- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
topic süper olmus velved tebrik ederim anacim...
benim evlenmeme daha cok var ya....
hos dediginiz gibi burda okudugumuz konular ne kadar sogutsada ben niye bir ümitle saf gibim mutlu olacagima inaniyorum....
ne yaparsin ne demisler umut fakirin emegidir iste bizimkiside o hesap....
laa evlencek adayları(ben gıbım)ürkutmen sengözlerimebaksanab öle ayrılık neyım dıyıp ok mı kuzular bırakn derdım vara bakınca bende soğyom evlılıkten
kesın ıstıyom tabe ama bu romantıklık nerde
aha sımdık benımı herf gelcek aradı maça gdııyok bızım ıcın en buyuk romantıklık açıkta maç ızleyıp bağırmak cağırmak haykırmak sonra yağmurda ıslanmak kı bunu hep yapıyok
bıde bana pankart yapmış lades gıbı aklımdasın dıe:asigim: çok eskıden ama sımdık bı tane daha suprıs yapcakmış bakalım doğum gunume
kesın ıstıyom tabe ama bu romantıklık nerde
aha sımdık benımı herf gelcek aradı maça gdııyok bızım ıcın en buyuk romantıklık açıkta maç ızleyıp bağırmak cağırmak haykırmak sonra yağmurda ıslanmak kı bunu hep yapıyok
bıde bana pankart yapmış lades gıbı aklımdasın dıe:asigim: çok eskıden ama sımdık bı tane daha suprıs yapcakmış bakalım doğum gunume
çıkmam çıkmam beni ilgilendiren en önemli konlardan biri bilirsinselcım sende hosgeldın
sen burdan cıkma guzelım cok sy ogrencez hep bırlıkte
çıkmam çıkmam beni ilgilendiren en önemli konlardan biri bilirsin
evlilik böyle bişi olmalı işte :1closedeyes:
ama KK sağolsun aldatma hikayelerini okudukca evllikten soguyorum ben anam
aynen cnm evlilik böyle bişe olmalı bencede:lepi:
kk dakileri okuyunca biz bekarların gözü korkuyo valla haklısın şutarafagitti
benim evlenmeme daha cok var ya....
hos dediginiz gibi burda okudugumuz konular ne kadar sogutsada ben niye bir ümitle saf gibim mutlu olacagima inaniyorum....
ne yaparsin ne demisler umut fakirin emegidir iste bizimkiside o hesap....
bende bnde saf saf beklıyom ınanıyom mutlu olcagıma yaa:çok üzgünüm:
Ne yani hiç mutlu evliliği olan kimsecik yok mu senağlama
çıkmam çıkmam beni ilgilendiren en önemli konlardan biri bilirsin
az kaldi kiz seninde....
evlende birazda senin bilgiledirinden faydalanalim....
anladin sen onu.... yerimseniben
Ne yani hiç mutlu evliliği olan kimsecik yok mu senağlama
doğru diyorsun
allah herkesin gönlüne göre verir inşallah :Saruboceq:
İnşallah herşey gönlümüze göre olur,haftaya ev bakmaya,yarın da gelinlik bakmaya gidicez kısmetse,eşyaları aldık,halı perde vs.ıvır zıvırlar kaldı bakalım neler bekliyor bizi,umarım herşey yolunda gider...:Saruboceq: