Evlilik hakkında söyleşi

İnsanlar yıllarca birlikte oluyorda ne oluyor? Boşananlar çok. Bu iş belli olmuyor. Aynı evi paylaşmak birlikte gezip tozmaktan daha zor. Asıl soru şu olmalı. Hayattaki sorunların altından beraber kalkabilecek misin?
Sadece konu sahibi için değil, herkes için.
Tamam aşıksın ne güzel. Ama bu yeter mi?
Bir ilişkide kafa birliği de olmalı ki o evlilik uzun ömürlü olsun.
Hayata bakışınız, tutumunuz nasıl?
Olayları ele alış şekliniz aynı mı yoksa karakterleriniz farklı mı?
Evlilikte sorulması gereken sorular bunlardır bence.

Sevgiline erkek gibi küfür ettiğini söyledin mi? Evlilik teklifinden vazgeçebilir de.

İnsanlar yıllarca birlikte oluyorda ne oluyor? Boşananlar çok. Bu iş belli olmuyor. Aynı evi paylaşmak birlikte gezip tozmaktan daha zor. Asıl soru şu olmalı. Hayattaki sorunların altından beraber kalkabilecek misin?
Sadece konu sahibi için değil, herkes için.
Tamam aşıksın ne güzel. Ama bu yeter mi?
Bir ilişkide kafa birliği de olmalı ki o evlilik uzun ömürlü olsun.
Hayata bakışınız, tutumunuz nasıl?
Olayları ele alış şekliniz aynı mı yoksa karakterleriniz farklı mı?
Evlilikte sorulması gereken sorular bunlardır bence.
Karakterlerimiz ayni aslında birbirimize karsı tutumluyuz ve asığız değer veririz hep ilgilidir mesela o bana karşı

sana tek tavsiyem iyice tanımadan kesinlikle adım atma belki klasik bir söz ama çok doğru tanı tanı tanı

Yakın zaman da bi evlilik teklifi alam yüzüğümü almıs aslında çok yeni uç aylık sevgilim benimle ömür geçirmek istediğini söyledi ve ben evlilikden korkuyorum çok zor bi karar evli bayanlar nisanlilar ve bekar olan arkadaşlar düşüncelerinizi paylaşırmısınız
Eşin anlayışlısa kibarsa sana değer veriyorsa evlilik harik ama değilse evlilik zulum olur. Evliliği düşünmeden evleneceğin insanı gercekden tanımak çok önemli. Ben 2yıllık evliyim çok şükür çokk mutluyum çünkü eşim iyi sevgi saygı sonsuz aramzda.sende evleneceğin insanı iyi seç tanı

X