Evlilik Hakkında Her şey...

oşin dualarımız senınle cnm sende dua et benım ıcn sızlerde edın hee
melıs gecmıs olsun cnm cok zordur yaa benımde ağrı ama gectı ınş bısey olmaz benım ağrımaz dedığınm gun ağrımaya basladı 1 hafta gecmedı dişciye gtmedım korktum aman cok sukur gectı

böcükkk oceanın didiği gibi resim eklediğinde habar ver bizeeee
çok sevindimm böcüşümm görüyommki pehhh mutlusunn Allh bozmasın kuşumm ne diyimm opuyorumnanaktan

derinimm napennn canımm

evet canım yüzük müzük hiçbişey görmedik..
ya bence aynı gün yüzük takmak olmaz...
gelir tanışırlar önce, 2 gün sonra da yüzükler takılır..
baban da bu şekilde ister..
ara da çok uzamaz, işler bitince giderler memlekete babanlar.
toplasan en fazla 1 hafta kalırlar..

hayırlısı olsun canım, inş. hiçbi aksilik çıkmadan hallolur her şey:Saruboceq:

ablammdan cok korkuyorum benımkıde öle cunku herseyde sorun yaratıyo mafoldumben zaten benı hıc sevmıyo gıbı hep benım dedığım olur dıo benım bıde azbısyımde annemı arayıp kızn bunu ettı dıyıp sıkayet edıo benımkıyle gezıyos hemen annemı arıyo bıde bennkıne acele etmen zaten gezıyonus ıstedığınız gıbı dıo oysa sevgılım dıe laf edıyo oda dıo artık söz olsunda kurtulalım baska korkum yok
sen bılmıynda cnm amcamlarla sorun yasıyoz koyde annemde yalnız dağın bası babam cok korkar o yuzden babamda en fazla 1 hafta kalır belkıde 2 gun suan bısey bılmıyom
abbow 1 hafta derse zaten benımkı kalpten gıderkaydirigubbakcemile3
tanısma olcak carsamba akrabalarına gıdıyok

seme cok saol cnm evt cok mutluyum ama korkularım var babamdan yana deıl ama ablam cok cıngane yaa:mymeka: neyse moralımı bozmayım
resım eklersem zaten derım merak etmen ınş o gun bı gelsınde canlarım
oşin saol cnm sende

söz günü ablanı yanlışlıkla (!) tuvalete kilitle-tatlicadiarzu-

canım annen gelmeyecek mi? yalnız baban mı geliyor?
eğer öyleyse anneni yalnız bırakmak istemez tabiki, hele sorunlar varmış ki hiç bırakmaz.

akarabalar seni çok sevecektir emin ol, sakin ol, hanım hanımcık otur, ne derlerse gül :roflol:

ahhahh keske kılıtleyebılsem cok sorun cıkarıyo ya sadece bundan deıl ya dığerındede öleydı hatta bız dığeryle ayrılma kararı almamızdkı sebeplerden bırıdır cunku ben daha bıttı demeden ağzına gelen butun lafları msj olarak atmıs ıpler kopmustu neyse
yanı nasıl dıyım ablam derkı ben akıllıym benm dedığım olur suskun ınsan koy bu cok saf der susuyo az cvp vercek konusan ınsan koy bu cok konusr der
ornek verım mı daha ılk gun geldı benımkı ogun ablamı anladı nasıl terledı cocuk sonunda abımler baska odaya gotrdu ohh ne guzel sohbet ettıler sonra eve gıdnce benı aardı saolsun abınler ablanın elınden kurtardı dedıler ben utandım yalmaz:
annem gelemıyo cnm maalesef:gitme: ama nışanda gelcek ozmn annem ıcn bıdaha ısteme faslı etcez annem verdım dıycek ıste öle
ayy ne bılem yaa onlar cok konuskan bende ama bukez yer dğiştrdık
benımkı okadr kalabalık aılemın karsısına yalnız cıktı sımdık sıra bende :1shok:

emin ol sevdiceğin seni rahatlatacaktır..
ortamı yumuşatır, sen de rahat edersin..

ya ablanı biraz uzak tutman lazım, her şeye karışmasın..
bu senin hayatın, senin nişanlın..
ne biliyim, tavrını koysan, sert konuşsan biraz faydası olmaz mı?

onun yanımda olması yetıyoo:asigim:
yok yaa cok alıngan mesela ben gıttım ayağına kadr abla bıze gelyarın benımkı gelcek bın naz ettı sımdık cağırmasam alıncak bılıyom küser
neyse geldı ama gec geldı bıde nyse surat asma alaycı sorular ınan en sonunda kucuk yengem dedı abla sen karısma kustu gıttı sona benımkı gene geldı bıze yemeğe ozmnda geldı surat yaptı cocuğa h geldın bıle demeden kapıda ablacım rahatsız ettım gırebılır mıyım dedı ablamın cevabı buraya kadr geldın gel barı dıyı balkona gıttı gelmedı yanımaza yemek koyduk yemem ben ddı ısrar ettı benımkı gene balkona cıktı sonra gıderken kusra bakma ablacım gıdıyom falan hıc bı cvp vermdı benımkı dmez mı bana bunlarda geccek askım hele bı söz olsun onlar gorcek dıe ben utandım ınanmafoldumben
he bıde benım annem yok vekılı benım ona gore dıo
oysa buyuk ablam daha var ıkı buyuk abım ve babam var hseye karısıyomafoldumben

oyy böcüğüm allah sana sabır versin..
zor işin valla, hem alınganmış, hem de her şeye maydonoz

oyy böcüğüm allah sana sabır versin..
zor işin valla, hem alınganmış, hem de her şeye maydonoz

tam üstune bastın
ne kadr sabırlı olduğumun kanıtlarıdır bunlr
ha bıde demıstıkı ne acelenız var karısan yok gezıyonus zaten dıo benımkıyle elbıse yuzuk almaya gttık hemen annemı arayıp rapor edıyo ama benımkı ogun ı cvp vermıstı ben kardesını dısarda gezdrmeyı deıl kolumda ıstıyorum gıbı cumle kurmustu yanı cafe cafe gezsek daha ı demıstı :lepi:

ULEN BÖCÜKK NE BAŞ BELASI Bİ ABLAYMIŞŞ ÖÖLEE OO
SANKİMM İSTEMİYO SENİN İYİLİĞİNİ
yayy pardonn büyük harfle yazmışımm :kedi: yanlışlıklan oldu vallaa
sen heeççç takma kafana onu ama bu laz uşağı seni aldıktan sonra senin yüzünü ona göstertmeyecek gibime geliyorrr
valla çocuk diş biliyorr
aman diyeyim sakın ağzından bişey kaçırma sonra yine sen arada kalırsın yine olan sana olur böcüşşş

öledır maaleseflmaz:
neyse ben askımı sevyom kımse engel olamaz hıc bseye zemuszemus
aılemle ılgılı bısey demıyom ama o anlıyo emınım bazı seylerı

canımm belli belli
seninkide pek uyanıkk, herşeyi çakıyorr maşallahh kaydirigubbakcemile3

anlamamk ıcın salak olmak lazım desem:roflol:
ayy neyse kaldı 6 gun ıoff dıyoum baska bsey demıyorum

öledır maaleseflmaz:
neyse ben askımı sevyom kımse engel olamaz hıc bseye zemuszemus
aılemle ılgılı bısey demıyom ama o anlıyo emınım bazı seylerı

aferin böcüğüm..
önemli olan senin mutluluğun..
gerisini boş ver, çok şanslısın ki aşkın seni anlıyor ve de çok değer veriyor:asigim:

slm kızlar
yenı ortı neskı ortı burdaMISINIZ...

operasyon varmı ortıcım....valla benım ısler kesat

eskı ortı ne kadar kaldı kızzz...napıon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…