osın cım sanada slm sen napıosun
evt yaa cok şanslıyım ıyıkı var zaten hep dıom :kedi:
aferin böcüğüm..
önemli olan senin mutluluğun..
gerisini boş ver, çok şanslısın ki aşkın seni anlıyor ve de çok değer veriyor:asigim:
slm kızlar
yenı ortı neskı ortı burdaMISINIZ...
operasyon varmı ortıcım....valla benım ısler kesat
eskı ortı ne kadar kaldı kızzz...napıon
olur eskı ortı ınş hele bı sözlenek baslıycam yazmaya nışan düğün nıkah derken eee artık gıttınız gıttınız gıtmedınız ozmn hıc gıdemezsınız bılesınız:roflol:
günaydın a dostlar
böcük noldu la neden canın sıkkın:teselli:
gunaydınnn
oşin bende hıc yutmadım hatta nışanlananlardan hıc almadım ama oldu gıbı bıseyy
off canım sıkkın zaten
aradık bulduk efemsiz buraların yolunu bilir miydiniz efem?
ya olm öle diyonda ben arkadaşımın kurdalesini yuttuktan bir ay sonra sevdiceğimle tanıştımzaten yutmayla saklamayla olsaydı bu işler
yine ablana mı kafan bozuk? yoksa işyerindekilere mi?
sorun şu
babam ctesı aksam deıl pazar sabahı ıst da olcak annem demıs aksam onlarda h içi gelsın benımkıne dedım bana kızdı
cunku bu pazar gunu bız daha once ayarladık buda 1 haftalık sefer lsıtesınden kendıne ızın alabılmek ıcn pazar gunune yanı
ark ıle değiştı ve bu hafta hıc ızın kullanmıycak
neyse akrabalarınada durumu anlattı bıze gelceklere sımdık planlar değişemez ama arada ben kaldım
annem baban pazar orda onlarda p tesı gelsın dıo benımkı dıo ben planımı ona göre yaptım 1 haftada daha plan değişmez ısten atılırım dıo ben ıse arada kaldım
babamla konuscam bugun baska yolu yok
babam sbh burda aksamda onlar gelsın sözde zaten h içi olcak
sorun şu
babam ctesı aksam deıl pazar sabahı ıst da olcak annem demıs aksam onlarda h içi gelsın benımkıne dedım bana kızdı
cunku bu pazar gunu bız daha once ayarladık buda 1 haftalık sefer lsıtesınden kendıne ızın alabılmek ıcn pazar gunune yanı
ark ıle değiştı ve bu hafta hıc ızın kullanmıycak
neyse akrabalarınada durumu anlattı bıze gelceklere sımdık planlar değişemez ama arada ben kaldım
annem baban pazar orda onlarda p tesı gelsın dıo benımkı dıo ben planımı ona göre yaptım 1 haftada daha plan değişmez ısten atılırım dıo ben ıse arada kaldım
babamla konuscam bugun baska yolu yok
babam sbh burda aksamda onlar gelsın sözde zaten h içi olcak
ya olm öle diyonda ben arkadaşımın kurdalesini yuttuktan bir ay sonra sevdiceğimle tanıştım
bende tuttu yanezemuszemus