ayıpsın elisaam :smiley-cool:whiterose yawrim cuk die oturdu walla yiğidin malı meydanda olurkaydirigubbakcemile3 çokk güzeldi kaydirigubbakcemile3
gurbişim bu nasıl bişi böyle:asigim:zati halilovic seni hala niye boşamadı anlayabilmiş değilim
büyü müyü yapmadıysan cocuga ben de bişi bilmiyom :1no2:
kızlar çızma nası[/B]
damat adayıyla aramızda 2-3 cm fark varda ondan bebişim:ecrin_bebek:beyazgülüm niye topuklu ayakkabıya özel bişeyin var
damat adayıyla aramızda 2-3 cm fark varda ondan bebişim:ecrin_bebek:
kabarık topuzlara bile bakamıyorumsenağlama
ay senin nazını sevsinlernan geldım olmas suprıs dedıkya sölemem nazar değer nezmn bıseylerı anlatsam başına hal gelıyor bunda sız sabırla beklemenız gerekıyo:jeyyar: ama kısacası şöle 1,5 yıldr tanıdım bırı okadrcık ama naz edıyom bakalım hele neysme bu kadarcık yeter
ay senin nazını sevsinler
ulen böcük bulmuşunda naz mı ediyon bide.:smiley-cool:
nan geldım olmas suprıs dedıkya sölemem nazar değer nezmn bıseylerı anlatsam başına hal gelıyor bunda sız sabırla beklemenız gerekıyo:jeyyar: ama kısacası şöle 1,5 yıldr tanıdım bırı okadrcık ama naz edıyom bakalım hele neysme bu kadarcık yeter
böcüğüm seni en yakın aynaya bakmaya davet ediyorum gerçeklerle yüzleşmen açısından-tatlicadiarzu-
benım guzellığım dılere destan be-tatlicadiarzu- naz etcem tabe:lepi: en guzelı bu
inşallah ablam bi halkaları takabilsek gerisi kolayKızlar hepiniz mutlu olun inş :)Evlenince erkekler klübüne alalım beyleride:)
benım guzellığım dılere destan be-tatlicadiarzu- naz etcem tabe:lepi: en guzelı bu
Kızlar hepiniz mutlu olun inş :)Evlenince erkekler klübüne alalım beyleride:)
inşallah ablam bi halkaları takabilsek gerisi kolay
ben mutlu ederim beyimi