Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topic süper olmus velved tebrik ederim anacim...
benim evlenmeme daha cok var ya....
hos dediginiz gibi burda okudugumuz konular ne kadar sogutsada ben niye bir ümitle saf gibim mutlu olacagima inaniyorum....
ne yaparsin ne demisler umut fakirin emegidir iste bizimkiside o hesap....
Velved'im canim cigerim, topigin hayirli olsun bebem
bana ihtiyacin olursa beni nerde bulabilecegini biliyorsun dimi ? diger topicte
operim çokk
velvedim kadifeeem Şeniz
ben geldim topicin hayırlı ossun inşallah. vatana e millete faydalı olur olacak gibimde duruyo hani :jeyyar:
Selam kızlar bende geldiimm :)
kıslar hepiniz hosgeldiniz tşkler yalnız bırakmadıgınız için a.s.ebru bende geldimmm herkese merhaba a.s.
bekarlar ümidinizi yitirmeyin olacak inş en kısa zamanda sabredin yeter ki kalpten isteyin :1rolleyes:bende bnde saf saf beklıyom ınanıyom mutlu olcagıma yaa:çok üzgünüm:
hemsom az kaldı yaww ne güzel seyler bunlar böyleeİnşallah herşey gönlümüze göre olur,haftaya ev bakmaya,yarın da gelinlik bakmaya gidicez kısmetse,eşyaları aldık,halı perde vs.ıvır zıvırlar kaldı bakalım neler bekliyor bizi,umarım herşey yolunda gider...:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar a.s.
ben yeni keşfettim burayı yaa
nasılsınız bakiimm kuzular :1hug:
2,5 yıllık evliyimm engin tecrübelerimden faydalanmak isterseniz beklerimm :jeyyar:
velvedim topik hayırlı olsun canım süper olmuş çok faideli yani kaydirigubbakcemile3
GAF'cım avatara bayıldım kuzum :lepi:
benimde aşkımla 4 yıldır devam eden bir ilişkim var
elbette bizde evlenmek istiyoruz ama insan ne kadar da sevse
korkuları oluyor bu yadsınamaz
bu topikte bunlardan bahsedeceğiz madem çok mutlu oldum
yalnız bir öneri:başka yerlerden kopyala yapıştır yapıp uzuuuuuun paylaşımlarda
bulunmayalım kızlar yaa çok sıkıcı değil mi sizcede
istemezmiyik gülüm
paylaşımlarını bekliyoruz hihoyyyt
beyazgül h geldın cnm özledım senı ne ettın
gunaydın bu arada kızlar,
ben sıze süprıs yapcem bıgungelcem alın sıze nışan resımlerım dıycem o yüzden hayatımda kımse yohh dıom başkada bısey demıyom:jeyyar:
beyazgül h geldın cnm özledım senı ne ettın
gunaydın bu arada kızlar,
ben sıze süprıs yapcem bıgungelcem alın sıze nışan resımlerım dıycem o yüzden hayatımda kımse yohh dıom başkada bısey demıyom:jeyyar:
hoşbulduk böcükcan.napiyim işte aynı telden devam ediyoz
böyle çelişkili ifadeler verme ilişkinin arkasında dur biraz varsa var yoksa yok yiğidin malı meydanda olurşakkıdı