- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
elif abla h geldın nasılsın ayy msn konusamıyok artık yasaklandı msnerkekler klubu var mıydı ben hıc bakmadımda bılmıyom oda bızım yan kuruluş herhal:roflol:
benım düğün bellı deıl daha cok eksık var ceyısde
beyazgül sen benım albumlerıme bakmadın herhal guzellığımden kusur kaldın bacım bılesın
velveduım saol balım en ıyı sen anlan benı
selamm kızlar Şeniz
birazdan gelinlik bakmaya gidicez çok az vakit kaldı heyecan bastı birden bak :jeyyar:
aklında model varmı hihoyyytselamm kızlar Şeniz
birazdan gelinlik bakmaya gidicez çok az vakit kaldı heyecan bastı birden bak :jeyyar:
arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim inşallah yazın nişanlımla evlencez elvlenmeki çin sağlık raporu istiyolaar ve rapor 100 lira tuyor bende bunu senin vermen gerek dedim çok kızdı şu anda konuşmuyor benle böle bişey benden istemeye utanmıyormusun dedi yanlış bi hareketmi bu yaptığım sizce yoksa omu yanlış yaptı
arkadaşım yalnız farklı şehirlerdeyiz yani bana parayı göndermesi lazım
velvedim nasılsın canım?
ya sana bişey sorcam..
seni isteme aşamaları nasıl oldu?
önce tanışmaya geldiler mi? sonra istemeye mi geldiler?
ilk anından itibaren anlatır mısın lütfen?
tşkler cnm hg iyiyim cok şükür a.s.
sen nasılsın iyisindir inş :1hug:
anlatayım cnm farklı sehirlerde oldugumuz için önce teyzesi eniştesi ve kuzenleri geldi hem bakmaya hem tanısmaya :1rolleyes:
simdide işte bu ay gelceklerrr gene önce bir oturmaya gelirler sona istemeye :asigim:
pat diye istenmez yanii bir istemeyede kıs verilmezz bizde şutarafagitti
önce bir tanısma olurr sona istenirr hayırlısı olsun inş seninde olcak kısmetse :Saruboceq:
neden benim vermem gerekiyo, sadece ben mi evleniyorum sen de evleniyorsun dedi neye karşışlık ben bu parayı veriyom dedi evlenceksek ikimiz evleniyoz biraz düşünceli biri olsan bunu lafını bile bana yazpmazdın dedi raporu göndeiridin dedi benim için paranın bir önemi yok ama senin ben den bu parayı istmen benim burdan oraya paraa göndermem kabul edilebilir birşey değil dedi.
canım benim iyiyim ben de çok şükür..
benimkiler de sizin ordan, ankaradan gelcekler..
nerdeyse 9 saatlik yol..
nasıl yapsak bilemiyorum da..ilk gelmeye yüzük takılması hoş olmaz, her ne kadar uzak yer olsa da...
ama sanırım önce annesi babası ve kendisi tanışmaya gelir..
sonra bir tarih belirlenir, o zaman da yüzükler takılır...