teşekkürlerYok hiç işim olmaz ne ugrasacagim Sizinle. Bir konu actiysan sen yaz sen yazma diyemezsin. Kaldı ki evlilik hakkındaki sana'' yardimci olacak ''düşüncemi yazdım. Diyorum ya ona uysan yeter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürlerYok hiç işim olmaz ne ugrasacagim Sizinle. Bir konu actiysan sen yaz sen yazma diyemezsin. Kaldı ki evlilik hakkındaki sana'' yardimci olacak ''düşüncemi yazdım. Diyorum ya ona uysan yeter.
Yok hiç işim olmaz ne ugrasacagim Sizinle. Bir konu actiysan sen yaz sen yazma diyemezsin. Kaldı ki evlilik hakkındaki sana'' yardimci olacak ''düşüncemi yazdım. Diyorum ya ona uysan yeter.
Abbovv şimdi okudum bir bayana hiç yakışmayan sozlerne diyelim herkes kendi kalitesi çerçevesinde yaşar saygı duyalimBU KONU sonunda..
küfürü de ekleseydin tam olucaktı ve banlanmamış neden acaba
Banlanmıştı, cezası bitmiştir.küfürü de ekleseydin tam olucaktı ve banlanmamış neden acaba
öyle çirkin bir küfür eden canlıya nasıl akıl verilir ki. Saygıdan bahsettim aslında. Tanıştırmak gerekir. Çünkü çok seviyesizceydi. Hala nasıl konu açıyor şaştım.Ben utandım midem bulandı. Çokta öfkeliyim hakkın yok diyesim var fakat tesiri yok şu konumumda.
Napmaya çalısı yorsun
cezası bitmiştirmerak ettim neden banlanmadı ki ?
Banlanmıştı, cezası bitmiştir.
Sorum dışında cevap vermeyeceğim basta verdiğiniz cevap için teşekkürlerHakikaten yaş kaç?
Napmaya çalısı yorsun
Yok bir 21 denmiş bir 18 yaş altı. Merak ettim gerçekten.Sorum dışında cevap vermeyeceğim basta verdiğiniz cevap için teşekkürler
öyle sanırım3 ay karar vermek için erken sanki
bu ne yaaBU KONU sonunda..