ben misafirlerime cekmeceliden aldım yerimsenibengunluk kullanım ıcn mı
hadi hayırlısı veletimkaydirigubbakcemile2
yok laa günlük kullanım için teee geçen sene almıştım karacanın porselen saplısını:1closedeyes:gunluk kullanım ıcn mı
saol gözel
bak bakk ocean gelmış tatıl matıl dınlemıo gız gene kkda neyse bugun derslerede ara verebılın gel gel
evet ocean gelmişşşş hihoyyyt
yok laa günlük kullanım için teee geçen sene almıştım karacanın porselen saplısını:1closedeyes:
diğer türlü oluyo ya onu diyom misafirlik felan
boyatma güzel durur o zaman kendi saçınsa ama beyaz taşlı al bence yinede sen bilirsin tabi saçında görmek lazım bide nası duracağı önemliserap cnm saclarım simsiyahhh kendi dogal rengi hiç boyatmadım
uzundaa her model topuza gider yanii
inşallah canım zaten ordada şık yerler var gezdiğim gördüğüm kadarıyla bulursun muhakkak gönlüne göre birşey :)cnm yakında sivasa gitcem inşallah ordan bakcam begencem işte gelinligimi :asigim:
inşallah istedigim gibi güzel bişe bulurum
ben bunu çoook beyendim rengi kırık diyemi sade diyemi anamadım yeminle kaydirigubbakcemile3 böyle bişi bulursan mutlaka giy dene güzelim üstünde gör emi alkisalkisalkis
onların kırılması cabuh oluyo keske çelık alsydın neyse bende alcam onlar cok hoş cunkum
neyse
sandıklı al cnm hep duzenlı olur hemde hoş gorunuyo göze
ne marka alcaksın pekı
nehir yada korkmaz düşünüyom
ama sevmiom ben o sandıklıları.aynısı sandıksız kutuda satılıo ondanmı alsam acebafisfisfis
kim tek tek yerleştircek onları sandığa kullandıktan sonra allasenmirmirmirmir
Bir şey soracam...
Ben evkurdan çekmeceli aldım ama çok hafif geldi beğenmedim. Birde ayrıca kutuda ondan daha kaliteli çatal kaşık takımı aldım... Şimdi çekmeciliyi günlük kullanım için kullanacağım diğerini misafire ama sandık nolacak?
ne tecrube ne tecrube:roflol:
valla sıvılce yapar dıe cıkolata kızartma yemıyom beynmde pek calısmıyo