eyii demişsin böcükk
alıştırma şimdidenn zemuszemus
abowwwwww :1shok:
böcüge bak hele daha niye evleniyon kıss cocugun gözünümü korkutuyon yoksa simdiden sositososito
benı deıl ama evı kesın göturur
dun benımkı dıo ütü yapıyom aferım dedım ben hıc yapamamda benımkılerıde yapsan ne ı olur dedım abboww dedı yandım
yemek yapmasnı blıyon mu dıo bana yok dedım ne yıycez dedı valla doner ekmek yeter hazar:roflol:
ben öle laz yemeklerını neyım yapamam dedım :dilcikar:
hee valla doru diyon derinim
bu erkek milletine elini verdinmi kolunu kaptırıyonnn
yaa bugn cok mutluyum yaa:asigim:
askım bugn gelemıycem dedı 8de arabam kalkıyo dedı neyse moralım bozuldu yuzuk alcaktık bıde onu cok özlemıstım:asigim:
neyse aksam oldu bana süprıs yaptı bıde yarım saat gec cıktım ısten şansa neyse benı arıyo ıste askım gelemedım uzulme falan ılerledım dedı
askım cantan hangı elınden bı baktım arkadama askımmm gelmışş
ve yüzüklerı almaya gttık ama benım beğendım 900 tl ımıs tekı 450 tl o uzdn aldrmadım cok pahalı söz yüzğümüzü ve tektas prılantamı aldıkkk :asigim:
resım eklerdım ama askım kutuyu acma uğursuzluk olmasın dedı mecbur 1 hafta beklıcenız
saol derınım cok saolll
ee kızlar nerde
balböcuu eskı ortı gadıfe bacı kelebenk uzun zmndır yok tatılde sanırım
kızzz böcüşşş sen nişanlandıktan sonra iyice unutçan kkyıı
sefkilinden sıra gelmicekk zaaarrrr :roflol:
askım bugn gelemıycem dedı 8de arabam kalkıyo dedı neyse moralım bozuldu yuzuk alcaktık bıde onu cok özlemıstım:asigim:
neyse aksam oldu bana süprıs yaptı bıde yarım saat gec cıktım ısten şansa neyse benı arıyo ıste askım gelemedım uzulme falan ılerledım dedı
askım cantan hangı elınden bı baktım arkadama askımmm gelmışş
ve yüzüklerı almaya gttık ama benım beğendım 900 tl ımıs tekı 450 tl o uzdn aldrmadım cok pahalı söz yüzğümüzü ve tektas prılantamı aldıkkk :asigim:
resım eklerdım ama askım kutuyu acma uğursuzluk olmasın dedı mecbur 1 hafta beklıcenız