yıllık evliyim çok şükür çokk mutluyum çünkü eşim iyi sevgi saygı sonsuz aramzda.sende evleneceğin insanı iyi seç tanıYakın zaman da bi evlilik teklifi alam yüzüğümü almıs aslında çok yeni uç aylık sevgilim benimle ömür geçirmek istediğini söyledi ve ben evlilikden korkuyorum çok zor bi karar evli bayanlar nisanlilar ve bekar olan arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşırmısınız