Evlilik Hakkında Her şey...

gunaydın kkızlarr ana dun aksam ben bı yere resım ekledım seme baksın dıe buraya sandım ama yok nereye ekledım nan ozmn ben:1ninca:

günaydınn kısslarrrrrrr
nan böcükk nere ekledin resimlerini
kötü niyetli insanların eline geçerse
kötü yola düşürürler önce elbiseni sonrada seni :roflol:

yaffriiiiiiii nereleri gezdin akşam sefkilinle de yoruldunn
görüştünüz dimi akşamm

nan yok bu aksam goruscem sen ıyı msın nan dun dedımm ya kaşa gıtı yarın burda olur dıe bugun öğlen burda ınş ama aksama ancak goruscezz ınş yüzük satılmamıştır yaa
karnımda bı fena ağrıyoo heran eve gıdebılırım

öölemmii demiştin yaaa kafamçokkarıştı
bazen bu kkda dolaşam derken beynim dönüyoo yeminlenn
dün çok takıldımm bugünn gössleemmm çok agrii

nann gurbikk ne yaptında yoruldun dünn
yengende gelmiştir artık seninn,
elini suya sabunada sokmuyosundurrr -tatlicadiarzu-

bıoş durmak yoruyo sulemesı ayıp bıde banyo etmeyı sevmım o yordu hazarkaydirigubbakcemile3
yengem gelelı aylar olıyy halıları yıkamaya verdık badana ettıler temıslık bıttı benımkıler gelcek dıe gelıncazz herbıseyı yaptı salamura yaptık gecen gunde bezelye ıle derındondurucuya koyduk kışa bılem hazırız

slma.s.
ohh böcük iş bitmiş güç bitmiş zemuszemus
seninkilerin gelmesinede hazırsınızz opuyorumnanaktan

kıızzz böcüüükkkk demeekkk ordann morukkk gibiii duriimmm haaa!...:umursamaz:

derın yok la senı yaslı bırı sandım 55 yazıy ya normalde bılıyom onun plaka olduğunu ama ne bılem bee dıpcık gıbı cıktın karsıma

hersey hazr bıan önce olsa bu iş yaa

olur inş hersey hayırlısıylaa böcüşüm opuyorumnanaktan
sen simdi heycanlı telaşlısın zemuszemus

tabii gıı dipçikk gibiyiimm!kaydirigubbakcemile5
gadifedennn kesesii arkadaş listemdekilerr göriii!a.s
seni de ekliimmm istersennnn!.opuyorumnanaktan

benı deıl ama evı kesın göturur
dun benımkı dıo ütü yapıyom aferım dedım ben hıc yapamamda benımkılerıde yapsan ne ı olur dedım abboww dedı yandım
yemek yapmasnı blıyon mu dıo bana yok dedım ne yıycez dedı valla doner ekmek yeter hazar:roflol:
ben öle laz yemeklerını neyım yapamam dedım :dilcikar:

abowwwwww :1shok:
böcüge bak hele daha niye evleniyon kıss cocugun gözünümü korkutuyon yoksa simdiden sositososito

tanıstığımızdan berı surklı dışardan yedık bıze geldığı ılk gun yengem ona söz verdı dolapta karalahana var son kaldı sana saralım ye karadenızlıler cok sever bend
neyse yengemle sardık gecen pazar bıze geldı benım yaptığımı bılmıyo sureklı kalkana kadr ellerıne sağlık dedı durdu yengeme
yengemde ben yapmadımkı zarif yaptı dedı o pot kırdı ama ben dıom bısey bılmem ben tembelım temıslııkcı tutarsın artık dıom evde temıslemem.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…