çok sinirliyim ebru ya bildiğin gibi değil ağlamak istiyorum senağlamacanım uzulme ya
:teselli:
kelebik çok mu şey istiyoruz biz bu erkeklerden yaasenağlamabebem niye bu kadar sinirlisin ki :çok üzgünüm:
ben geldimmm bu arada
çok sinirliyim ebru ya bildiğin gibi değil ağlamak istiyorum senağlama
bebem niye bu kadar sinirlisin ki :çok üzgünüm:
ben geldimmm bu arada
ya dün akşam annesi bodrumdan sabiha gökçene indi. benimkid eonu almaya gitti eve saat 12 gibi falan geldiler.3,5 de uyumuş. bizdede misafir vardı akşamdan akldılar.
neyse annemler misafirlerle onlara gidiceklermiş öğlen aradı beni erken çık ben seni almaya gelirim diye.
bende izin aldım erken çıkıcam bana diyo ki sen kendin gelemezmisin ebn çok yorgunum dedi, bozmadım gelirim dedim. sonra bi daha aradım annemler ne zaman kalkacaklarmış dedim bilmiyorum dedi o zaman ben gelmicem dedim tamam dedi.
ya düşünsene arabayla 5 dakikalık bi yer yaaa senağlama
:mymeka:keske gel al beklıyorum deseydın..ok yorgunmus ananı alırken yorgun olmuyon ama demı:mymeka:
aynen işte bende ona kzıyorum. ben ona zorla bişi yaptırmak istemiyorum ki, içinden gelmeli beni görmek senağlama
bazen emretceksın guzelım bunlara
o senı sonucta sen gıdınce gorcek..
gel al benı dıceksın..ha tamam demıceksın..
ayyy valla odun bu erkekler hepsi aynı işte al birini vur ötekine :mymeka:
birisinin bir huyu iyi olsa diğer yerden patlak verir
ayyyy ALLAHım bize sabır ver yarabbimmm:dilcikar:
ya ne bilim ebru ya şok oldum bana öle diyince zaten, önceleri koştura koştura gelirdi , şimdi takmıyo bile.
haksız mıyım sizce ben sinirlenmekte
aglama kız ne aglıyon ya
ben aglıyommu..
hakılıyım tabi haklıyım :çok üzgünüm:haklısın guzelım...:teselli:
benim unutmayacağım o kadar çok şey var ki kelebik, bu yaşa gelmiş nişanlı adam anasıyla yatar mı yaaabebem ağlama yaw
valla sırf seninki değil emin ol yani
bak bizimki dışarı çıkar kontürü olmaz meraktan çatlarım
kontürlüdeen aramak aklına gelmez
ama annesi olnca nedense kontürlüden arıyo
al sana deli olmuyumda napıyım
ama sokcam lafı sırası gelsinn unutmadım
benim unutmayacağım o kadar çok şey var ki kelebik, bu yaşa gelmiş nişanlı adam anasıyla yatar mı yaaa
benim ki dün akşam annesiye yattı utanmadan
aradı nerdesin diye, çıkıcam şimdi dedim,
anneme söyle ben eve gidicem dedim tamam diyo yaa...
ne zaman kalkacaklar dedim daha oturuyorlar diyo, ben eve gidiyorum olsundedim hala tamam diyo baar mısınız yaa senağlama