hakılıyım tabi haklıyım :çok üzgünüm:
ya niye böyle bunlar yaaa bıktım ben yaaa senağlama
evlenmeyin lan :mymeka:
babası kasımda vefat etti canım. benimki öle yatıyo işte annesiyle. napimm çıldırcak gibi oluyorum bazen, ama elimden bişi gelmiyo, bi kaç kere kızdım sesetmiyo, yine yapacağını yapıyo.
eve gidicem şimdi, yine gel dedi yok dedim eve gidicem tamam diyo ya geliyim alıyım seni demiyo bana senağlama
ah sende benim içimi bir bilsen,
keşke bizde uzak olsak yansam tutuşsam, bu kadar kırmayız birbirimizi, bu kadar üzmeyiz bibirimizi.
keşke uzak olsak be tatlım senağlama
babası kasımda vefat etti canım. benimki öle yatıyo işte annesiyle. napimm çıldırcak gibi oluyorum bazen, ama elimden bişi gelmiyo, bi kaç kere kızdım sesetmiyo, yine yapacağını yapıyo.
eve gidicem şimdi, yine gel dedi yok dedim eve gidicem tamam diyo ya geliyim alıyım seni demiyo bana senağlama
ya bazen anlamıyorlar, biz normal konuşunca her şey yolunda sanıyorlar...
yaptığı şeyin hatalı olduğunun farkında bile değiller...
farkettirmek lazım arada bir...
valla akıl edemiyodur canım...
beyni donmuş sanırım..:mymeka:
şimdi sen kızsan,niye beni almadın diye, e sen gelseydin der..
ince düşünmez erkek milleti...:1closedeyes:
kelebekim sen de kavga ettin herifnen??
bu ne şiddet bu ne celal?
ya bunların hepsı ana kuzusu hepsı
koca adam anasıyla yatıyo gelde delırme bakım bıkac ay sonra anasıyla kım yatacak
oşiinn sanada günaydın canım nasılsın kaydirigubbakcemile3günaydınlarrr sel, elisaa...
elisa geçmiş olsun canımcım..
çıkma dışarıya, bir ıhlamur kaynat limonla iç..
terle ve dinlen evde.
yarına bişeyin kalmaz..
düzelttim ya, düzeltmicende napcam ki kavga kavga sıkılıyorum.iyiyim canım..
öğleden sonra sınavım var yine, netten soru çözüyorum..
sen nasılsın? arayı düzelttin mi seninkiyle? :jeyyar: