Evlilik Hakkında Her şey...

yok laa günlük kullanım için teee geçen sene almıştım karacanın porselen saplısını:1closedeyes:
diğer türlü oluyo ya onu diyom misafirlik felan:kahve:

onların kırılması cabuh oluyo keske çelık alsydın neyse bende alcam onlar cok hoş cunkum
neyse
sandıklı al cnm hep duzenlı olur hemde hoş gorunuyo göze
ne marka alcaksın pekı

serap cnm saclarım simsiyahhh kendi dogal rengi hiç boyatmadım :eek:
uzundaa her model topuza gider yanii
boyatma güzel durur o zaman kendi saçınsa ama beyaz taşlı al bence yinede sen bilirsin tabi saçında görmek lazım bide nası duracağı önemli
cnm yakında sivasa gitcem inşallah ordan bakcam begencem işte gelinligimi :asigim:
inşallah istedigim gibi güzel bişe bulurum :eek:
inşallah canım zaten ordada şık yerler var gezdiğim gördüğüm kadarıyla bulursun muhakkak gönlüne göre birşey :)
maggiesottero11ul6.jpg
ben bunu çoook beyendim rengi kırık diyemi sade diyemi anamadım yeminle kaydirigubbakcemile3 böyle bişi bulursan mutlaka giy dene güzelim üstünde gör emi alkisalkisalkis

onların kırılması cabuh oluyo keske çelık alsydın neyse bende alcam onlar cok hoş cunkum
neyse
sandıklı al cnm hep duzenlı olur hemde hoş gorunuyo göze
ne marka alcaksın pekı

nehir yada korkmaz düşünüyom:nazar:
ama sevmiom ben o sandıklıları.aynısı sandıksız kutuda satılıo ondanmı alsam acebafisfisfis
kim tek tek yerleştircek onları sandığa kullandıktan sonra allasenmirmirmirmir

Bir şey soracam...

Ben evkurdan çekmeceli aldım ama çok hafif geldi beğenmedim. Birde ayrıca kutuda ondan daha kaliteli çatal kaşık takımı aldım... Şimdi çekmeciliyi günlük kullanım için kullanacağım diğerini misafire ama sandık nolacak?

nehir yada korkmaz düşünüyom:nazar:
ama sevmiom ben o sandıklıları.aynısı sandıksız kutuda satılıo ondanmı alsam acebafisfisfis
kim tek tek yerleştircek onları sandığa kullandıktan sonra allasenmirmirmirmir

korkmaz ıyıdır ama karacada hanı model olarak cok kalıte ararsan jumbo derım
sandıklı al dedık nan özel gunler ıcın ıyıdır
bak yemek odası alcaksan sonra onun bı dolabına koyarsın yerde kaplamaz hoş olar

Bir şey soracam...

Ben evkurdan çekmeceli aldım ama çok hafif geldi beğenmedim. Birde ayrıca kutuda ondan daha kaliteli çatal kaşık takımı aldım... Şimdi çekmeciliyi günlük kullanım için kullanacağım diğerini misafire ama sandık nolacak?

at gıtsın
mesela ben bı tane ozkoleksıyondan aldım catal kasığımı ömur boyu garantılı dıe sımdık bıda alcam oda ozel gunler ıcın olcak
karaca düşünüyom
tabı oda sandıklı bırının sandığını atcam yada ısteyene verırım :nazar:

Bizim köyle o sandıkları başörtüsü sandığı olarak kullanıyorlar, çeyizlik yazma ve tülbentlerini koyuyor kızlar. Olmazsa öyle birine veririm.

nasıl olcak o -tatlicadiarzu- benımkısı cekmecelı cekmeceler cıkınca bı haltta benzemezkı

ne tecrube ne tecrube:roflol:
valla sıvılce yapar dıe cıkolata kızartma yemıyom beynmde pek calısmıyo

X