Evlilik Hakkında Her şey...

eyii demişsin böcükk
alıştırma şimdidenn zemuszemus

abowwwwww :1shok:
böcüge bak hele daha niye evleniyon kıss cocugun gözünümü korkutuyon yoksa simdiden sositososito

böcüükkk senn görüüsüünn evlen de döner ekmeğiii!...sengözlerimebaksanab
öğrenn laa bir iki yemekk!lmaz:
rizeliler çok yemek bilmiilre zatiii!
semoşşş alıştırmasınnn emmeee istiilerrr yine de!...a.s
gadifee bu arada resimlere yorumların için teşekkürlerrr bacııı!....opuyorumnanaktan

hee valla doru diyon derinim
bu erkek milletine elini verdinmi kolunu kaptırıyonnn

yok derınım ben zaten coğunu bılıyom amac bellı edıp sımartmamak cokta tıtızım ama yengem herseyı yapıyo saolsun hep derım kucuk yengemı severım dıe ama buyuk bıraz soğuk aramıs acık ama konusuruz genede

bu yengem cok ı cunku duzcede bunlar nışanlı ıken abımın cebıne para koyar ben yollardım aıleden gızlıce aılemız uzaktaya ablamlar hemen ulastrırlardı bende yok abım macta ark falan derdım sımdık o bıze yardımcı oluyo
ablamlar benımkının bıze gelmesını hıc ıstemıyolar yengem cağırdı gızlıce sarma yedık ama ablam gene geldı o gun püfff sonra annemı aramıs hemen demıs annemde benı tabe söz nışan olmadan gelmesın bıdaha dedı kızım dedı ablan bıle senın lafını edıyy ona gore davran dedı bende pekı dedım zaten söz verdık o yuzden geldı deıdm daha gelmes

kızz böcükkk bu aplanın seninle alıpveremediği ne allaasennn
ben kıllanmaya başladım bu apladann
ayağını denkk alll

seme ben ondan daha guzelım dıe kıskanıyo ayol:roflol: aman bırak onu kenara ya bu onun huyu kımseyı beğnmez kendı kadr
ha bak eskı sözlume saf derdı cok sessızdı cunku bu da tam askı cvp verıyo bunuda sevmıyo cunku kendı merkezcıyı benden ustun olamaz dıo
aynen senın dedığını oda dıo ablan yengem sorun cıkarmasalar senı kacrırıım dıo:roflol: delü
babam gelınce karsısına geccem konuscam dıo delı mısn dedım verceğı varsada vermes sakın konusma:roflol:

askım bugn gelemıycem dedı 8de arabam kalkıyo dedı neyse moralım bozuldu yuzuk alcaktık bıde onu cok özlemıstım:asigim:
neyse aksam oldu bana süprıs yaptı bıde yarım saat gec cıktım ısten şansa neyse benı arıyo ıste askım gelemedım uzulme falan ılerledım dedı
askım cantan hangı elınden bı baktım arkadama askımmm gelmışş
ve yüzüklerı almaya gttık ama benım beğendım 900 tl ımıs tekı 450 tl o uzdn aldrmadım cok pahalı söz yüzğümüzü ve tektas prılantamı aldıkkk :asigim:
resım eklerdım ama askım kutuyu acma uğursuzluk olmasın dedı mecbur 1 hafta beklıcenı
z

hayırlıı cumalarrrrr kızlarrrrr!opuyorumnanaktanböcüükkk canım hayırlı olsunnn!:1hug:
ömür boyu mutlu olursunuz inşallaaaahhhhh!....

saol derınım cok saolll
ee kızlar nerde
balböcuu eskı ortı gadıfe bacı kelebenk uzun zmndır yok tatılde sanırım

hayırlı cumalar kızlarr
böcüşümm hayırlı olsun inşallah çok sevindim senin adına

heeee kelebenkk tatile gitçemm diyodu böcükkk
ortimde arad uğruyoo ama başka topiklerdede denk geliyom ben arada ona böcüşş

semem cnm saol yaz geldı kımse kalmadı
benımde evde pc var ama ısyerımde her paydosta teldeyım bazen aradada teldeyım
evde zaten sureklı teldyım bıde aksam cok yorgun oluyom kk fazla takılamıyom
yarın benımkının maçı var oraya gtcez

kızzz böcüşşş sen nişanlandıktan sonra iyice unutçan kkyıı
sefkilinden sıra gelmicekk zaaarrrr :roflol:

saol derınım cok saolll
ee kızlar nerde
balböcuu eskı ortı gadıfe bacı kelebenk uzun zmndır yok tatılde sanırım

kızzz böcüşşş sen nişanlandıktan sonra iyice unutçan kkyıı
sefkilinden sıra gelmicekk zaaarrrr :roflol:

öptümm böcüşümmm!opuyorumnanaktan
semoşşş bu işlerr böledirrr kızımmCADIARZU şinci tadını çıkarsınn bakemmm cicim aylarınınnn!...yerimseniben

canım benim gözün aydın..
Allah mutluluğunuzu daimi etsin..

Kaç paraya aldınız pırlantayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…